falesnej ssn v dc?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

falesnej ssn v dc?
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
jana
Anonymní

PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 2:22 pm    Předmět: falesnej ssn v dc? Odpovědět s citátem

kdo z vas bydli v dc a rekne mi kde teda spis jak sehnat falesnou karticku ssn rychle a levne? ja vim ze na adams morgan , ale koho oslovim a jak? mluvim perfektne anglicky i trochu spanelsky ale proste nevim kam jit helppppppp!!!!! Embarassed
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 12:06 am    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Kvuli takovym dotazum me prechazi chut prispivat na toto forum.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aha aha
aha takze its ok to ask about svatba pro papiry, jestli to je ok mit taky dluhy na creditce a odejet domu a pak sem zase prijet atd a ne o falesnem ssn pro kamosku ktery jsem sehanal job, je tu naprosto legalne,a le zrovna prijela do usa a jak asi mozna vis na ssn se ceka asi 3 tydny- minimalne a job ji nabidli ted a cekat ji na papiry asi tezko budou....hned se nemusis stvat kdyz ani nevim o co jde
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 10:15 am    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Jednou Jana, jednou anonym.... Nevim, co s tim maji co delat nejaky vybrakovany kreditky?! Z toho se mi dela taky spatne! Svatba "pro papiry" je snad prece jen z jineho soudku, nezda se ti? A jestli ten rozdil necitis, tak uz nevim, co k tomu dodat.
Navic bych cekal, ze tu situaci nejak vysvetlis jeste pred tim, nez se ptas po nejakym fake SS#.
Legalne je tady kazdej turista, student, mnich, obchodnik a ja nevim, kdo jeste a delat stejne nemuzou. Tak at si ta kamoska proste pocka, vyridi si co potrebuje a pak at teprve hleda praci. Nebo at jde delat tu, kde SS# nepotrebuje!
Nic to nezmenilo na tom, ze uz mne dotazy ohledne padelku, ilegalnich prechodu hranice a jinych podvodu zacinaji lezt krkem Sad
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na padelani jsou v US tvrde zakony. Komu nevadi stravit 5 let v base s cernochama, tak at se klidne padelanim zabyva. Ale vetsinou se tim zabyvaji jen ti opravdu neinteligentni jedinci, takze mi jsou celkem fuk, protoze pro blbce kazda rada draha.
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout 66 tak ty si teda myslis ze jsi sezral vsechnu moudrost sveta co? ja jsem tu uz skoro 10 let, uz jsem obcan, vdala jsem se - doopravdy z lasky- za amika a jsem all set, ale taky jsem mela obdobi kdy jsem byla na studentskem vizu a struggled,ale nikdy jsem nic nelegalniho neudelala. jasi myslim ze jestli tobe svatba pro pairy pripada z jinyho soudku nez padelany papiry tak spis k tobe neni co dodat, protoze jsou obe ty veci naprosto stejne nelegalni a ver tomu ze asi tak 80% lidi co chodi na tyhle stranky ma falesny papiry, at to opiraji jak chteji. tys mi tak trochu pripomnel proc jsem vlastner z ceska odesla, kvuli kratkozrakym blbeckum jako jsi ty..... poroucim se
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jano kdyz neumis rict nic inteligentnejsiho nez urazet nase moderatory, tak sem radsi nechot. Znam hodne navstevniku tohoto fora a nikdo z nich nema falesne papiry. Pozor propadle vizum nejsou falesne papiry. My se tu snazime lidem ukazat cestu, a ne jim dat recept na 5 let v kriminalu.
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 03, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak...ilegal to je prestupek a docela tolerovanej prestupek...padelani SSN = trestni cin!Je nutne znat hranice,zadne papiry jsou lepsi deal nez cokoli padelaneho! Idea
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

miro az se naucis cesky pravopis tak potom nekomu vykladej jestli je inteligentni nebo ne - mimochodemja mam tady vystudovany masters a dost vysokou pozici v bance tak si nemyslim ze bych byla az tak hloupa a lidi co tu zustanou na turisticky vizum a vyprsi jim jsou ilegalove bez papiru a jestli pracujou - jakoze urcite jo protoze pochybuju ze je nekdo zivi, muzou za to jit sedet taktez. takze....
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jano, je to sice mimo misu. Co jsi studovala za master a jakou mas pozici v bance? Jestli to teda neni tajny Wink
scout66

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 10:48 am    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Jenom kopej Jano. Vic a vetsi silou. Hlavne, ze se zapomene na tu hloupost s falesnou kartickou, kterou cela tato diskuze zacala.
Ale vzhledem k tomu, ze ty kratkozraky blbecek nejsi,cekal bych, ze pro svoji kamaradku udelas neco rozumnejsiho. Minimalne bys ji mohla vylicit svuj cisty zivotni pribeh jako jako vzor, zalozit ji na par let na nejake to master degree a pak ji vzit k sobe do banky. Bylo by to lepsi, nez ji tahat do prusvihu s falzifikatem uredniho dokumentu.
Podobne, jako jine "emancipovane" slecne na tomto foru, i tobe radim - nech lidi, at si o tobe udelaji sami usudek podle toho, jak se chovas a vyjadrujes a ne podle toho, jak se sama prezentujes. Ono ne kazdy si totiz mohl vzit Americana a samotny titul master cloveka lepsiho taky nedela. A uz vubec ne nejake postaveni v bance, at uz sebevyssi.
Ujistuji te, ze ja osobne "vim, ze nic nevim" a na moudrost tohoto sveta pohlizim s bezmeznou pokorou a uctou.
Tady se jen pri chvilkach snazim nekomu pomoct bez jakychkoliv vyssich ambici. I proto jsou Tva zlobou cpici slova jen bzucenim mouchy u mych usi Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout ty jsi ale debil
miro
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt srpen 04, 2005 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No toto je fakt uroven jednani , Cleveland se za tebe musi stydet.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

spis za scouta bych se stydel, mam spoustu kamosu co jim takhle huba jede nesmyslama, ne vejsku v zivote nechodili, ale hlavne ze vi ze nic nevi- jestlipak vubec vis kdo to rekl a s tim to ma co spolecnyho? rekl bych ze spis ne, scout ty a ty tvoje vyroky jsou absolutly ridiculous, myslim ze bys mel jit zpatky do cech a tam oslnovat nejaky lidi jeste s mensi inteligenci tema svejma kecama
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos>
no tak koukam ze se nam debata pekne rozjela: k tve otazce muj major byl finance, pozdeji jsem delala MBA- master of business a v bance jsem vedouci mortgage dept. stalo me to spoustu prace a usili - i studium i soucasna pozice, ale bavi me to a myslim ze to je uspech. nechtela jsemse s nicim chlubit, ale pokud mi bude nekdo tvrdit ze nejsem inteligentni, tak to mi prijde trosku ujety, halvne kdyz soudi ze 3 vet....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com