|
Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 12:54 am Předmět: |
|
|
XxX prijela do CA a narazem velkeho tepla to zanechalo nasledky. [/quote]
Cau Dasko vis XxX je v STRAIGHT EDGE to se zdruzuji trochu pomateni lide ona by se potrebovala poradne opit a aby ji nekdo vyprcal a prijde na jine myslemky
LOL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 898 Bydliště: Na m
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 4:12 am Předmět: |
|
|
citace: | Cau Dasko vis XxX je v STRAIGHT EDGE to se zdruzuji trochu pomateni lide ona by se potrebovala poradne opit a aby ji nekdo vyprcal a prijde na jine myslemky
LOL |
==================================================
vul zustane volem, gratuluju!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daska
Registrace: 01. 04. 2005 Příspěvky: 13
|
Zaslal: pá červenec 22, 2005 10:59 pm Předmět: |
|
|
vul zustane volem, gratuluju!!! [/quote]
No tak se necerti, sama jsi si nabehla. Ono to s tim tvym humorem asi zase az takova nakladacka nebude.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 898 Bydliště: Na m
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 12:21 am Předmět: |
|
|
daska napsal: |
No tak se necerti, sama jsi si nabehla. Ono to s tim tvym humorem asi zase az takova nakladacka nebude.  |
o to nejde, ja si nenabehla, byl to muj vyber zivotniho stylu - zadnej alkohol, huleni a fet....a jestli ty fetujes a chlastas, tak ja ti to taky nevycitam...ale vulgarity si ty a ten druhej magor nechte pro svy rodice a pro vase nejdrazsi ... nebot ja vam na to nejsem zvedava...
preju vam krasny den  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 713
|
Zaslal: so červenec 23, 2005 4:32 pm Předmět: Nemuzu si pomoct, ale... |
|
|
ja tam za tim nickem "Xx" porad vydim "junlenka". Mozna se pletu LOL, ale ten psany projev je tak typicky LOL, ty myslenky tak originalni LOL, ta individualita a odpor k prislusnosti ke stadu LOL, ta bezmezna laska k hokeji LOL a to ustavicne valeni smichy po zemi
Delam si trosku legraci, ale jen proto, ze nechapu, proc by si mel nekdo behem par dni menit NICK a s tim potazmo i svou identitu na foru?
Ale nic. Okurkova sezona. Asi se stejne pletu.
Cau |
|
Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 3111 Bydliště: Prague
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 3:05 pm Předmět: |
|
|
Kurvinek napsal: | Nevim,kde zijes,jestli v usa nebo v cesku.Ver mi,ze tady v usa je osobni svoboda utlacovana.Dam priklad,sel jsem se prochazet po jedne vilove ctvrti a jen sem se prochazel kolem nadhernych vil.Najednou na konci ulice,kdyz jsem se vracel stejnou cestou zpatky,jsem zahledl policejni vuz.Pomalicku ke me prijel.Polda se me zeptal co tady delam.A ja mu rekl,ze na prochazce.Chtel videt pas,projel si me v nejakem pocitaci a pak mi rekl,ze vse je ok a have good day.Myslim,ze nekdo z tech vil na me zavolal poldy.Prece v usa neni normalni chodit na prochazky. |
Jsi byl proste podezrelej, tak si te proklepli Bud rad, ze jsi nemel dlouhej kabat s batohem a neutikal na metro. By jsi mel v hlave pet ran z magnuma.
A ted vazne. Proc si myslis, ze v USA je osobni svoboda utlacovana? To vyvozujes z tohoto prikladu nebo mas jeste dalsi?
