|
|
| Autor |
Zpráva |
Dana_MI
Registrace: 26. 12. 2006 Příspěvky: 466 Bydliště: Michigan, Algonac
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 12:46 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | scout66 napsal: | XxX:
Odpoved je jednoducha. Podivej se na zebricky sledovanosti a zkus se zamyslet, jestli to taky znas a jestli jsi to videla. Pokud se orientujes v titulech na prvnich mistech, tak jses taky vetsina. pokud ne, tak ses mensina. Staci, kdyz znas vsechny ty trapny celebrity. Protoze uz to svedci o tom, ze je nekde musis sledovat. pokud nevis, o kom je rec, tak ses proste ta mensina, ktera si vybira kvalitu. Mne se lidi smeji, ze neznam spoustu jmen, ktere tady hybou medii. Jako treba ta blondynka, co nedavno umrela. Slysel jsem to jmeno vubec poprve a byl jsem za blba. Ale v cem mela byt tak vyznacna mi nedokazal rict nikdo. Snad ze si vy*ukala nejaky velky jmeni a ted se to nejaci ti dalsi jeji nabijeci snazi urvat pres jeji dite. A to je jen zrnko pisku v tech vsech s*ackach. Jsem rad, ze to jde mimo mne.
Jako posledni priklad uvedu momentalni situaci v kinech Las Vegas (a neni to zadna dedina), kde trha rekordy trapna komedie Blades Of Glory a pry jeste horsi horor Perfect Stranger, ale Inland Empire od Lynche se clovek nedocka!!!!!!!!!!! |
Ja nevim Scoute, ja do kina obcas chodim, vetsina filmu se mi ale stejne nelibi, kam me to radi???
Myslim ze je to zbytecny se nekam zarazovat, ja miluju japonsky filmy, vsechno od Takeshiho Kitana, takze se radsi zaradim mezi lidi s dobrym vkusem
To blades of glory je debilita debilit. Muj kamos me na to vytahl  | No pokud mas rada japonske filmy, jsi muj clovek. Ja je proste zboznuju; ale, prosim "gomen nasaj", nezlob se - nikdo Te nikam nezarazuje, vazne  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 4:23 am Předmět: |
|
|
Mlynku, zadna zahada. Mluvis mi z duse. Ale prave proto, ze studium vydelavaji ty jejich penize filmy jako Blades Of Glory a ne Inland Empire je podle mne znamka pomale degenerace.
To, ze lidi uz maji radsi jednoduchou zabavu, pri ktere nemusi premyslet, kdy jim autori vsechno pekne naserviruji, kdy uz neni potreba mit fantazii, kdy jim jasne ukazi co je zlo a co dobro, kdy se nechaji salit specialnimi efekty a triky, to je to smutne.
Takze pokud bych mel uzit tva slova, lide jsou takovi, jak se nechaji bavit. Doufam, ze chapes rozdil mezi clovekem, ktery vecer po praci fascinovan sleduje u sklenice vina Kurosawu a clovekem, ktery do sebe lije pivo primo z plechovky a hledi na potoky krve v poslednim akcnim trhaku nebo se priblble hihna stupidnimu humoru "divacky uspesne komedie".
Tech druhych je bohuzel vic a vic. A to i proto, ze se s nimi stejnym zpusobem "bavi" i jejich deti  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
ALe Dano, ja rekla ze se nebudu nikam zarazovat, ne ze nechci aby me nekdo nekam zarazoval Me je to jedno co si o me lidi tady myslej, ja vim svoje, jen me bavi debatovat se Scoutem. V zivote by me to ani nenapadlo delit lidi na vetsinu nebo mensinu podle filmu co sledujou hehe My normalni lidi co se nepohybujeme ve filmovym poli prece neovlivnime co se nataci  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 444 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: ne duben 29, 2007 7:03 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Tak, tak. Jedna z veci, kterou jsem v Americe vypustil ze zivota. Dodnes se hrozim toho, kolik myho drahocenyho casu mi sezrala v Cesku  |
Kdyz jsem jeste ja byl v Cechach tak se ze dvou kanalu propagace a jednoho nebo dvou filmu do tydne moc casu nestratilo
Kdyz jsem priletel do U.S.A tak tady cable jeste nebyl.
