|
|
| Autor |
Zpráva |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: st leden 24, 2007 3:51 pm Předmět: Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ" |
|
|
Zdravím všechny čechy, čechoameričany, američanočechy a i všechny ostatní na tomto fóru.
Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak se dostat legálně do USA, žít tu, pracovat tu. Vím pouze o loterii nebo se do USA oženit/vdát. Je i jiná legální možnost? Sice doufám, že zelenou vyhraji, ale... A ženit se zrovna ještě nechci .
Napadá někoho něco? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa_NY
Registrace: 23. 09. 2006 Příspěvky: 316 Bydliště: New York
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 3:44 pm Předmět: Re: Jak se dostat do USA - značka "LEGÁLNĚ" |
|
|
| jakudo napsal: | Zdravím všechny čechy, čechoameričany, američanočechy a i všechny ostatní na tomto fóru.
Chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak se dostat legálně do USA, žít tu, pracovat tu. Vím pouze o loterii nebo se do USA oženit/vdát. Je i jiná legální možnost? Sice doufám, že zelenou vyhraji, ale... A ženit se zrovna ještě nechci .
Napadá někoho něco? |
Ahoj
No kdyby me neco napadlo ... tak bych to asi udelala sama ... ... loterie a svatba .. jsou dve moznosti .. pak mas napriklad moznost prijit sem za nekym kdo te bude sponzorovat (firma, pribuzny) .. no a nebo sem dojet jako my ...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 7:26 pm Předmět: |
|
|
Vzdy jsem se smal zoufalcum,co cekaji az neco vyhraji..neber to jako utok,ale uvedomujes si,jak miziva je to sance a ze treba muzes cekat do 50-ti let?
Pokud opravdu chces v USA zit,musis jit pres mrtvoly a proste se obetovat,obetujes to pro svou budoucnost..takze treba i ta svatba,nebo jakykoliv dostupny prostredek,nic neni zadara..nebo se na to jednoduse vyser a sni dal! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: so leden 27, 2007 8:12 am Předmět: |
|
|
hehe no zatím budu jen snít... prvně chci dostudovat vysokou. Doufám v to, že mi při studiu na inženýra vyjde zahraniční stáž v USA (což vypadá docela nadějně), chytím se u nějaké firmy a ta mě bude chtít i potom. Jaká je šance na loterii vím. Nic moc, ale aspoň něco
Dik za názory  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymmmm Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 4:37 am Předmět: |
|
|
Mám tchána v usa.mám nárok na kartu? Prosím za odpověd  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymmmka Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 4:40 am Předmět: |
|
|
| anonymmmm napsal: | Mám tchána v usa.mám nárok na kartu? Prosím za odpověd  |
Ps:Manžel je čech |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po leden 29, 2007 11:41 am Předmět: |
|
|
| To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
anonymmmka Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi. |
Takze muzu ale musim jim to na US velvyslanectví popsat to o tchanovi? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út leden 30, 2007 7:10 am Předmět: |
|
|
| anonymmmka napsal: | | scout66 napsal: | | To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi. |
Takze muzu ale musim jim to na US velvyslanectví popsat to o tchanovi? |
Nebo jak?odpovezte pls |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 551 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: út leden 30, 2007 4:18 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | | To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi. |
Tak znovu co psal Scout: abychom Ti mohli odpovedet, musime vedet, jak Tvuj tchan prisel k US obcanstvi. Jestli je tedy rodily American nebo naturalizovany American nebo ma jen green card atd. To je pri sponzorovani syna a jeho rodiny rozdil, myslim ...
Musis nam, holt, sverit vice informaci; my je radi zneuzijeme, neboj (delam si srandu, jasne). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st leden 31, 2007 4:42 am Předmět: |
|
|
| Dana_MI napsal: | | scout66 napsal: | | To porad jeste nestaci. Musis vic specifikovat ty rodine vztahy. A taky to, kdy a jak se tchan dostal k americkemu obcanstvi. |
Tak znovu co psal Scout: abychom Ti mohli odpovedet, musime vedet, jak Tvuj tchan prisel k US obcanstvi. Jestli je tedy rodily American nebo naturalizovany American nebo ma jen green card atd. To je pri sponzorovani syna a jeho rodiny rozdil, myslim ...
Musis nam, holt, sverit vice informaci; my je radi zneuzijeme, neboj (delam si srandu, jasne). |
Byl taky cech,ale ted uz ma obcanstvi myslim nekdy v 80.letech ho dostal.no a ted tam trvale zije uz pres 20 let |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st únor 07, 2007 3:35 pm Předmět: [quote="anonymmmm"]Mám tchána v usa.mám nárok na k |
|
|
| Zapomen na to.Plati to jen na prime rodine prislusniky,otec-matka-manzel-manzelka-deti.U deti jsou vypsany rocniky, kteri se kazdy rok aplikuji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|