|
|
| Libi se vam muj profil MEAT?? |
| Ano, je hezky |
|
66% |
[ 2 ] |
| Nemuzu se rozhodnout :/ |
|
33% |
[ 1 ] |
| Ne nelibi se mi, je to hruza :) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Celkem hlasů : 3 |
|
| Autor |
Zpráva |
ShaQuan
Registrace: 15. 05. 2006 Příspěvky: 340 Bydliště: Böhmen
|
Zaslal: po červen 19, 2006 1:36 am Předmět: Muj Filmovy CSFD profil :)) |
|
|
TADY je muj filmovy profil na filmove databasi CSFD, tak se kdyztak juknete, zaprve zjistite neco o me a filmove kulture ) zadruhe se mi zvysi navstevnost )) a zatreti pak kdyztak sdelte vas nazor, jak se vam to libi, co byste zmenili, nebo tak, jo a kdybyste tam videli obrazek a nevedeli co je na nem, tak na nej staci najet mysi a zobrazi se stitek(na to sem prisel sam )
jo jeste to neni cely, este to je stale v rekonstrukci a furt doplnuju nejaky data, takze kdyby mel nekdo nejakej napad, co bych tam mohl napsat, nebo tak, budu rad ech jo a jeste v hlasovani si davam prostredni moznost, aby se mi zobrazil graf, a videl sem co si myslite  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červen 19, 2006 3:48 am Předmět: |
|
|
jak jsem psal už na jiném místě, máš cit pro dobrý filmy.
Potěšilo mne, že tam máš v galerii xicht Dannyho Treja - ten člověk by skutečně nemohl hrát hodnýho Santa Clause
u těch hereček jsem postrádal Annu Nicole Smith - ta sice moc hrát neumí, ale má jiný přednosti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 4:50 am Předmět: |
|
|
A.N. Smith moc neznam, kouknu jak vypada ale ja sem ty herecky zas nevybiral jen podle toho jak se mi libi ale taky jak hrajou - Nat je hodne dobra herecka, sigourney taky, ty dve francouzky nejsou tak znamy ale ja je videl tak min ve3 filmech a hrali dobre, a Liv Tyler, nebo Keira to sou hezky ale i dobry herecky. Danny je machr, jeste tam chci dat nejaky jiny tvrdy xichty ale zadny me nenapadaj, snad jen Ron Perlman ale jeste to neni komplet stale na tom pracuju a neco predelavam  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 5:03 am Předmět: |
|
|
jo ta A.N. Smith to je ta co ted hrala v ty blaznivy strele 33 a 1/3 ne?? no tak ta ma dobry telo, ale jinak se mi moc nelibi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červen 19, 2006 9:02 am Předmět: |
|
|
| ShaQuan napsal: | jo ta A.N. Smith to je ta co ted hrala v ty blaznivy strele 33 a 1/3 ne?? no tak ta ma dobry telo, ale jinak se mi moc nelibi  |
Jo, to je vona...nepopírám, existujou krásnější a talentovanější herečky, ale mě na ní fascinuje taková ta zprofanovaná a vyzývavá (někdo by řekl přímo vulgární) ženskost - prsatá blondýna s pěkným tělem, bývalá striptérka hrající potvory nebo najivky (svý role dostala určitě ne kvůli oduševnělému projevu ale spíš díky své vizáži), potvora v reálném životě (teprve nedavno byl po několika letech ukončený soudní spor mezi ní a rodinou jednoho stářím zesnulého milionáře, který jí těsně nad hrobem pojal za manželku a pak umřel, jenže před tím jí stihl odkázat stovky milionů $ )
Za manželku bych jí nechtěl, ale jako přítelkyni - to bych jí bral
Jasně, Sharon Stone je zralá kočka, Monika Belluci sexy kočka, Catherine Deneuve je Lady s velkým L i ve svých cca 60 letech, etc., ale Anna Nicole Smith je správná sexy mrcha od přírody a ne jako trapná Paris Hilton...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ShaQuan
|
Zaslal: po červen 19, 2006 9:10 am Předmět: |
|
|
Paris je krava non plus ultra, tu nesnasim, ja mam rad ty herecky co mam v profilu, a ty herce co mam v profilu, takze tak, ale koukal sem ze musim okomentovat dalsi filmy, nejak to vazne, ted v poslednich dnech sem se zabyval pouze vylepsovanim profilu kerej sice jeste neni u konce, ale nemel bych zanedbavat i ty filmarsky a recenzentsky povinnosti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|