Pamatuji si M-tv kdyz se jeste na to dalo divat. Co me nejvic stvalo byly ty jejich reklamy a to nemam rad dodnes.
Tak jsem si udelal sbirku svych oblibenych filmu nejdriv na Vhs a pozdeji Dvd. Vzdycky jsem si myslel ze cim budu starsi tim budu mic vice casu se na sve oblibene filmy znovu podivat.
Je to naopak a myslim si ze je to tim ze prisli computry a clovek ma porad co nachazet co ho zajima,ale to spotrebuje cas. Apropos,co to byl za film kde tam Rosie the "lesbian" hrala policajtku a myslim ze tam byl s ni Tom Hanks. Tam jeste byla docela vtipna.
Co se tyce filmu tak je to jak z hudbou. Dnesni "umelci" jiz nemaji ty napady a originalitu jako dejme tomu pred 40-50 ti lety.Special effects nahradili herce.Shreck je O.K, ale to je prace vetsinou computeru.Jeste ze si muzu poslehnout a podivat se na stare Deep Purple. AzPete.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 8:07 pm Předmět: Re: re česká vychcanost |
|
|
| pdmlynek napsal: | Nechápu proč by průměrný Američan měl umět ukázat na mapě světa kde je ČR. Američani, stejně jako ostatní lidé, znají jen věci co jsou pro ně podstatné. To že neví kde ČR leží neznamená že jsou ignorantní, ale že pro ně to není podstatné. Uvědom si, že pro Američana je rozdíl mezi Moskvou, Římem a Londýnem, asi stejný jako je rozdíl mezi Hong Kongem, Šanghaiem a Pekingem pro Čecha. Vědět o historii/hospodářství/zeměpisu ČR pro průměrného Američana je asi tak podstatné jako pro průměrného Čecha vědět tyto věci o Anhui v Číně (a přitom Anhui má 6x víc lidí než ČR).
Myslíš že by průměrný Číňan by měl kroutit hlavou jak jsou Češi, Ti lidé na západní části Asie (kterou místní lidé nazývají Evropa), a nadávat jak jsou hloupí? Můžeme si představit jak jeden občan z Hefei říká druhému: “Představ si, že oni Ti blbci v nějaké roklině mezi Paříží a Moskvou ani nemůžou vyjmenovat tucet naších světo-slavných Anhuiských umělců, vědců, akademiků, vojenských vůdců. Ani neví nic o naší Anhuiské slavné historii, architektůře, umění! To jsou tedy negramotové! Je to jen další důkaz zaostalosti Evropanů a ubohosti jejich škol!”
Ať se nám to líbí nebo ne, lidi se dívají na státy na druhé straně světa jinak než lidi co tam žijí. Každý stát se domnívá že je středem světa, a že je velice důležitý. |
Šanghai je ženského rodu, ty ignorante.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martínek Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:17 pm Předmět: Re: Americky usmev |
|
|
| Bernau napsal: | Napriklad clovek v Cesku, ktery den predtim vyhral loterii anebo kteremu jde obchod jako nikdy predtim ti rekne na otazku "Jak se mas?" slovy Palivce z Dobreho vojaka Svejka "Stoji to vsechno za hovno."
Ja opravdu nevim jak muze toto nekdo pokladat za uprimnost a odsuzovat americany za jejich usmev. |
No tak, trochu přitažené za vlasy, nemyslíte? Pokud bych vyhrál v loterii či měl úspěchy v práci, tak nevidím důvod, proč bych říkal, že to stojí za hovno. To už skoro vypadá, že čím déle jste z Česka pryč, tak tím zkreslenější jsou vaše názory.
