Contact / Pomoc s emigracnimi zalezitostmi

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS
Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 12:27 pm    Předmět: Contact / Pomoc s emigracnimi zalezitostmi Odpovědět s citátem

Tady je contact na osobu, ktera pomaha s emigracnima zalezitosma. Delala driv na emigraku a nyni si otevrela vlastni office. V porovnani s pravniky ma vynikajici ceny. Ja jsem si pres ni vyrizoval GC a Citizenship. Taky nekolik dalsich lidi co jsem k ni poslal byli velmi spokojeni.

OLGA VILLAREALL (English or Spanish)
Buenavida Immigration Services Incorporated
2134 S 61st Ct
Cicero, IL 60804-2001
(708) 795-6855
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Annonime ja jsem tvuj prispevek cetl jiz nekolikrat a pokazde nekde jinde.Proc nedas ty nebo tebou nekolikrat zmineny kontakt tento prispevek do INZERCE ???
Zatim cago maxipes.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá duben 21, 2006 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maxipes napsal:
Annonime ja jsem tvuj prispevek cetl jiz nekolikrat a pokazde nekde jinde.Proc nedas ty nebo tebou nekolikrat zmineny kontakt tento prispevek do INZERCE ???
Zatim cago maxipes.

Protoze jsem to nepodaval jako inzerat ale poprve jsem jenom odepsal na neci prispevek a potom jsem to do dalsi rubriky ze by to mohlo byt uzitecne i pro ostatni.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> INS - USCIS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com