|
|
| Autor |
Zpráva |
Genius75
Registrace: 30. 10. 2005 Příspěvky: 62
|
Zaslal: st březen 08, 2006 10:45 pm Předmět: Zalozeni bank. konta bez SSN |
|
|
Znate nejakou banku, ktera by mi otevrela konto i bez SSN?
Teprve dnes jsem prinesl vsechny papiry pro moje prvni SSN ale bude to trvat 14 dni, nez mi prijde cislo s kartou domu.
GE. 
Naposledy upravil Genius75 dne čt březen 09, 2006 6:18 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 1:31 am Předmět: |
|
|
| Jestli jsi si zadal nebo teprve budes zadat o SSN, tak si nech vystavit potvrzeni, ze SSN obdrzis. Toto potvrzeni pak predlozis bance pri zakladani uctu a pak, az dostanes cislo, tak jim ho zavolas po telefonu. Ja jsem to tak udelal a bylo to v pohode (Wells Fargo). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 6:02 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Jestli jsi si zadal nebo teprve budes zadat o SSN, tak si nech vystavit potvrzeni, ze SSN obdrzis. Toto potvrzeni pak predlozis bance pri zakladani uctu a pak, az dostanes cislo, tak jim ho zavolas po telefonu. Ja jsem to tak udelal a bylo to v pohode (Wells Fargo). |
Co po Tobe teda vsechno chteli?
Stacilo Ti pouze potvrzeni o SSN (to potvrzeni mam) a adresa ktera byla na papire kterou si dostal k SSN?
GE. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ladinek Anonymní
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 9:03 am Předmět: |
|
|
Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 9:46 am Předmět: |
|
|
| Ladinek napsal: | Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal.  |
Jdu to hned zkusit. Dik za info. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: čt březen 09, 2006 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Ladinek napsal: | Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal.  |
JO to bylo ale driv ne.
Ted uz chtej ssn.
I pas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 7:30 am Předmět: |
|
|
| XxX napsal: | | Ladinek napsal: | Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal.  |
JO to bylo ale driv ne.
Ted uz chtej ssn.
I pas. |
Tak jsem vsude pohorel. Byl jsme v nekolika bankach a vsude chteji pas a jeste jeden doklad s adresou. Nejlip ridicak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 9:21 am Předmět: |
|
|
| Muzu se prosim te zeptat,jaky je tvuj status?Fakt me to zajima,mas totiz dost zajimave otazky,jako treba-jak rychle vyrobit dobry kredit,nebo prave tenhle topic,taky trochu zvlastni..proc nemuzes pockat tech 14 dni,nez jak rikas,dostanes SSN.To te ty bankovky tolik tizi v kapsach,ze je potrebujes okamzite ulozit? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 10:22 am Předmět: |
|
|
| Pokud si dobre pamatuji tak pri vyrizovani ssn je mozne aby ti nahlasila cislo hned ale na karticku musis cekat az 14 dni. Tak nejak to teda fungovalo v Mississippi. Jinak co se tyce zalozni konta v bance tak snad nekde nejakou banku jeste najdes ale v Bank of America se to kdysi opravdu zalozit bez ssn a jen na pas dalo a i do dnes se v nektere pobocce da. Z jedne te vyhodi a v druhe ti to udelaji. Pokud to tak nutne potrebujes. Ale je divne ,ze si chces udelat jeste ucet bez ssn kdyz ho dostanes legalne v tvem pripade... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 1:08 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | | Muzu se prosim te zeptat,jaky je tvuj status?Fakt me to zajima,mas totiz dost zajimave otazky,jako treba-jak rychle vyrobit dobry kredit,nebo prave tenhle topic,taky trochu zvlastni..proc nemuzes pockat tech 14 dni,nez jak rikas,dostanes SSN.To te ty bankovky tolik tizi v kapsach,ze je potrebujes okamzite ulozit? |
Muj status je GC.
Penize me ani tak netizi, jako spis muj potencionalni zamestnavatel mi to doporucil a stejne tak to chci z osobnich duvodu. Jiste ze muzu pockat 14 dni, a taky ze mam ted konto na jmeno moji zeny.
PS: kdyz neco nevim, tak se ptam. V CR neco takoveho jako credit system neni. Aspon o nem nevim. Chci si pronajmout byt, nebo dum a v 90% me moc nemaji radi kvuli zadnemu kreditu, tak proc se nezeptat, jak ho vybudovat. Necekam tady na odpoved, zjistuji si info sam, ale precejenom jste tady nekteri uz delsi dobu a pro me jsou to dnes a denne uplne nove situace a pravidla. Jsem tady teprve paty den.
