Neni to snadny

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Neni to snadny
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 12:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

XxX prijela do CA a narazem velkeho tepla to zanechalo nasledky. Very Happy[/quote]

Cau Dasko vis XxX je v STRAIGHT EDGE to se zdruzuji trochu pomateni lide ona by se potrebovala poradne opit a aby ji nekdo vyprcal a prijde na jine myslemky
LOL
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 4:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Cau Dasko vis XxX je v STRAIGHT EDGE to se zdruzuji trochu pomateni lide ona by se potrebovala poradne opit a aby ji nekdo vyprcal a prijde na jine myslemky
LOL

==================================================

vul zustane volem, gratuluju!!! Rolling Eyes
daska

Registrace: 01. 04. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2005 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vul zustane volem, gratuluju!!! Rolling Eyes[/quote]

No tak se necerti, sama jsi si nabehla. Ono to s tim tvym humorem asi zase az takova nakladacka nebude. Very Happy
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 12:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daska napsal:

No tak se necerti, sama jsi si nabehla. Ono to s tim tvym humorem asi zase az takova nakladacka nebude. Very Happy

o to nejde, ja si nenabehla, byl to muj vyber zivotniho stylu - zadnej alkohol, huleni a fet....a jestli ty fetujes a chlastas, tak ja ti to taky nevycitam...ale vulgarity si ty a ten druhej magor nechte pro svy rodice a pro vase nejdrazsi ... Rolling Eyes Rolling Eyes nebot ja vam na to nejsem zvedava... Cool
preju vam krasny den Laughing Laughing Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: so červenec 23, 2005 4:32 pm    Předmět: Nemuzu si pomoct, ale... Odpovědět s citátem

ja tam za tim nickem "Xx" porad vydim "junlenka". Mozna se pletu LOL, ale ten psany projev je tak typicky LOL, ty myslenky tak originalni LOL, ta individualita a odpor k prislusnosti ke stadu LOL, ta bezmezna laska k hokeji LOL a to ustavicne valeni smichy po zemi Smile
Delam si trosku legraci, ale jen proto, ze nechapu, proc by si mel nekdo behem par dni menit NICK a s tim potazmo i svou identitu na foru?
Ale nic. Okurkova sezona. Asi se stejne pletu.
Cau
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kurvinek napsal:
Nevim,kde zijes,jestli v usa nebo v cesku.Ver mi,ze tady v usa je osobni svoboda utlacovana.Dam priklad,sel jsem se prochazet po jedne vilove ctvrti a jen sem se prochazel kolem nadhernych vil.Najednou na konci ulice,kdyz jsem se vracel stejnou cestou zpatky,jsem zahledl policejni vuz.Pomalicku ke me prijel.Polda se me zeptal co tady delam.A ja mu rekl,ze na prochazce.Chtel videt pas,projel si me v nejakem pocitaci a pak mi rekl,ze vse je ok a have good day.Myslim,ze nekdo z tech vil na me zavolal poldy.Prece v usa neni normalni chodit na prochazky.

Jsi byl proste podezrelej, tak si te proklepli Smile Bud rad, ze jsi nemel dlouhej kabat s batohem a neutikal na metro. By jsi mel v hlave pet ran z magnuma.
A ted vazne. Proc si myslis, ze v USA je osobni svoboda utlacovana? To vyvozujes z tohoto prikladu nebo mas jeste dalsi?
Obcas se tu deji pripady, ktere by v CR nebyly mozne. Taky jeden prihodim, i kdyz se netyka omezovani svobody. Ve vesnici, kde jsem bydlel byla hospoda. Ted ji na rok zavreli. Duvod? Jednou tam prisla na pivo zenska, ktera uz mela neco vypito. Pustili ji dovnitr a normalne obsluhovali. Pak najebana jako krava odjela autem domu a cestou nekoho srazila. Poskozeny ji zazaloval. Ona nebyla pojistena a tak zazalovala hospodu za to, ze ji pustili opilou dovnitr a ze ji nalevali. Hospoda nebyla pojistena, tak ji zavreli.
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