| Bernau napsal: |
Ja vim, ze typicky cech uvazuje presne naopak. Vim, protoze jsem jim byl taky. |
Byl jste jím taky hmm. A teď jste co? To skoro zní jako že, když jsem bydlel v Česku, byl jsem untermensh, ale teď po pár letech ve Státech už vím, jak to chodí, a je ze mě übermensch. Nemám nic proti Američanům, ale Češi, kteří si myslí, že když jsou teď v USA, tak sežrali všechnu moudrost světa, mě vážně dojímají. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martínek Anonymní
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | Podivejte se, co vydelava v kinech a ve sledovanosti TV nejvic penez. Kolik se dnes proda braku oproti kvalitni literature. Ja chapu, ze lidi reknou "ja se tim jenom bavim", ale tento zpusob zabavy je odraz pomale degenerace. Reknu vam, ze jsou mesice, kdy se proste neda do kina jit, protoze neni na co!
jestli nechapete, co myslim, tak zopakuju myslenku, ktera tu zaznela uz nekolikrat.
Je to cim dal min o umeni a cim dal vic o zabave. A i ta je postupne plitsi, primitivnejsi a vulgarnejsi. Jinak uz by na sebe nevydelala. Navic lidi u te "zabavy" travi v prumeru stale vice casu. Kde je dnes umelecka kvalita oproti ziskovosti? Vzdyt se jen projdete po videopujcovnach a porozhlednete se po tech regalech! Jestli to, co tam prevlada je zaroven zpusob zabavy nasi populace, tak se mnoha vecem nelze vubec divit.
Pro tebe je mozna mlynku film jenom druhem zbavy, ale ja osobne si hodne vybiram a vnimam ho spis jako umeni. Ale jak to tu tak vidim, ja jsem asi opravdu z jineho sveta  |
Naprostý souhlas.
btw. kdo je Rosie Mc'Donald?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1166 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:32 pm Předmět: Re: re česká vychcanost |
|
|
| Anonymous napsal: | Šanghai je ženského rodu, ty ignorante.  |
Jak jsi na to přišel? Máš zdroj?
Ten Šanghai, ta Šanghai, to Šanghai... ? Nevím. Mě se lepší líbí ten Šanghai než ta Šanghai. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1166 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po duben 30, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
| Martínek napsal: |
kdo je Rosie Mc'Donald?  |
Rosie O’Donnell je herečka. Je významná tím, že lidi jí milují nenávidět. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
69 Anonymní
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:17 pm Předmět: Reakce |
|
|
| CyborgX napsal: | | No me je jedno jaky kdo ma zvyk co me ale vcelku vadi tak nevedomost a detinskost nekterych starsich deti myslim tim mladez od 19 let nahoru. Aby se me zeptala 20-ti leta divcina jakej je rozdil mezi cinanem a asiatem tak to je uz trosku moc, nebo manager rekne svemu pracovnikovi aby priste nez neco udela pouzil common sense a on se me zepta co what it is common sense? tak je uz vrchol jejich geograficke znalosti jsou ubohe ale cpat CR do Georgie je taky moc kdyz nas cpou do Ruska tak to uz prehlizim je to tesne vedle.. ale moje posledni zkusenost byla v kancelari pojistovny kdy jsem se dal do reci se slecnou sekretarkou samozrejme ji zajimal muj prizvuk tak jsem ji rekl odkud jsem a ona me radila do Svicarska tak jsem ji rekl ze ne ze CR je jinde ze to ma ale jedno ze to je vsechno EVROPA a ona se zamyslela a prej a ta EVROPA to je kde... to jsem zase onemel na chvilku ja tak jsem ji rekl EVROPA je svetadil vv duchu jsem si pomyslel ty kravo a ona se ani nezastydela a rekal takove to jejich OK?!? | Vážení spolupracovníci,
již několikrát jsme byli upozornění na to, že řada z vás používá "nepěkných" výrazů při komunikaci s kolegy. Některým z nich to dokonce vadilo, cítí se pokořeni a také si stěžovali. Proto vás žádáme, abyste si ode dneška dávali pozor, jak se vyjadřujete a nabízíme několik frází, které nahradí ty vámi běžné používané. V případě neuposlechnutí tohoto naopomenutí bude zmínka o vaší mluvě zaznamenána do zápočtových listu při propuštění.