GE.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1036 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Genius75 napsal: | | Tak jsem vsude pohorel. Byl jsme v nekolika bankach a vsude chteji pas a jeste jeden doklad s adresou. Nejlip ridicak. |
Ja jsem krome pasu na stul vylozil ceskou obcanku, ceskej ridicak a ISIC kartu a rekl jsem ji, at si vybere. Doklad s adresou po me nikdo nechtel. Musis to zkouset.
No nevim jestli tvuj status je GC. Jsi psal, ze jsi Conditional Resident a na Green Card se teprve chystas. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Genius75
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 2:10 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Genius75 napsal: | | Tak jsem vsude pohorel. Byl jsme v nekolika bankach a vsude chteji pas a jeste jeden doklad s adresou. Nejlip ridicak. |
Ja jsem krome pasu na stul vylozil ceskou obcanku, ceskej ridicak a ISIC kartu a rekl jsem ji, at si vybere. Doklad s adresou po me nikdo nechtel. Musis to zkouset.
No nevim jestli tvuj status je GC. Jsi psal, ze jsi Conditional Resident a na Green Card se teprve chystas. |
Na JFK mi dali do pasu nejaky razitko k Imigrant Visa s tim ze je to GC a ze mam pockat 3 mesice na papirovou verzi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 252 Bydliště: 33131
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 4:31 pm Předmět: |
|
|
Se mi zda, ze to zbytecne lames pres koleno. Mas US manzelku, ta ma bankovni ucet plus spoustu dalsiho, co bys mohl do zacatku potrebovat, tak proc v klidu nevyckat SSN? Jinak teda,
- Ptal si se v bance na novy joint account spolecne s manzelkou? Banka tak dostane SSN a ty ucet na svoje jmeno. Eventuelne ze by manzelka prevedla svuj stavajici ucet na joint? (Oboji pouze v pripade, ze k uctu nebude overdraft, cc nebo jiny druh kreditu, ktery by te dal do souvisloti s jeji kreditni historii, a jen za predpokladu, ze jeji jmeno neni taky v chexsystemu.)
- Jestli mate pobliz nejakou univerzitu/college, kde je hodne zahranicnich studentu, tak si nech poradit, kterou banku/pobocku jim skola doporucuje – tam by meli byt zvykli na klienty bez SSN.
- Sveho casu na dolozeni adresy stacil dopis na tvoje jmeno. Slo o orazitkovanou obalku, takze sis mohl jen poslat neco sam sobe. Vetsinou to ale chtelo 2 foto ID, takze pas plus treba cesky ridicak. A kdyz te odpalkuje prepazkovy pracovnik, tak zadat manazera.
Dohromady ale zbytecne moc komplikaci pro nic, kdyz za par tydnu ti banky budou samy nadbihat:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 279
|
Zaslal: pá březen 10, 2006 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Genius75 napsal: | | american chopper napsal: | | Muzu se prosim te zeptat,jaky je tvuj status?Fakt me to zajima,mas totiz dost zajimave otazky,jako treba-jak rychle vyrobit dobry kredit,nebo prave tenhle topic,taky trochu zvlastni..proc nemuzes pockat tech 14 dni,nez jak rikas,dostanes SSN.To te ty bankovky tolik tizi v kapsach,ze je potrebujes okamzite ulozit? |
Muj status je GC.
Penize me ani tak netizi, jako spis muj potencionalni zamestnavatel mi to doporucil a stejne tak to chci z osobnich duvodu. Jiste ze muzu pockat 14 dni, a taky ze mam ted konto na jmeno moji zeny.
PS: kdyz neco nevim, tak se ptam. V CR neco takoveho jako credit system neni. Aspon o nem nevim. Chci si pronajmout byt, nebo dum a v 90% me moc nemaji radi kvuli zadnemu kreditu, tak proc se nezeptat, jak ho vybudovat. Necekam tady na odpoved, zjistuji si info sam, ale precejenom jste tady nekteri uz delsi dobu a pro me jsou to dnes a denne uplne nove situace a pravidla. Jsem tady teprve paty den.
GE.  |
Ne,ja to nemyslel nejak spatne,nebo utocne..jen me to opravdu zajimalo,proc vse tak nahonem..nic vic,nic min.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 20, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
Pokud nekdo potrebujete pomoct se zalozenim konta dejte mi vedet, muzu vam s tim pomoci. Pracuji pro Washington Mutual Bank. Je mozne zalozit konto i bez SSN.
Za vedeni konta nejsou zadne poplatky dostanete seky za darmo na dozivoti, a take je mozno odesilat penize domu bez poplatku. Jestli nekdo potrebujete pomoct ozvete se mi
Sigma-bravo(zavinAC)hotmail.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|