Obcas se tu deji pripady, ktere by v CR nebyly mozne. Taky jeden prihodim, i kdyz se netyka omezovani svobody. Ve vesnici, kde jsem bydlel byla hospoda. Ted ji na rok zavreli. Duvod? Jednou tam prisla na pivo zenska, ktera uz mela neco vypito. Pustili ji dovnitr a normalne obsluhovali. Pak najebana jako krava odjela autem domu a cestou nekoho srazila. Poskozeny ji zazaloval. Ona nebyla pojistena a tak zazalovala hospodu za to, ze ji pustili opilou dovnitr a ze ji nalevali. Hospoda nebyla pojistena, tak ji zavreli. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 3:27 pm Předmět: |
|
|
czolgos napsal: | Kurvinek napsal: | Nevim,kde zijes,jestli v usa nebo v cesku.Ver mi,ze tady v usa je osobni svoboda utlacovana.Dam priklad,sel jsem se prochazet po jedne vilove ctvrti a jen sem se prochazel kolem nadhernych vil.Najednou na konci ulice,kdyz jsem se vracel stejnou cestou zpatky,jsem zahledl policejni vuz.Pomalicku ke me prijel.Polda se me zeptal co tady delam.A ja mu rekl,ze na prochazce.Chtel videt pas,projel si me v nejakem pocitaci a pak mi rekl,ze vse je ok a have good day.Myslim,ze nekdo z tech vil na me zavolal poldy.Prece v usa neni normalni chodit na prochazky. |
Jsi byl proste podezrelej, tak si te proklepli Bud rad, ze jsi nemel dlouhej kabat s batohem a neutikal na metro. By jsi mel v hlave pet ran z magnuma.
A ted vazne. Proc si myslis, ze v USA je osobni svoboda utlacovana? To vyvozujes z tohoto prikladu nebo mas jeste dalsi?
Obcas se tu deji pripady, ktere by v CR nebyly mozne. Taky jeden prihodim, i kdyz se netyka omezovani svobody. Ve vesnici, kde jsem bydlel byla hospoda. Ted ji na rok zavreli. Duvod? Jednou tam prisla na pivo zenska, ktera uz mela neco vypito. Pustili ji dovnitr a normalne obsluhovali. Pak najebana jako krava odjela autem domu a cestou nekoho srazila. Poskozeny ji zazaloval. Ona nebyla pojistena a tak zazalovala hospodu za to, ze ji pustili opilou dovnitr a ze ji nalevali. Hospoda nebyla pojistena, tak ji zavreli. |
to czolog
Napisu dalsi pripad.
Ja mam par znamych Americanu.Ale jen hrstka z nich se dokaze bavit se mnou o vsem moznem a kteri maji prehled o tom co se deje ve svete nebo u nich doma.American Ti nerekne svuj osobni nazor na neco,kdyz Te nezna.Jsou opatrni,maji strach,ziji v neustalem stresu,ze je sef z prace vyhodi,nebo skonci v jailu za nejakou malickost.Je fakt,ze amici ten system maji promakany a kdo je poctivej-nemusi se bat jailu nebo nejakeho postihu.Je tady vymahatelne pravo.Myslim si,ze vetsina americanu je udrzovana v jakesi"izolaci" a jsou k tomu tak vychovavani.Uz ve skole je ucitel pro ne pan buh a v praci pak sef.Vedomosti maji na male urovni,rekl bych zakladni skoly-i to je spekulativni.Me se osobne stalo,ze kdyz se me zeptala cernoska od kud sem,tak jsem rekl nasi zemi.Nevedela a po delsim premyslemi se zeptala jestli v Africe.Ja bily a z Afriky!!??Proste to nevedela,samozrejme jako 99% jinych americanu.Zase co se mi tu libi je tolerance k narodnostnim mensinam,liberalismus,jednoduchy zivot a vysoka zivotni uroven.Vsem zdar!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 5:29 pm Předmět: |
|
|
Kurvinek napsal: | ....Zase co se mi tu libi je tolerance k narodnostnim mensinam,liberalismus,jednoduchy zivot a vysoka zivotni uroven.Vsem zdar!  |
Hmm kdyz se zeptas americkejch cernochu tak ti vsichni reknou ze tu vladne rasismus....a taky skoro vsem amikum vadej mexikanci....
