OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 25, 2006 10:21 am    Předmět: OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection Odpovědět s citátem

OPENED FOR INSPECTION BY U.S. Customs and Border Protection AGRICULTURE

Tak tohle to bylo presne napsano na pasce kterou byl olepeny cely balik,ktery mi otec poslal z Ceske republiky. Navic uvnitr byl vlozeny papir s patricnym popisem o co slo a spis lepe receno co z toho baliku vyrabovali HOVADA... tak ze doporucuji,pokud vam posilaji rodice ci pribuzni baliky tak at dobre zvazuji co do nej daji. Za 7 let se mi tohle jeste nestalo a uprimne receno doufam ze ty salami jako vysocina a lovecky se v jezka promeni a ty jejich prdele rozpicha Wink

http://www.chicago-cz.com/forum/images/ostatnip213n1.gif
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 25, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino, nevím jestli si to uvědomuješ, ale zasílání mezinárodní poštou zemědělské produkty je hodně přísně regulované. Jde o ochranu zemědělského průmyslu vůči nemocím. Vlády (ať v USA, nebo v Japonsku, nebo v Evropě, nebo v Jížní Americe) se pokoušejí omezit šanci rozmnožování nemocí jako dobytčí mor, kuhlavka a slintavka, mor prasat, zápal plic prasat, BSE, atd. Takové omezování poštovního ruchu je docela logické, a většinou lidí co posílá balíčky do zahraničí o tom ví.

Co jinak by jsi doporučoval?
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 5:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pdmlynku az budu potrebovat odborny vyklad dam ti vedet (neber to ve zlem) A dal to komentovat nebudu,to co jsem chtel tady napsat jsem napsal a neminim na tom nic menit jsou to ubozaci.... Cool
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73>> co je na tom tak tezkeho pochopit? Proste se do US nesmi dovazet potraviny a je to prevazne pro to aby se nesirili nemoci. V Cesku jsou mnohem horsi a mene pochopitelne zakony na dovoz. A prijimani baliku.
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja chapu spoustu veci bud v klidu.. ale spis nekdo tady nechape asi,to co jsem chtel tim rict no nic se nedeje Cool
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kudos, Pepino! Je bomba, ze Ti to tech 7 let vychazelo. Nevzdavej to, treba to zase dalsich 7 neotevrou.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 27, 2006 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam pocit, ze Pepino si tu proste jen potreboval ulevit po tom prisernym zjisteni, ze uherak a jitrnice tentokrat nedorazi Sad Navic kdyz k tomu vyplenenymu baliku prilozi seznam toho, na cem by si mohl pochutnat, kdyby to proslo...no tak to fakticky trosicku zamrzi... Wink
Uprimnou soustrast, Pepo
Crying or Very sad
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Panove budte v klidu ja to prezil a jeste par dni vydrzim nez si to koupim v cechach. Laughing Spis me pobavilo tady par odpovedi vcetne prednasek,ale ne zas tolik jak stupidni jsou a byli panove co ten balik otevreli.Jelikoz to co vzali byli pouze dva salamy (pro vasi presnost vysocina a lovecky)navic byli vakuovany...No ale hlavne ze nechali pul litru rumu a litr absinthu Very Happy samozrejme dalsi veci jako tatranky fidorky a proste veci ktere rodice posilaj urcite taky...Co si budem povidat ze ano??? Wink
tak jak jsem psal jsou to ubozaci...A takove ty chytre rady co se smi a nesmi dovazet to is nechte pro nekoho jineho laskave... Myslim ze vase ksychty by se protahli stejne jako ten muj po otevreni a precteni toho baliku tak nehcte na hlave... Nejde mi o ten salam,ale o podstatu cele veci...a taky toho ze balik jsem necekal bylo to prekvapeni od taty k svatku,ktery na to usetril z duchodu aby mi udelal radost...No myslim ze to nemusim vic rozepisovat....U nas se rika chytremu napovez hloupeho trkni Cool mej te se fajn Cool
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 3:19 pm    Předmět: Jak vyzrát na U.S.C & BP á la Mob Odpovědět s citátem

Pepino, příště to musíš udělat jako Mob - balíky si nech posílat prostřednictvím poštovních holubů (pokud měl balík více než 5 kg, je vhodné náklad rozdělit na menší porce mezi několik holubků Very Happy ) - a frajeři z U.S.C&BP utřou tlamu... Very Happy
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 3:40 pm    Předmět: Re: Jak vyzrát na U.S.C & BP á la Mob Odpovědět s citátem

kurvy me je tedka strilej, prej nejaka ptaci nemoc nebo co .... budu muset najit jiny zpusob Cool

excellentmentaldefect napsal:
Pepino, příště to musíš udělat jako Mob - balíky si nech posílat prostřednictvím poštovních holubů (pokud měl balík více než 5 kg, je vhodné náklad rozdělit na menší porce mezi několik holubků Very Happy ) - a frajeři z U.S.C&BP utřou tlamu... Very Happy
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TJADYDYDA TJADADA THAT'S ALL FOLKS ALE TOHLE JSEM CHTEL PRECI RICT JAAAAAAAAAAAAAA Laughing Laughing Laughing Cool
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne minule sebrali na letisti 2 ks vakuoovanyho uheraku, ale dve flasky absinthu, 15 plechovek piva a 2 flasky becherovky mi nechali.
Jenze ja jsem edge takze mi to fakt pomohlo ze mi chlast nechali.
Jo a rizek mi taky nechali, protoze jsem rekla ze je kureci, a to bylo OK.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Holt Pepe bude muset prejit na kureci rizky ...
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út březen 28, 2006 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Pepino.
Nechal jsem si sem poslat pred vanocema celej karton
kde byl Staroplzensky Absinth (myslim 12 kusu) a prislo mi to letecky v poradku a kdyz sem Absinth vozim tak ho zasadne davam do jakoby spinaveho pradla a vzdy to je oukej (stesti snad)a mam toho samozrejmne jeste vice nez je povolene prevezt,nehlede na to ze je Absinth od roku 1930 v USA ILLEGAL.Vetsinou to mam pro amiky,kteri to znaji z Evropy atd....
Pred xxx lety jsem byl u Atlanty a vim ze tam byl cesky reznik,ktery primo uzeniny jako Lovecak,tlacenku,jitrnice,jelita,klobasy,atd...primo delal a treba konkretne ten Lovecak byl uplne stejny jako za mne v Cesku,mozna o malinko lepsi.Nekdo mi rikal ze po dohode posila cokoliv v baliku. po Statech.Treba co si pamatuji tak cela siska Lovecaku u nej stala kolem $6 a ten samej Lovecak,ale jiz koupeny v N.Y.C mne stal kolen $20,mozna vic,ale uz si to nepamatuji.Bylo ta take od toho reznika od Atlanty.No a pokud by jsi se rozhodnul tam ject tak to taky nemas az tak daleko.Nevim jestli o nem vis,ale pokud ne tak ti tu na nej napisi kontakt a pokusim se osccanovat cenik,ktery asi nebude aktualni,ale mozna zavadejici.

PATAK - BOHEMIA
European Meats & Sausages
Tony Patak - President
4107 EWING ROAD,
AUSTELL,GA - 30001
(770)941-7993

Treba jsem ti trosku pomohl a spravis si tak chut.
Zatim se mej maxipes.
@#$%^&*(
Anonymní

PříspěvekZaslal: st březen 29, 2006 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino tak nevim kdo je vetsi ubozak, kdyz tu mas proti vsemu takove vyhrady tak zavri rypak a tahni do Cech ( a vsichni tacovy jako ty )
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com