Reakce-
Zkuste říct: "Tak já dnes zůstanu po práci."
Místo: "A kdy to mám ku**a dělat?"
Zkuste říct: "Nejsem si jist, je-li to vůbec možné."
Místo: "Nezájem, seru na to."
Zkuste říct: "Opravdu?"
Místo: "No ty si snad ze mě děláš prdel!"
Zkuste říct: "Takhle to asi nepůjde."
Místo: "To je na hovno."
Zkuste říct: "Promiňte, chtěl jste něco vědět?"
Místo: "Polib mi prdel."
Zkuste říct: "Mám rád svou práci."
Místo: "Zku**enej džob."
Zkuste říct: "Měli bychom to probrat."
Místo: "Zasranej míting."
Zkuste říct: "Šéf není z nejbystřejších...."
Místo: "Většího debila jsem neviděl..."
|
 |
69 Anonymní
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:24 pm Předmět: Reakce |
|
|
| scout66 napsal: | Mlynku, zadna zahada. Mluvis mi z duse. Ale prave proto, ze studium vydelavaji ty jejich penize filmy jako Blades Of Glory a ne Inland Empire je podle mne znamka pomale degenerace.
To, ze lidi uz maji radsi jednoduchou zabavu, pri ktere nemusi premyslet, kdy jim autori vsechno pekne naserviruji, kdy uz neni potreba mit fantazii, kdy jim jasne ukazi co je zlo a co dobro, kdy se nechaji salit specialnimi efekty a triky, to je to smutne.
Takze pokud bych mel uzit tva slova, lide jsou takovi, jak se nechaji bavit. Doufam, ze chapes rozdil mezi clovekem, ktery vecer po praci fascinovan sleduje u sklenice vina Kurosawu a clovekem, ktery do sebe lije pivo primo z plechovky a hledi na potoky krve v poslednim akcnim trhaku nebo se priblble hihna stupidnimu humoru "divacky uspesne komedie".
Tech druhych je bohuzel vic a vic. A to i proto, ze se s nimi stejnym zpusobem "bavi" i jejich deti  | Fungovanie spoločnosti
1. Zatvorte do jednej prazdnej miestnosti 20 opic.
2. Do stredu miestnoti pod strop zaveste banan a prisunte
k nemu rebrik tak, aby sa dal dociahnut.
Treba to vsak urobit tak, aby sa k bananu
nedalo dostat nijakou inou cestou, len po rebriku.
3. Nainstalujte na strop system, ktory vzdy, ked nejaka opica zacne
vyliezat po rebriku, spusti na celu plochu miestnosti ladovu sprchu
(nieco na sposob hasenia poziaru).
4. Opice sa rychlo naucia, ze nie je mozne vyliezat po schodoch, aby
sa zaroven nespustila ladova sprcha.
5. Potom nahradte jednu z 20 opic novou opicou. Ta sa ihned skusi
priblizit k rebriku a dostat sa tak k bananu, na co sa na nu zvysny
krdel okamzite vrhne a zacne ju mlatit, hoci ta chudera absolutne
netusi preco.
6. Nasledne vymente dalsiu staru opicu za novu. Ostatne sa na nu opat
vrhnu, pricom najviac ju bude mlatit ta, ktoru tam "dodali" tesne
pred tym.
7. Pokracujte vo vymene opic podla predosleho vzoru, az kym nebudu
vsetky "nove".
8. Teraz sa uz ziadna z opic neodvazi priblizit k rebriku a navyse, ak
by to aj niektoru z nejakeho dovodu napadlo, ostante ju zmasakruju a
najhorsie na veci je, ani jedna z opic nebude tusit dovod.
Zaver: Takto sa rodi fungovanie a kultura spolocnosti |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
69 Anonymní
|
Zaslal: so květen 05, 2007 2:28 pm Předmět: Reakce |
|
|
| XxX napsal: | ALe Dano, ja rekla ze se nebudu nikam zarazovat, ne ze nechci aby me nekdo nekam zarazoval Me je to jedno co si o me lidi tady myslej, ja vim svoje, jen me bavi debatovat se Scoutem. V zivote by me to ani nenapadlo delit lidi na vetsinu nebo mensinu podle filmu co sledujou hehe My normalni lidi co se nepohybujeme ve filmovym poli prece neovlivnime co se nataci  | Báseň ženy a muže.