czolgos napsal:
Kurvinek napsal:
Nevim,kde zijes,jestli v usa nebo v cesku.Ver mi,ze tady v usa je osobni svoboda utlacovana.Dam priklad,sel jsem se prochazet po jedne vilove ctvrti a jen sem se prochazel kolem nadhernych vil.Najednou na konci ulice,kdyz jsem se vracel stejnou cestou zpatky,jsem zahledl policejni vuz.Pomalicku ke me prijel.Polda se me zeptal co tady delam.A ja mu rekl,ze na prochazce.Chtel videt pas,projel si me v nejakem pocitaci a pak mi rekl,ze vse je ok a have good day.Myslim,ze nekdo z tech vil na me zavolal poldy.Prece v usa neni normalni chodit na prochazky.

Jsi byl proste podezrelej, tak si te proklepli Smile Bud rad, ze jsi nemel dlouhej kabat s batohem a neutikal na metro. By jsi mel v hlave pet ran z magnuma.
A ted vazne. Proc si myslis, ze v USA je osobni svoboda utlacovana? To vyvozujes z tohoto prikladu nebo mas jeste dalsi?
Obcas se tu deji pripady, ktere by v CR nebyly mozne. Taky jeden prihodim, i kdyz se netyka omezovani svobody. Ve vesnici, kde jsem bydlel byla hospoda. Ted ji na rok zavreli. Duvod? Jednou tam prisla na pivo zenska, ktera uz mela neco vypito. Pustili ji dovnitr a normalne obsluhovali. Pak najebana jako krava odjela autem domu a cestou nekoho srazila. Poskozeny ji zazaloval. Ona nebyla pojistena a tak zazalovala hospodu za to, ze ji pustili opilou dovnitr a ze ji nalevali. Hospoda nebyla pojistena, tak ji zavreli.

to czolog
Napisu dalsi pripad.
Ja mam par znamych Americanu.Ale jen hrstka z nich se dokaze bavit se mnou o vsem moznem a kteri maji prehled o tom co se deje ve svete nebo u nich doma.American Ti nerekne svuj osobni nazor na neco,kdyz Te nezna.Jsou opatrni,maji strach,ziji v neustalem stresu,ze je sef z prace vyhodi,nebo skonci v jailu za nejakou malickost.Je fakt,ze amici ten system maji promakany a kdo je poctivej-nemusi se bat jailu nebo nejakeho postihu.Je tady vymahatelne pravo.Myslim si,ze vetsina americanu je udrzovana v jakesi"izolaci" a jsou k tomu tak vychovavani.Uz ve skole je ucitel pro ne pan buh a v praci pak sef.Vedomosti maji na male urovni,rekl bych zakladni skoly-i to je spekulativni.Me se osobne stalo,ze kdyz se me zeptala cernoska od kud sem,tak jsem rekl nasi zemi.Nevedela a po delsim premyslemi se zeptala jestli v Africe.Ja bily a z Afriky!!??Proste to nevedela,samozrejme jako 99% jinych americanu.Zase co se mi tu libi je tolerance k narodnostnim mensinam,liberalismus,jednoduchy zivot a vysoka zivotni uroven.Vsem zdar! Cool
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Kurvinek napsal:
....Zase co se mi tu libi je tolerance k narodnostnim mensinam,liberalismus,jednoduchy zivot a vysoka zivotni uroven.Vsem zdar! Cool

Hmm kdyz se zeptas americkejch cernochu tak ti vsichni reknou ze tu vladne rasismus....a taky skoro vsem amikum vadej mexikanci....