Jednoduchej zivot tu je, to si taky myslim A pak hlavne kdyz je clovek z Cech OK, myslela jsem to takhle, Cesky jsou hezky holky, a amici se z toho muzou strhat, protoze tohle tady nemaj
Vysoka zivotni uroven - hmmm jak kde...ale ja si v Cechach zila taky na vysoky noze...no, jaky si to udelas takovy to mas
p.s. a co jeste chodis pesky na prochazky nebo uz te chut presla?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
Registrace: 17. 01. 2005 Příspěvky: 153
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 5:44 pm Předmět: |
|
|
devil grrl jo mas pravdu negri jsou opravdu desny rasiti.Pokud jde o Mexikany Amici je maj vseobecne radi,alespon podle toho jak je radi zamestnavaj
Cesky holky amici tady maj a maj i holky japonsky,rusky
a treba brazilsky...ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech Zivotny uroven je pro zlodeje v Cechach opravdu lepsi Prochazky jsou v usa v supr,doporucuji grand canon.I gdyz ja preferuji projizdky na vlastni lodi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | devil grrl jo mas pravdu negri jsou opravdu desny rasiti.Pokud jde o Mexikany Amici je maj vseobecne radi,alespon podle toho jak je radi zamestnavaj
Cesky holky amici tady maj a maj i holky japonsky,rusky
a treba brazilsky...ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech Zivotny uroven je pro zlodeje v Cechach opravdu lepsi Prochazky jsou v usa v supr,doporucuji grand canon.I gdyz ja preferuji projizdky na vlastni lodi  |
hahaha "gdyz mislis" tak asi mas pravdu.
ps. poznamka pro Kurvinka, tenhleten co ma IQ tykve te naziva zlodejem a asi by te rad pozval na projizdku jeho "vlastni" lodi, pravdepodobne jsi ho zaujal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 7:57 pm Předmět: |
|
|
devil grrrl no zas jedna ,,ucitelka,, a ,,toleranti ,, osubka...Pis jsi co chces ale jen svuj nazor! Ja nikoho zlodejem nenazval a lod jsi kup nejdriv svoji a pak na ni nabizej projizdky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | devil grrrl no zas jedna ,,ucitelka,, a ,,toleranti ,, osubka...Pis jsi co chces ale jen svuj nazor! Ja nikoho zlodejem nenazval a lod jsi kup nejdriv svoji a pak na ni nabizej projizdky  |
ja lode nemam rada, ja mam rada motocross  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:14 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | Cesky holky amici tady maj ..ale je moc nepotrebuji pac maj sve americke holky.Jestli se nekdo muze ,,strhat,, tak se strhaj cesky holky po americanech |
good morning,time to wake up!!! aha, myslenka dne!!!!
ze svych a ze zkusenosti svych ceskych kamaradek se tady po evropankach a hlavne po ceskach muzou amici potrhat, roztrhat, pokrajet a kdovi cosi jeste vzdyt kdo by nechtel mit krasnou cesku a ty mluvis jen ze zavisti protoze jsi osklivej jak noc a zadna te nechce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:17 pm Předmět: |
|
|
devil grrrl napsal: |
ps. poznamka pro Kurvinka, tenhleten co ma IQ tykve te naziva zlodejem a asi by te rad pozval na projizdku jeho "vlastni" lodi, pravdepodobne jsi ho zaujal  |
hele atlanta man, cekala jsem ze mi jeste vpalis ze jsem napsala NAZIVA, misto NAZYVA!!! a ty nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:26 pm Předmět: |
|
|
devil grrl motokros je faj,nuz kazdy mamme svoje
Ja netvrdim ze Ceky nejsou hezke...no ale taky nekdy namyslene(Ty urcite)A nektere hloupe (ne vsechny).Vsude se najdou hezke zenske ale to co pises je detinske...Pokud jsou v USA ted nejake holky v kurzu tak jsou to Brazilky Jenze.... co to je ,,hezka holka,,?! Pokud jde o mne mam holku ,,cesku,, ale muzes mi verit ze ac to je holka hezka neni mou vyvolenou proto jak vypada!Krasa neznamena hned i porozumeni a stesti!I kdyz ja mam vsechno,mel jsem hol stesti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:30 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | devil grrl motokros je faj,nuz kazdy mamme svoje
