|
|
| Autor |
Zpráva |
JS Anonymní
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 4:36 pm Předmět: Muze mi nekdo poradit, pomoct ...PROSIM |
|
|
| Po sedmiletem pobytu /nelegalnim/ jsem byla uveznena a nasledne deportovana do CR s tim, ze mam zakaz na 10 let vratit se do USA. Nebylo to z kriminalnich, pouze INS duvodu - nedostaveni se k soudu po chyceni INS. Mam tam svuj dum, pritele /cecha, taky nelegalne/. Muze nekdo pomoct, poradit, jakym zpusobem bych se mohla vratit zpet DOMU? Prosim pomozte mi, jsem z toho zoufala. Dekuji predem za odpovedi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: čt duben 20, 2006 6:12 pm Předmět: Re: Muze mi nekdo poradit, pomoct ...PROSIM |
|
|
| JS napsal: | | Po sedmiletem pobytu /nelegalnim/ jsem byla uveznena a nasledne deportovana do CR s tim, ze mam zakaz na 10 let vratit se do USA. Nebylo to z kriminalnich, pouze INS duvodu - nedostaveni se k soudu po chyceni INS. Mam tam svuj dum, pritele /cecha, taky nelegalne/. Muze nekdo pomoct, poradit, jakym zpusobem bych se mohla vratit zpet DOMU? Prosim pomozte mi, jsem z toho zoufala. Dekuji predem za odpovedi. |
Uz jsem ti psal jinde..no a k tomuhle..muzes vyuzit sluzeb naseho mistniho prevodnika,ale predtim si uvedom,ze tim spachas trestny cin,jake to je v lochu uz vis,ale to se da prezit,horsi je,ze budes zrejme bez jakykoliv dokladu,cimz se tvuj DOMOV,zmeni na VYHNANSTVI.
Asi bych opravdu zkusil zit jinde,nebo,ale to je jen ma uvaha,nicim nepodlozena,si v Cechach,asi za nejaky uplatek,vzit amika..Jak rikam,mozna blbost,jen me to napadlo.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitkasa
Registrace: 20. 04. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 8:43 am Předmět: JS |
|
|
| Dekuji za odpoved, ale ja nechci porusovat zakony, chci se vratit domu legalne a zit beze strachu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 10:10 am Předmět: Re: Muze mi nekdo poradit, pomoct ...PROSIM |
|
|
| american chopper napsal: | | JS napsal: | | Po sedmiletem pobytu /nelegalnim/ jsem byla uveznena a nasledne deportovana do CR s tim, ze mam zakaz na 10 let vratit se do USA. Nebylo to z kriminalnich, pouze INS duvodu - nedostaveni se k soudu po chyceni INS. Mam tam svuj dum, pritele /cecha, taky nelegalne/. Muze nekdo pomoct, poradit, jakym zpusobem bych se mohla vratit zpet DOMU? Prosim pomozte mi, jsem z toho zoufala. Dekuji predem za odpovedi. |
Uz jsem ti psal jinde..no a k tomuhle..muzes vyuzit sluzeb naseho mistniho prevodnika,ale predtim si uvedom,ze tim spachas trestny cin,jake to je v lochu uz vis,ale to se da prezit,horsi je,ze budes zrejme bez jakykoliv dokladu,cimz se tvuj DOMOV,zmeni na VYHNANSTVI.
Asi bych opravdu zkusil zit jinde,nebo,ale to je jen ma uvaha,nicim nepodlozena,si v Cechach,asi za nejaky uplatek,vzit amika..Jak rikam,mozna blbost,jen me to napadlo.. |
Vzit si Americana je jista cesta jak se zlegalizovat, mozna v dnesni dobe jedina, ale nevim jak by to fungovalo pro tebe kdyz uz mas us sveho jmena deportaci a zakaz vstupu. Zeptej se imagracniho pravnika (ale ne polskeho...) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 10:56 am Předmět: |
|
|
jitkasa napsal:
Muj pritel se snazi prodat nas dum, je dost zajemcu, ale vsichni by jej chteli na splatky a my potrebujem cash, jinak tam dal pracuje a ted momentalne ceka jak se vivine situce, mozna bude amnestie, mozna ja dostanu milost, nikdo nevi co bude, ale ja stale verim, doufam a preji si jit zpatky DOMU.