Jednoduchej zivot tu je, to si taky myslim Smile A pak hlavne kdyz je clovek z Cech Cool OK, myslela jsem to takhle, Cesky jsou hezky holky, a amici se z toho muzou strhat, protoze tohle tady nemaj Cool

Vysoka zivotni uroven - hmmm jak kde...ale ja si v Cechach zila taky na vysoky noze...no, jaky si to udelas takovy to mas Cool

p.s. a co jeste chodis pesky na prochazky Laughing Laughing nebo uz te chut presla??
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

devil grrl jo mas pravdu negri jsou opravdu desny rasiti.Pokud jde o Mexikany Amici je maj vseobecne radi,alespon podle toho jak je radi zamestnavaj Rolling Eyes
Cesky holky amici tady maj a maj i holky japonsky,rusky
a treba brazilsky...ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech Idea Zivotny uroven je pro zlodeje v Cechach opravdu lepsi Cool Prochazky jsou v usa v supr,doporucuji grand canon.I gdyz ja preferuji projizdky na vlastni lodi Razz
devil grrrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
devil grrl jo mas pravdu negri jsou opravdu desny rasiti.Pokud jde o Mexikany Amici je maj vseobecne radi,alespon podle toho jak je radi zamestnavaj Rolling Eyes
Cesky holky amici tady maj a maj i holky japonsky,rusky
a treba brazilsky...ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech Idea Zivotny uroven je pro zlodeje v Cechach opravdu lepsi Cool Prochazky jsou v usa v supr,doporucuji grand canon.I gdyz ja preferuji projizdky na vlastni lodi Razz

hahaha "gdyz mislis" tak asi mas pravdu.

ps. poznamka pro Kurvinka, tenhleten co ma IQ tykve te naziva zlodejem a asi by te rad pozval na projizdku jeho "vlastni" lodi, pravdepodobne jsi ho zaujal Laughing
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

devil grrrl no zas jedna ,,ucitelka,, a ,,toleranti ,, osubka...Pis jsi co chces ale jen svuj nazor! Ja nikoho zlodejem nenazval a lod jsi kup nejdriv svoji a pak na ni nabizej projizdky Wink
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
devil grrrl no zas jedna ,,ucitelka,, a ,,toleranti ,, osubka...Pis jsi co chces ale jen svuj nazor! Ja nikoho zlodejem nenazval a lod jsi kup nejdriv svoji a pak na ni nabizej projizdky Wink

ja lode nemam rada, ja mam rada motocross Cool
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
Cesky holky amici tady maj ..ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech

Idea good morning,time to wake up!!! aha, myslenka dne!!!! Idea

ze svych a ze zkusenosti svych ceskych kamaradek se tady po evropankach a hlavne po ceskach muzou amici potrhat, roztrhat, pokrajet a kdovi cosi jeste Twisted Evil vzdyt kdo by nechtel mit krasnou cesku Smile a ty mluvis jen ze zavisti protoze jsi osklivej jak noc a zadna te nechce Laughing Laughing
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

devil grrrl napsal:

ps. poznamka pro Kurvinka, tenhleten co ma IQ tykve te naziva zlodejem a asi by te rad pozval na projizdku jeho "vlastni" lodi, pravdepodobne jsi ho zaujal Laughing

hele atlanta man, cekala jsem ze mi jeste vpalis ze jsem napsala NAZIVA, misto NAZYVA!!! a ty nic Crying or Very sad
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

devil grrl motokros je faj,nuz kazdy mamme svoje Wink
Ja netvrdim ze Ceky nejsou hezke...no ale taky nekdy namyslene(Ty urcite)A nektere hloupe (ne vsechny).Vsude se najdou hezke zenske ale to co pises je detinske...Pokud jsou v USA ted nejake holky v kurzu tak jsou to Brazilky Wink Jenze.... co to je ,,hezka holka,,?! Pokud jde o mne mam holku ,,cesku,, ale muzes mi verit ze ac to je holka hezka neni mou vyvolenou proto jak vypada!Krasa neznamena hned i porozumeni a stesti!I kdyz ja mam vsechno,mel jsem hol stesti Embarassed
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
devil grrl motokros je faj,nuz kazdy mamme svoje Wink
Ja netvrdim ze Ceky nejsou hezke...no ale taky nekdy namyslene(Ty urcite)A nektere hloupe (ne vsechny).Vsude se najdou hezke zenske ale to co pises je detinske...Pokud jsou v USA ted nejake holky v kurzu tak jsou to Brazilky Wink Jenze.... co to je ,,hezka holka,,?! Pokud jde o mne mam holku ,,cesku,, ale muzes mi verit ze ac to je holka hezka neni mou vyvolenou proto jak vypada!Krasa neznamena hned i porozumeni a stesti!I kdyz ja mam vsechno,mel jsem hol stesti Embarassed