Ja netvrdim ze Ceky nejsou hezke...no ale taky nekdy namyslene(Ty urcite)A nektere hloupe (ne vsechny).Vsude se najdou hezke zenske ale to co pises je detinske...Pokud jsou v USA ted nejake holky v kurzu tak jsou to Brazilky Jenze.... co to je ,,hezka holka,,?! Pokud jde o mne mam holku ,,cesku,, ale muzes mi verit ze ac to je holka hezka neni mou vyvolenou proto jak vypada!Krasa neznamena hned i porozumeni a stesti!I kdyz ja mam vsechno,mel jsem hol stesti  |
ok, mozna mas pravdu, ale ty ses zacal osklive hadat a ja jsem ta posledni co by byla namyslena!!! Proc bych mela?? Protoze me bavi kross a fandim slovanu liberec??? Ale to ze mi vse projde protoze jsem z cech, tak to je pravda, double parkovani, jizda bez pasu atd atd...a duvod ?? JSEM CESKA!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
devil grrl Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:31 pm Předmět: |
|
|
to atlanta man-> no vidis a a ja mam amika, kterej je nejuzasnejsi na svete, nejen krasnej, ale i chytrej a vysokej a jeste hraje v punkovy kapele takze ja mam taky vsechno no neni zivot nadhernej???  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
devil grrl nechci se hadat jinak to co jsi napsala Te ale ceskou nedela....Taky jsi myslim ze ac jednotlive narody maj sve specifika tak to ze jsi Ceska te nedela ani hezci ani chytrejsi (tez naopak) nez jsou treba rusky,polky ale i americanky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 3111 Bydliště: Prague
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:37 pm Předmět: Re: Nemuzu si pomoct, ale... |
|
|
scout66 napsal: | ja tam za tim nickem "Xx" porad vydim "junlenka". Mozna se pletu LOL, ale ten psany projev je tak typicky LOL, ty myslenky tak originalni LOL, ta individualita a odpor k prislusnosti ke stadu LOL, ta bezmezna laska k hokeji LOL a to ustavicne valeni smichy po zemi
Delam si trosku legraci, ale jen proto, ze nechapu, proc by si mel nekdo behem par dni menit NICK a s tim potazmo i svou identitu na foru?
Ale nic. Okurkova sezona. Asi se stejne pletu.
Cau |
Scoute, jses moderator, tak popros Miru, at te nastavi i pro tuhle sekci a budes se smat, jako se smeju ja, pri cteni techto prispevku.
Lidi co jsou tu zaregistrovani, pisou anonymne nebo pod neregistrovanym jmenem. Jeden doporucuje nekomu, ze potrebuje poradne voprcat, druha nadava nekomu, ze ma IQ tykve apod. Ne ze by mi to vadilo. Je to docela sranda, cist to. Myslim si ale, ze ani za drsnejsi nazor by se clovek nemel stydet a mel by ho napsat pod vlastnim nickem.
No, mozna se pletu a treba jen jejich spolubydlici pisou ze stejnyho pocitace. LOL  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEVIL GRRL Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:40 pm Předmět: Re: Nemuzu si pomoct, ale... |
|
|
czolgos napsal: |
No, mozna se pletu a treba jen jejich spolubydlici pisou ze stejnyho pocitace. LOL  |
TAK JSI PRVNI CO NA TO PRISEL! ALE PRESTO, TVRDA SLOVA ...HMMM ASI VEC NAZORU... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DEVIL GRRL Anonymní
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 8:45 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | devil grrl nechci se hadat jinak to co jsi napsala Te ale ceskou nedela.... |
HMM ALE JA JSEM CESKA!! ABY ME "VECI" DELALY CESKOU HMMM NEVIM, JA JSEM CESKA OD PRIRODY...NO TAK K TOMU UZ NENI CO DODAT, MEJ SE PAPAPAPAPA .gif) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 06. 02. 2005 Příspěvky: 140
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 10:24 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Kurvinek.
Ty se divis ze ona si myslela ze z Afriky a ja se zase divim ze ty nevis o belosich v Africe trochu vice.Chapes to jak to myslim?Vzdyt jsi na tom s tou cernoskou dost podobne.