Dekuji za odpoved.
TO: JS
Tohle to muze pomoct ohledne prodani tveho domu:
Tady je contact [REAL ESTATE/FINANCE]-(Tony Vetrisek 708-473-5035) kdo ti muze pro ty co chteji koupit tvuj dum, vyridit splatky a ty dostanes penize u prepisu na noveho majitele, trva to max tri tydny.
Ja sem pres neho koupi domu delal a fungovalo to perfect. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 21, 2006 12:24 pm Předmět: Re: Muze mi nekdo poradit, pomoct ...PROSIM |
|
|
| JS napsal: | | Po sedmiletem pobytu /nelegalnim/ jsem byla uveznena a nasledne deportovana do CR s tim, ze mam zakaz na 10 let vratit se do USA. Nebylo to z kriminalnich, pouze INS duvodu - nedostaveni se k soudu po chyceni INS. Mam tam svuj dum, pritele /cecha, taky nelegalne/. Muze nekdo pomoct, poradit, jakym zpusobem bych se mohla vratit zpet DOMU? Prosim pomozte mi, jsem z toho zoufala. Dekuji predem za odpovedi. |
Tady je contact na osobu, ktera pomaha s emigracnima zalezitosma. Delala driv na emigraku a nyni si otevrela vlastni office. V porovnani s pravniky ma vynikajici ceny. Ja jsem si pres ni vyrizoval GC a Citizenship. Taky nekolik dalsich lidi co jsem k ni poslal byli velmi spokojeni.
OLGA VILLAREALL (English or Spanish)
Buenavida Immigration Services Incorporated
2134 S 61st Ct
Cicero, IL 60804-2001
(708) 795-6855 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 516 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: so duben 22, 2006 2:06 am Předmět: |
|
|
JS.
Jsetli nejsi vdana z US obcanem tak nemas sanci se vratit do USA. Je to zle ale realita. DHS je velice prisny urad, ale to urcite vis sama Neni ani 1 procento na uspech se dostat do USA legalne. Kdybys byla vdana a nebo by jsi se vdala z Us obcanem v CR tak ti bude trvat navrat do USA cca 7 mesicu od doby podani na US embassy v Praze. Tvým pripadem bych vyuzil cestu asi jinou, nabizeji lide prechod z mexika do USA, to bych nedelal, velice riskantni, ale radeji bych zvolil variantu pres Kanadu, Ja znam kluka ktery prevazi na lodi z Baham do West Palm Beach, je to za 1500 usd. Hodne stesti ale opravdu neni zadna sance na navrat do USA legalni cestou.
Bucky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: so duben 22, 2006 2:08 am Předmět: |
|
|
JS ,
Mimochodem, neplat za pravniky, jestli chces vedet nejakou informaci tak ti poradim, mam velice dost informaci ohledne pristehovatelstvi do USA. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitkasa
Registrace: 20. 04. 2006 Příspěvky: 13
|
Zaslal: so duben 22, 2006 8:04 pm Předmět: JS |
|
|
Dekuji vam vsem z celeho srdce za rady a povzbuzujici slova, vyzkousim co se da, ale nechci nic nelegalne, mam strach z nasledku.
Trimesicni pobyt v DC mezi normalnimi kriminalniky mi stacil a dodnes mam spatne sny,psychicky jsem na dne a nedokazu se toho zbavit.
Jste vsichni prima a ja vam preju hodne stesti a aby jste nikdy nemuseli zkusit to co ja. DIKY! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
|
Zaslal: po duben 24, 2006 3:04 am Předmět: |
|
|
Jitkasa,
Cetla jsi ode me private message? |