Dane bez W-2 formulare

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Dane bez W-2 formulare

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA
Autor Zpráva
chuckie
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 10, 2006 5:57 am    Předmět: Dane bez W-2 formulare Odpovědět s citátem

Ahoj.
Byl jsem ve Statech pred 3 lety s programem Work and Travel. Sehnal jsem praci v Chicagu u amika, ktery mi daval seky, ale ja neplatil dane, ktere jsem platit mel. Jsou to uz 3 roky a mel bych podat danove priznani. Do USA bych se ale urcite chtel jeste podivat. Problem je, ze mi zamestnavatel odmita vydat W-2 formular, tlacim na neho jak muzu ale nic. Nevim, jestli existuje nejaka jina moznost podat danove priznani bez W-2 formulare (bohuzel nevim presne kolik jsem si vydelal). Diky za pomoc.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út říjen 10, 2006 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz ti platil sekem, strhaval ti na nem dane? Jestli ne tak ti W2 neda ale vyzadej si od neho 1099 a potom je priznani a placeni dani na tobe.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> ITIN, IRS, Taxes - Dane v USA Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com