Immigrant Loan

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Immigrant Loan

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 7:31 pm    Předmět: Immigrant Loan Odpovědět s citátem

Zajimalo by me jestli maji spojene staty nejakou imigrantskou pujcku pro nove imigranty. Oteviram si byznys a potreboval bych nejakou skvaru Laughing
Nevite nekdo o tom neco? Neco jsem slysel, ale znate to, "jedna babka povidala" Laughing

Bucky
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út srpen 28, 2007 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To myslíš vážně? Jako mimo těch Rusů v Sacramentu? Jako dostat půjčku od vlády, nebo charity, nebo banky, nebo VC?

Máš firmu? Máš collateral? Máš business plan? Máš operations plan? Máš marketing plan?
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynku mam vse krome penez Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako ten koren, co tady pres chicago-cz zakladal trucking company a mel vsechno krome tahacu, navesu, ridicu, nakladu a pojisteni?
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUCKETHEAD napsal:
Mlynku mam vse krome penez Laughing

ToTi gratuluji že máš vše! Jestliže si chceš otevřít business, tak si najdi něco o business loan. Na tom jestli jsi přistěhovalec nebo ne nezáleží (ale záleží že nemáš asi žádnou kreditní historii).
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je v byznyse nejdulezitejsi znat lidi, a ty ja znam.
Zapomel jsem napsat ze budu delat painting, mam sprayery, naradi, van, no proste co potrebuji. Uz to delam nejakou chvilku, na residential, ale pokousim se delat commercial.
Jedine co budu potrebovat nejakej ten dolar navic.

Mlynku a ten kredit se buduje, mam auto na financial, takze to jde pomalu nahoru Wink
pdmlynek
Moderator

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, to jseš tedy dobrý. A souhlasím že mít zákazníky je to nejdůležitější.

Nerozumím ale jedné věci. Jestliže máš nářadí, van, a vše co potřebuješ na malování, tak na co potřebuješ půjčku? Co Ti chybí? Přeci malířství není kapitálně intensivní kšeft.

Bokem: potřebuji Tvůj názor. Já vždy dělal kolem mého baráku vše co jsem mohl (roofing, framing, lt cement, plumbing, electricity, painting, atd.) ale minulý měsíc poprvé jsem někoho pozval na natření trimu zvenku. Cena byla OK, ale hodně mě překvapilo jak to připravovali: místo toho aby peeling paint na dřevu sundali celou, vyšmirglovali to, hodili na to primer a 2 vrstvy barvy, tak jen seškrábali jak to šlo ale barvu která držela tam nechali. Na to pak dali jednu vrstvu barvy. Co si o tom myslíš?

Jinak, když maluji dveře, tak normálně sundám všechno hardware abych to udělal rychle, aby to vše bylo jednotvárné, a abych neposkvrnil hardware. Oni ti malíři ty kliky a ostatní hardware na tom nechali (a samozřejmě mi dosti pošmudlali hardware). Co si o tom myslíš?
Anonymní

PříspěvekZaslal: st srpen 29, 2007 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
No, to jseš tedy dobrý. A souhlasím že mít zákazníky je to nejdůležitější.

Nerozumím ale jedné věci. Jestliže máš nářadí, van, a vše co potřebuješ na malování, tak na co potřebuješ půjčku? Co Ti chybí? Přeci malířství není kapitálně intensivní kšeft.

Bokem: potřebuji Tvůj názor. Já vždy dělal kolem mého baráku vše co jsem mohl (roofing, framing, lt cement, plumbing, electricity, painting, atd.) ale minulý měsíc poprvé jsem někoho pozval na natření trimu zvenku. Cena byla OK, ale hodně mě překvapilo jak to připravovali: místo toho aby peeling paint na dřevu sundali celou, vyšmirglovali to, hodili na to primer a 2 vrstvy barvy, tak jen seškrábali jak to šlo ale barvu která držela tam nechali. Na to pak dali jednu vrstvu barvy. Co si o tom myslíš?

Jinak, když maluji dveře, tak normálně sundám všechno hardware abych to udělal rychle, aby to vše bylo jednotvárné, a abych neposkvrnil hardware. Oni ti malíři ty kliky a ostatní hardware na tom nechali (a samozřejmě mi dosti pošmudlali hardware). Co si o tom myslíš?

Nejsem sice malir pokoju, ale vim jedno. Jestli to ti maliri delali za odhad, tak se s tim "nemazlili". Kdyby to delai za hodinu, tak tam budou dlouho a vse bude precizni. Wink
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 3:52 am    Předmět: Small Business Loans Odpovědět s citátem

www.accionusa.org
www.prosper.com
BUCKETHEAD

PříspěvekZaslal: čt srpen 30, 2007 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mlynku,
Takhle se to normalne dela. Kdyby jsi mel pozadavek ze tam chces primer a dva natery tak by te asi dal jinou cenu. Vzdy je to jen na domluve.

Co jsem psal ze potrebuji penize do zacatku na commercial, tak je to tak, kdyz dostanu velkej job, treba kancelare, tak budu potrebovat spoustu paintu, a zaplatit lidi na zacatku, tady na Floride vetsinou dostanes zaplaceno az 2 mesice po skonceni jobu.
Takze tak asi nejak.

Kulisku diky za info
filip
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 14, 2007 9:58 am    Předmět: firmu Odpovědět s citátem

Mit firmu v americe neni pro evropana zas tak narocne. Myslim ze je to sranda oproti tomu prestat byt evropanem Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com