Muj Filmovy CSFD profil :))

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Muj Filmovy CSFD profil :))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Libi se vam muj profil MEAT??
Ano, je hezky
66%
 66%  [ 2 ]
Nemuzu se rozhodnout :/
33%
 33%  [ 1 ]
Ne nelibi se mi, je to hruza :)
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 3

Autor Zpráva
ShaQuan

Registrace: 15. 05. 2006

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 1:36 am    Předmět: Muj Filmovy CSFD profil :)) Odpovědět s citátem

TADY je muj filmovy profil na filmove databasi CSFD, tak se kdyztak juknete, zaprve zjistite neco o me a filmove kulture Smile) zadruhe se mi zvysi navstevnost Smile)) a zatreti pak kdyztak sdelte vas nazor, jak se vam to libi, co byste zmenili, nebo tak, jo a kdybyste tam videli obrazek a nevedeli co je na nem, tak na nej staci najet mysi a zobrazi se stitek(na to sem prisel sam Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing )
jo jeste to neni cely, este to je stale v rekonstrukci a furt doplnuju nejaky data, takze kdyby mel nekdo nejakej napad, co bych tam mohl napsat, nebo tak, budu rad Wink ech jo a jeste v hlasovani si davam prostredni moznost, aby se mi zobrazil graf, a videl sem co si myslite Cool
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 3:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak jsem psal už na jiném místě, máš cit pro dobrý filmy.
Potěšilo mne, že tam máš v galerii xicht Dannyho Treja - ten člověk by skutečně nemohl hrát hodnýho Santa Clause Cool

Cool u těch hereček jsem postrádal Annu Nicole Smith - ta sice moc hrát neumí, ale má jiný přednosti Twisted Evil
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 4:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A.N. Smith moc neznam, kouknu jak vypada ale ja sem ty herecky zas nevybiral jen podle toho jak se mi libi ale taky jak hrajou - Nat je hodne dobra herecka, sigourney taky, ty dve francouzky nejsou tak znamy ale ja je videl tak min ve3 filmech a hrali dobre, a Liv Tyler, nebo Keira to sou hezky ale i dobry herecky. Danny je machr, jeste tam chci dat nejaky jiny tvrdy xichty ale zadny me nenapadaj, snad jen Ron Perlman Cool ale jeste to neni komplet stale na tom pracuju a neco predelavam Very Happy
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 5:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo ta A.N. Smith to je ta co ted hrala v ty blaznivy strele 33 a 1/3 ne?? no tak ta ma dobry telo, ale jinak se mi moc nelibi Very Happy Very Happy
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 9:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ShaQuan napsal:
jo ta A.N. Smith to je ta co ted hrala v ty blaznivy strele 33 a 1/3 ne?? no tak ta ma dobry telo, ale jinak se mi moc nelibi Very Happy Very Happy

Jo, to je vona...nepopírám, existujou krásnější a talentovanější herečky, ale mě na ní fascinuje taková ta zprofanovaná a vyzývavá (někdo by řekl přímo vulgární) ženskost - prsatá blondýna s pěkným tělem, bývalá striptérka hrající potvory nebo najivky (svý role dostala určitě ne kvůli oduševnělému projevu ale spíš díky své vizáži), potvora v reálném životě (teprve nedavno byl po několika letech ukončený soudní spor mezi ní a rodinou jednoho stářím zesnulého milionáře, který jí těsně nad hrobem pojal za manželku a pak umřel, jenže před tím jí stihl odkázat stovky milionů $ ) Twisted Evil
Za manželku bych jí nechtěl, ale jako přítelkyni - to bych jí bral Twisted Evil

Jasně, Sharon Stone je zralá kočka, Monika Belluci sexy kočka, Catherine Deneuve je Lady s velkým L i ve svých cca 60 letech, etc., ale Anna Nicole Smith je správná sexy mrcha od přírody a ne jako trapná Paris Hilton... Very Happy Cool
ShaQuan

PříspěvekZaslal: po červen 19, 2006 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paris je krava non plus ultra, tu nesnasim, ja mam rad ty herecky co mam v profilu, a ty herce co mam v profilu, takze tak, ale koukal sem ze musim okomentovat dalsi filmy, nejak to vazne, ted v poslednich dnech sem se zabyval pouze vylepsovanim profilu kerej sice jeste neni u konce, ale nemel bych zanedbavat i ty filmarsky a recenzentsky povinnosti Very Happy Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com