|
|
| Autor |
Zpráva |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 2:03 pm Předmět: |
|
|
WOOT WOOT
Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:30 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 2:04 pm Předmět: |
|
|

Naposledy upravil XxX dne ne červenec 09, 2006 9:30 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 4:14 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | mne nikdo nesetrel Rigu
HAHA
to ze Mob v prevleceni ma na Cesky jinej nazor nez ja, neznamena ze by se me to nejak dotklo
Ja si tu popularitu tady i na foru krasne uzivam
jen je sranda ze Cesky si mezi sebou dneska zavidej uz i nos mezi ocima, ne vlastne to neni sranda , je to smutny... |
WHAT?? I mean WHAT?? WOOOOOOOOOOOOW
Ja ze jsem psal prispevek jako anonymous?? Ja se zasve prispevky nestydim, ja jsem tu prihlasen 24/7 jeste jsem nikdy nic pod anonymousem nenapsal ...wtf?! girl!!
I ty slovicka vzdyt treba "potencionalnich,legalizovaly"ja bych je nedal dohromady i s pomoci Mobovyho Naucnyho Slovniku znameho pod zkratkou MNS. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: so červenec 08, 2006 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Mob napsal: | | XxX napsal: | mne nikdo nesetrel Rigu
HAHA
to ze Mob v prevleceni ma na Cesky jinej nazor nez ja, neznamena ze by se me to nejak dotklo
Ja si tu popularitu tady i na foru krasne uzivam
jen je sranda ze Cesky si mezi sebou dneska zavidej uz i nos mezi ocima, ne vlastne to neni sranda , je to smutny... |
WHAT?? I mean WHAT?? WOOOOOOOOOOOOW
Ja ze jsem psal prispevek jako anonymous?? Ja se zasve prispevky nestydim, ja jsem tu prihlasen 24/7 jeste jsem nikdy nic pod anonymousem nenapsal ...wtf?! girl!!
I ty slovicka vzdyt treba "potencionalnich,legalizovaly"ja bych je nedal dohromady i s pomoci Mobovyho Naucnyho Slovniku znameho pod zkratkou MNS. |
je mi jasny ze ses Mobe vydaval za zenskou
a podivej cos zpusobil
Big Rig ted po tobe jede
jak slepice po flusu
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: ne červenec 09, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: |
Oh my, I think I'm in love ...
Tahle dama se mi vazne libi. Kazdy prispevek jako britva a presto bez jedine urazky. Setrela TripleX jedinym prispevkem jako maleho Jardu, coz se jeste ani me nepodarilo. Nejvetsi sranda na tom ovsem je, ze ma naprostou pravdu a to se tu taky moc casto nestava.
Ted uz se jenom zaregistrovat a neco nam(mne, ostatni mam na haku ) o sobe napsat.
I'm in love ... |
Ja doufam,ze se z toho vyspis, takhle anonymni divenka ma sice prispevky jako britva, akorat jsou trochu z cesty. Treba jako ty citizen ship testy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 7:00 am Předmět: |
|
|
| Co je z cesty na ohledne Citizenship testu, ja jsem ho taky musel udelat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 8:53 am Předmět: |
|
|
| Terezice napsal: | | Big_Rig napsal: |
Oh my, I think I'm in love ...
Tahle dama se mi vazne libi. Kazdy prispevek jako britva a presto bez jedine urazky. Setrela TripleX jedinym prispevkem jako maleho Jardu, coz se jeste ani me nepodarilo. Nejvetsi sranda na tom ovsem je, ze ma naprostou pravdu a to se tu taky moc casto nestava.
Ted uz se jenom zaregistrovat a neco nam(mne, ostatni mam na haku ) o sobe napsat.
I'm in love ... |
Ja doufam,ze se z toho vyspis, takhle anonymni divenka ma sice prispevky jako britva, akorat jsou trochu z cesty. Treba jako ty citizen ship testy  |
Uz je rano
Presne jak jsem si myslela, psal to Mob, vydaval se za zenskou a podivej jak Big Rigovi zamotal zivot
A kdyz se tak kolem porozhlidnes, ono to vlastne do sebe zapada, Mob porad zve Riga na pivo, a na steak a na hokej...A Rig se k tomu porad nemel...Tak Mob zvolil jinou "internetovou" taktiku a podivej jak se Rig chytil
Tak snad priste nam Mob povi zazitky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Terezice
Registrace: 21. 06. 2006 Příspěvky: 155 Bydliště: California
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:20 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Co je z cesty na ohledne Citizenship testu, ja jsem ho taky musel udelat. |
to, ze jsi je delal, neznamena, ze je musej delat vsichni. Tak jsem to myslela |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:30 am Předmět: |
|
|
No, iXxXátko, nevím nevím - já si myslím, že dle použitých slov, tvorby vět a souvětí, celkového ladění příspěvku a vůbec celkového stylu - ty anonymní příspěvky nemají s Mobem nic společného - a hlavně mi uniká důvod, proč by to Mob dělal - na jednu stranu by s tebou dá se říci přátelsky komunikoval a na stranu by byl jako skalpel ? To mi k Mobovi nejde. Nehledě na okolnost, že pokud Moba něco naštve - a chce komukoliv cokoliv sdělit bez obalu - tak se vždy uživatelsky přihlásí...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:57 am Předmět: |
|
|
| Terezice napsal: | | Anonymous napsal: | | Co je z cesty na ohledne Citizenship testu, ja jsem ho taky musel udelat. |
to, ze jsi je delal, neznamena, ze je musej delat vsichni. Tak jsem to myslela |
Pokud ho neudelas tak obcanstvi nedostanes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 11:19 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | No, iXxXátko, nevím nevím - já si myslím, že dle použitých slov, tvorby vět a souvětí, celkového ladění příspěvku a vůbec celkového stylu - ty anonymní příspěvky nemají s Mobem nic společného - a hlavně mi uniká důvod, proč by to Mob dělal - na jednu stranu by s tebou dá se říci přátelsky komunikoval a na stranu by byl jako skalpel ? To mi k Mobovi nejde. Nehledě na okolnost, že pokud Moba něco naštve - a chce komukoliv cokoliv sdělit bez obalu - tak se vždy uživatelsky přihlásí...  |
Ja myslela ze uz jsi Moba prokouknul
"the point is" ze se tady bavime o pohovoru a zeleny karte, a nekdo si tu plete pojmy GC a citizenship  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
Ja mysle ze tohle forum je:
zaplatit doktora nebo nezaplatit...??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 985 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 3:10 pm Předmět: |
|
|
| XxX napsal: |
prispevky jako britva, akorat jsou trochu z cesty. Treba jako ty citizen ship testy
Uz je rano
Tak Mob zvolil jinou "internetovou" taktiku a podivej jak se Rig chytil
|
Ad "prispevky z cesty" - to mi naprosto nevadi, moje prispevky jsou taky z cesty
Ad "uz je rano" - nope, still in love
Ad "Mob" - ja mam Moba rad i jako chlapa, to je znama vec, ale hlavne steaky zadara , abych citoval Renée Zellweger: "You had me at steak?" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: po červenec 10, 2006 6:50 pm Předmět: neco pro Big Riga |
|
|
Rigu
to je pro tebe