|
|
| Autor |
Zpráva |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: po červen 04, 2007 6:21 am Předmět: dobrá brigáda na léto 2008 |
|
|
Chtěl bych poprosit o radu. Příští rok budu mít (doufám ) poslední prázdniny jako student a chtěl bych jet na Work & Travel.
Chtěl bych Vás poprosit, zda by jste mi nedali nějký typ, kde bych mohl najít dobrou práci popřípadně nevěděli byjste o nějaké konkrétní práci? Jelikož bych chtěl po skončení brigády USA trošku procestovat, uvítal bych práci na některém pobřeží.
Měli by jste nějaké typy?
Diky Jakub |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1404 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po červen 04, 2007 7:50 am Předmět: |
|
|
Co Ty chceš je pozice “summer internship”.
Studenti kteří studují ingenýrství jako Ty často dělají přes léto ve firmách jako summer interns. Každá firma která zaměstnává ingenýry to zná, a většina si pár přes léto nabere.
Máš problém že nemáš v USA kontakty, že nemůžeš jít na osobní interview, že nejseš ze zdejší školy, a že školy v USA končí na léto většinou dříve než v Evropě, takže máš před sebou hodně práce najít dobrou internship. Ale není problém si prohlédnout internet, prostudovat si jak a co, a napsat zaměstnavatelům přímo. Když budeš psát přímo ingenýrům které pro Tebe práci můžou mít (nepiš na HR; maximálně jim pošli svoje resume), kdyžíš co cheš dělat, a když znáš jejich obor, tak budeš mít štěstí a najdeš něco.
Good luck! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: po červen 04, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
Tak mám na to rok, tak snad něco najdu...
Diky za název pozice, to jsem nevěděl. A ve škole nebudu končit o moc později, protože příští rok budu studovat v Jižní Korei a tam se končí docela brzy. Snad v USA něco najdu:)
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lenka P. Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 1:48 pm Předmět: |
|
|
| Jakudo, pokud jsi poslednimi prazdninami myslel prazdniny mezi ctvrtakem a patakem, tak to muze byt problem, jelikoz na WAT muzes pouze v druhaku a tretaku:( |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
nee, teďkom to změnili a na W&T můžeš jet i po posledním ročníku. Je to teď poprvé...
Ale to se mě stejně netýká. Já budu mít možnost vycestovat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:56 pm Předmět: |
|
|
| A kdyz ne, tak zfalsujes potvrzeni o studiu jako kazdej druhej ;] |
|