Cago maxipes. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daska
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 11:12 pm Předmět: |
|
|
cesku a ty mluvis jen ze zavisti protoze jsi osklivej jak noc a zadna te nechce [/quote]
Jeste jsem zadneho Amika, ktery byl potrhany z ceske holky nepotkala. Se mi zda,ze si nejak porad o sobe myslime vice nez jsme at v krase nebo v dulezitosti. Jak se vlastne pozna pekna ceska od prirody, ktera muze jezdit bez pasu?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig Editor
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 9392 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: po červenec 25, 2005 11:48 pm Předmět: |
|
|
citace: |
Jeste jsem zadneho Amika, ktery byl potrhany z ceske holky nepotkala. Se mi zda,ze si nejak porad o sobe myslime vice nez jsme at v krase nebo v dulezitosti. Jak se vlastne pozna pekna ceska od prirody, ktera muze jezdit bez pasu?  |
Tak, ze jezdi na MX bike a sedi za ni cela punk kapela. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 2:17 pm Předmět: |
|
|
Zdarec vsem
Tak koukam,ze se to tady poradne rozjelo.To je jen spravne,jinac tady byva celkem nuda.Hezke holky najdete vsude na svete,ale ty ceske jsou asi nejkrasnejsi.Ale jsou zakomplexovane,netemperamentni,zakrikle,ani se jim nedivim,kdyz byly vychovavani v cesku a bylo jim od malicka vstepovano,ze muz je hlava rodiny a ona musi uklizet,prat,nakupovat starat se o deti.Proste,ze je podradna.Ale jak tak sleduji zpravy,tak se to konecne zacina otacet k lepsimu a to je jen prima.Ono cesi jsou pekne kurvy,vsak to nemusim rozebirat,kazdy to vi.Je si me tu sezerte,volove!!!!!!!!!!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 4:53 pm Předmět: |
|
|
Kurvinek napsal: | Zdarec vsem
...Ale jsou zakomplexovane,netemperamentni,zakrikle,ani se jim nedivim,kdyz byly vychovavani v cesku a bylo jim od malicka vstepovano,ze muz je hlava rodiny a ona musi uklizet,prat,nakupovat starat se o deti... |
zdarek, to vis ze te sezerou, hlavne ti co takovy slepice maji doma!!!
no ale ne vsechny cesky jsou takovy vid? ja rozhodne komplexama netrpim proc taky vid??? Vzdycky jsem dokazala co jsem chtela, vzdy jsem dostala co jsem chtela...
a ty Cesky co rikaj ze je amici maj na haku, no tak to je smula, ale to teda asi bude tim ze osklivou holku nezachrani ani to ze je ceska ale tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti
jasne, zivot je nadhernej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
daska
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 6:04 pm Předmět: |
|
|
tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti
Hele a co se stane, kdyz promluvite?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 6:32 pm Předmět: |
|
|
daska napsal: | tak co nadelas, my tady s holkama kamkoliv vyrazime, jsme vsude stredem pozornosti
Hele a co se stane, kdyz promluvite?  |
tak je to jeste lepsi kdyby jsme nemluvily tak se s nama nikdo nebavi, ne? A tak by se nam pozornost nedostala no, vlastne, asi by se dostala, kdyz mas peknej xicht...
...ale jestli ti jde o AJ, tak v poho, ja zila par dlouhych let v anglii (ne neboj, to bylo jeste driv nez tam vsichni zacali jezdit, to jsme jeste nebyli v unii, vis, a taky tema dlouhyma letama nemyslim rok nebo dva ) a v dalsich statech nez jsem jela sem... ale dik za optani
jo, mimochodem, tou jizdou bez pasu byl myslen bezpecnostni pas v aute, vis, to jen na okraj, mela jsem pocit ze ti to nejak nedoslo ale to byl jen malej dodatek, ja na pasy nejsem zvykla, ja radsi krosky...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Atlanta-man
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 8:10 pm Předmět: |
|
|
xxxxxxxxx hele TY v aute si nezapias pas...no jak to tady po Tobe ctu na krosku jsi zapominas zase helmu!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
xxxxxxxxxx Anonymní
|
Zaslal: út červenec 26, 2005 8:38 pm Předmět: |
|
|
Atlanta-man napsal: | xxxxxxxxx hele TY v aute si nezapias pas...no jak to tady po Tobe ctu na krosku jsi zapominas zase helmu!  |
hehehe ty ani nevis jak se na krosce jezdi... a jestli to byl for tak asi takhle, ja helmu nepotrebuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|