BÁSEŇ ŽENY
Chci muže, který je krásný, chytrý a silný, milující dlouhé naslouchání, muže který myslí dřív než mluví, muže který zavolá a nečeká týdny. Jeho zaměstnání je prostě skvělé, jeho konto pro mě vždy vroucně otevřené. Galantní u stolu, etikety znalý, záda mi mne a to bez váhání. Ó, muže který mysl mou miluje a ví co odpovědět na 'můj zadek, jak velký je?' Muže takového nekonečně chci milovat a jako svého nejlepšího přítele znát.
BÁSEŇ MUŽE
Chci hlucho-němou nymfomanku s velkejma kozama, co vlastní pivnici a rybářskou loď. Vím, že se to nerýmuje a je mi to u prdele. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 10:00 pm Předmět: |
|
|
| Marketa_NY napsal: | Rozdil mezi Cechem a Americanem??? Jako jestli to muzu vzit jako zenska a mluvit o chlapech .. tak to je strasne jednoduchy
Jednoznacne OBRIZKA  |
haha, teprve ted jsem si vsimla tohle prispevku od Markety, tak to je uzasnej prispevek
Jeste jsem teda necetla co tomu rika Karel Big Rig, ale...hehe |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
|
Zaslal: čt květen 24, 2007 10:04 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | | To je asi statistika ktera zahrnuje kojence a duchodce a nebo to plati jen pro Utah |
LOL tak koukam ze I Miro ma smysl pro humor  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Schei8e Katze Anonymní
|
Zaslal: st září 26, 2007 7:26 pm Předmět: Shock |
|
|
Kristova noho, dostal sem na tuhle stránku uplně náhodou, protože sem hledal něco u Inuitech, ale to je fakt masakr, 1)to že mě někdo nazve Rusem bych nepovažoval za urážku, to je jeho blbost - když nevim tak se zeptám, když se neptám a házím do jednoho pytle tak jsem primitiv 2) já silně pochybuji ,že by někoho normálního kdo nevystudoval pomocnou školu považoval Inuity / tady se jim řiká tedy spíš Eskymáci a žádná urážka to není , tak jako nebyla původně žádná urážka negr za Indiány, btw nám taky Romové / Cikáni říkaj bílý nebo Češi nebo Gadžo a nikoho to vzájemě neuráží , tuhle tupost a hledání konfliktů si vymyslela hlavně ta "vaše" Americká - sorry - ale zdegenerovaná civilizace - kde jak vidím už ani Češi nevědí jestli náhodou nejsou Rusové nebo Poláci... potěš koště... kam ta civilizace spěje... A to ten bordel ještě hrdě exportujete po celym světě divíte se po vás všichni střílej, nedivte se když jste gramotný fakt jak křováci a chováte se přitom jak když jste sežrali Šalamounovou lejno ... mimochodem to ,že do USA emigruje spousta Mexičanů ještě neznamená, že tam chtěj všichni a že celej svět chce bejt jako Amerika - až bude tak jdu skočit z nuseláku jestli víte co to je ... . Lidi jsou blby všude na světě a ani já nejsem vyjímka, ale většina to o sobě ví a nechodí vám do USA říkat jak co máte dělat, protože se staraj sami o sebe, měli by jste dělat totéž, protože nejhorší je srážka s blbcem a je jedno jestli v jedný ruce drží kalašnikov a v druhý mrtvou kozu nebo v jedný m16tku a v druhý hamburger nebo vepřo knedlo zelo... Nazdar soudruzi ČechoRuskoAmeričani... já se du někam tiše modlit aby si nás příště váš prezident nespletl s Belehradem (mimochodem to se taky povedlo - akorát jste jaksi bombardovali špatnou stranu konfliktu..) nebo aby se Putin moc neožral a nesplet si nás s Čečenskem...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|