Začátek v USA - papíry, peníze, práce, ubyt...

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Začátek v USA - papíry, peníze, práce, ubyt...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Mojo

Registrace: 17. 07. 2008

PříspěvekZaslal: čt červenec 17, 2008 11:11 pm    Předmět: Začátek v USA - papíry, peníze, práce, ubyt... Odpovědět s citátem

Ahoj, už delší dobu mě to táhne do USA. Je mi devatenáct, rok pracuju v Londýně, momentálně jsem v Praze. Dělám grafiku, webdesign, PC maintenance a takový ty blbůstky okolo počítačů. Angličtinu mám bez problémů. Teď si chci zažádat o turistické vízum a jet se tam podívat, omrknout situaci. A tady se chci právě zeptat. Jde příp. prodloužit pobyt na delší dobu? Jde nějakou jednodušší cestou sehnat pracovní povolení? Četl jsem něco o tom, že zaměstnavatel v USA o něj může žádat za mě, s tím, že musí prokázat, že jsem pro něj důležitý. Práve proto bych si během těch tří měsíců chtěl najít nějakého zaměstnavatele na černo, přesvědčit ho o svých schopnostech, aby se mu opravdu vyplatilo za mě bojovat.
Nebo jak je nejlepší začít v USA s jen turistickým vízem, a je-li to vůbec možný.
Je mi jasný, že to není žádná sranda, ale jsem připravenej bojovat Smile.

Jinak ještě pro ty, co by mi chtěli poradit, rád bych Californii, nevím jak moc se tyto věci liší stát od státu. Budu rád za každou radu Smile.

Díky, Michal
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com