ok, mozna mas pravdu, ale ty ses zacal osklive hadat Smile a ja jsem ta posledni co by byla namyslena!!! Proc bych mela?? Protoze me bavi kross a fandim slovanu liberec??? Cool Ale to ze mi vse projde protoze jsem z cech, tak to je pravda, double parkovani, jizda bez pasu atd atd...a duvod ?? JSEM CESKA!!!
devil grrl
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

to atlanta man-> no vidis a a ja mam amika, kterej je nejuzasnejsi na svete, nejen krasnej, ale i chytrej a vysokej a jeste hraje v punkovy kapele Smile takze ja mam taky vsechno Smile no neni zivot nadhernej??? Cool
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

devil grrl nechci se hadat Wink jinak to co jsi napsala Te ale ceskou nedela....Taky jsi myslim ze ac jednotlive narody maj sve specifika tak to ze jsi Ceska te nedela ani hezci ani chytrejsi (tez naopak) nez jsou treba rusky,polky ale i americanky Idea
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:37 pm    Předmět: Re: Nemuzu si pomoct, ale... Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
ja tam za tim nickem "Xx" porad vydim "junlenka". Mozna se pletu LOL, ale ten psany projev je tak typicky LOL, ty myslenky tak originalni LOL, ta individualita a odpor k prislusnosti ke stadu LOL, ta bezmezna laska k hokeji LOL a to ustavicne valeni smichy po zemi Smile
Delam si trosku legraci, ale jen proto, ze nechapu, proc by si mel nekdo behem par dni menit NICK a s tim potazmo i svou identitu na foru?
Ale nic. Okurkova sezona. Asi se stejne pletu.
Cau

Scoute, jses moderator, tak popros Miru, at te nastavi i pro tuhle sekci a budes se smat, jako se smeju ja, pri cteni techto prispevku.
Lidi co jsou tu zaregistrovani, pisou anonymne nebo pod neregistrovanym jmenem. Jeden doporucuje nekomu, ze potrebuje poradne voprcat, druha nadava nekomu, ze ma IQ tykve apod. Ne ze by mi to vadilo. Je to docela sranda, cist to. Myslim si ale, ze ani za drsnejsi nazor by se clovek nemel stydet a mel by ho napsat pod vlastnim nickem.
No, mozna se pletu a treba jen jejich spolubydlici pisou ze stejnyho pocitace. LOL Wink
DEVIL GRRL
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:40 pm    Předmět: Re: Nemuzu si pomoct, ale... Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

czolgos napsal:

No, mozna se pletu a treba jen jejich spolubydlici pisou ze stejnyho pocitace. LOL Wink

TAK JSI PRVNI CO NA TO PRISEL! ALE PRESTO, TVRDA SLOVA ...HMMM ASI VEC NAZORU...
DEVIL GRRL
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
devil grrl nechci se hadat Wink jinak to co jsi napsala Te ale ceskou nedela....

HMM ALE JA JSEM CESKA!! Laughing ABY ME "VECI" DELALY CESKOU HMMM NEVIM, JA JSEM CESKA OD PRIRODY...NO TAK K TOMU UZ NENI CO DODAT, MEJ SE PAPAPAPAPA
Maxipes

Registrace: 06. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Kurvinek.
Ty se divis ze ona si myslela ze z Afriky a ja se zase divim ze ty nevis o belosich v Africe trochu vice.Chapes to jak to myslim?Vzdyt jsi na tom s tou cernoskou dost podobne.
Cago maxipes.
daska

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cesku Smile a ty mluvis jen ze zavisti protoze jsi osklivej jak noc a zadna te nechce Laughing Laughing[/quote]

Jeste jsem zadneho Amika, ktery byl potrhany z ceske holky nepotkala. Se mi zda,ze si nejak porad o sobe myslime vice nez jsme at v krase nebo v dulezitosti. Jak se vlastne pozna pekna ceska od prirody, ktera muze jezdit bez pasu? Very Happy Very Happy
Big_Rig
Editor

PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Jeste jsem zadneho Amika, ktery byl potrhany z ceske holky nepotkala. Se mi zda,ze si nejak porad o sobe myslime vice nez jsme at v krase nebo v dulezitosti. Jak se vlastne pozna pekna ceska od prirody, ktera muze jezdit bez pasu? Very Happy Very Happy

Tak, ze jezdi na MX bike a sedi za ni cela punk kapela.
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Zdarec vsem Laughing
Tak koukam,ze se to tady poradne rozjelo.To je jen spravne,jinac tady byva celkem nuda.Hezke holky najdete vsude na svete,ale ty ceske jsou asi nejkrasnejsi.Ale jsou zakomplexovane,netemperamentni,zakrikle,ani se jim nedivim,kdyz byly vychovavani v cesku a bylo jim od malicka vstepovano,ze muz je hlava rodiny a ona musi uklizet,prat,nakupovat starat se o deti.Proste,ze je podradna.Ale jak tak sleduji zpravy,tak se to konecne zacina otacet k lepsimu a to je jen prima.Ono cesi jsou pekne kurvy,vsak to nemusim rozebirat,kazdy to vi.Je si me tu sezerte,volove!!!!!!!!!!!! Mad
xxxxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 4:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Kurvinek napsal:
Zdarec vsem Laughing
...Ale jsou zakomplexovane,netemperamentni,zakrikle,ani se jim nedivim,kdyz byly vychovavani v cesku a bylo jim od malicka vstepovano,ze muz je hlava rodiny a ona musi uklizet,prat,nakupovat starat se o deti...

zdarek, to vis ze te sezerou, hlavne ti co takovy slepice maji doma!!! Wink

no ale ne vsechny cesky jsou takovy vid? Cool ja rozhodne komplexama netrpim Cool proc taky vid??? Vzdycky jsem dokazala co jsem chtela, vzdy jsem dostala co jsem chtela...

a ty Cesky co rikaj ze je amici maj na haku, no tak to je smula, ale to teda asi bude tim ze osklivou holku nezachrani ani to ze je ceska Twisted Evil ale tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti Cool

jasne, zivot je nadhernej Cool
daska

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti Cool

Hele a co se stane, kdyz promluvite? Very Happy
xxxxxxxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

daska napsal:
tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti Cool

Hele a co se stane, kdyz promluvite? Very Happy

tak je to jeste lepsi Smile kdyby jsme nemluvily tak se s nama nikdo nebavi, ne? A tak by se nam pozornost nedostala Cool no, vlastne, asi by se dostala, kdyz mas peknej xicht... Laughing

...ale jestli ti jde o AJ, tak v poho, ja zila par dlouhych let v anglii (ne neboj, to bylo jeste driv nez tam vsichni zacali jezdit, to jsme jeste nebyli v unii, vis, a taky tema dlouhyma letama nemyslim rok nebo dva Wink ) a v dalsich statech nez jsem jela sem... ale dik za optani Cool

jo, mimochodem, tou jizdou bez pasu byl myslen bezpecnostni pas v aute, vis, to jen na okraj, mela jsem pocit ze ti to nejak nedoslo Sad ale to byl jen malej dodatek, ja na pasy nejsem zvykla, ja radsi krosky... Cool
Atlanta-man

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxxxxxxxx hele TY v aute si nezapias pas...no jak to tady po Tobe ctu na krosku jsi zapominas zase helmu! Laughing
xxxxxxxxxx
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem Upravit/Odstranit tento příspěvek

Atlanta-man napsal:
xxxxxxxxx hele TY v aute si nezapias pas...no jak to tady po Tobe ctu na krosku jsi zapominas zase helmu! Laughing

hehehe ty ani nevis jak se na krosce jezdi... Laughing a jestli to byl for tak asi takhle, ja helmu nepotrebuju Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Proč USA? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 5 z 7

Chicago-cz.com forum system
Home | Diskuse o USA