Zalozeni bank. konta bez SSN

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zalozeni bank. konta bez SSN
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: st březen 08, 2006 10:45 pm    Předmět: Zalozeni bank. konta bez SSN Odpovědět s citátem

Znate nejakou banku, ktera by mi otevrela konto i bez SSN?

Teprve dnes jsem prinesl vsechny papiry pro moje prvni SSN ale bude to trvat 14 dni, nez mi prijde cislo s kartou domu.

GE. Shocked

Naposledy upravil Genius75 dne čt březen 09, 2006 6:18 am, celkově upraveno 1 krát
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli jsi si zadal nebo teprve budes zadat o SSN, tak si nech vystavit potvrzeni, ze SSN obdrzis. Toto potvrzeni pak predlozis bance pri zakladani uctu a pak, az dostanes cislo, tak jim ho zavolas po telefonu. Ja jsem to tak udelal a bylo to v pohode (Wells Fargo).
Genius75

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 6:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Jestli jsi si zadal nebo teprve budes zadat o SSN, tak si nech vystavit potvrzeni, ze SSN obdrzis. Toto potvrzeni pak predlozis bance pri zakladani uctu a pak, az dostanes cislo, tak jim ho zavolas po telefonu. Ja jsem to tak udelal a bylo to v pohode (Wells Fargo).

Co po Tobe teda vsechno chteli?

Stacilo Ti pouze potvrzeni o SSN (to potvrzeni mam) a adresa ktera byla na papire kterou si dostal k SSN?

GE.
Ladinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal. Smile
Genius75

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladinek napsal:
Zkus Bank of America.Otevres tam ucet i na pas.Moje zkusenost,zadny ssn nepotrebujes a mam i banking on-line,kde zadavas pin kod Tvuj ssn.Dali mi nahradni cislo,zadny problem.Ale hodne zalezi v jake pobocce a kdo se jak dobre vyspal. Smile

Jdu to hned zkusit. Dik za info.
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 09, 2006 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ladinek napsal:

JO to bylo ale driv ne.
Ted uz chtej ssn.
I pas.
Genius75

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Ladinek napsal:

JO to bylo ale driv ne.
Ted uz chtej ssn.
I pas.

Tak jsem vsude pohorel. Byl jsme v nekolika bankach a vsude chteji pas a jeste jeden doklad s adresou. Nejlip ridicak.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Muzu se prosim te zeptat,jaky je tvuj status?Fakt me to zajima,mas totiz dost zajimave otazky,jako treba-jak rychle vyrobit dobry kredit,nebo prave tenhle topic,taky trochu zvlastni..proc nemuzes pockat tech 14 dni,nez jak rikas,dostanes SSN.To te ty bankovky tolik tizi v kapsach,ze je potrebujes okamzite ulozit?
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dobre pamatuji tak pri vyrizovani ssn je mozne aby ti nahlasila cislo hned ale na karticku musis cekat az 14 dni. Tak nejak to teda fungovalo v Mississippi. Jinak co se tyce zalozni konta v bance tak snad nekde nejakou banku jeste najdes ale v Bank of America se to kdysi opravdu zalozit bez ssn a jen na pas dalo a i do dnes se v nektere pobocce da. Z jedne te vyhodi a v druhe ti to udelaji. Pokud to tak nutne potrebujes. Ale je divne ,ze si chces udelat jeste ucet bez ssn kdyz ho dostanes legalne v tvem pripade...
Genius75

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

american chopper napsal:
Muzu se prosim te zeptat,jaky je tvuj status?Fakt me to zajima,mas totiz dost zajimave otazky,jako treba-jak rychle vyrobit dobry kredit,nebo prave tenhle topic,taky trochu zvlastni..proc nemuzes pockat tech 14 dni,nez jak rikas,dostanes SSN.To te ty bankovky tolik tizi v kapsach,ze je potrebujes okamzite ulozit?

Muj status je GC.

Penize me ani tak netizi, jako spis muj potencionalni zamestnavatel mi to doporucil a stejne tak to chci z osobnich duvodu. Jiste ze muzu pockat 14 dni, a taky ze mam ted konto na jmeno moji zeny.

PS: kdyz neco nevim, tak se ptam. V CR neco takoveho jako credit system neni. Aspon o nem nevim. Chci si pronajmout byt, nebo dum a v 90% me moc nemaji radi kvuli zadnemu kreditu, tak proc se nezeptat, jak ho vybudovat. Necekam tady na odpoved, zjistuji si info sam, ale precejenom jste tady nekteri uz delsi dobu a pro me jsou to dnes a denne uplne nove situace a pravidla. Jsem tady teprve paty den.

GE. Very Happy
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Genius75 napsal:
Tak jsem vsude pohorel. Byl jsme v nekolika bankach a vsude chteji pas a jeste jeden doklad s adresou. Nejlip ridicak.

Ja jsem krome pasu na stul vylozil ceskou obcanku, ceskej ridicak a ISIC kartu a rekl jsem ji, at si vybere. Doklad s adresou po me nikdo nechtel. Musis to zkouset.

No nevim jestli tvuj status je GC. Jsi psal, ze jsi Conditional Resident a na Green Card se teprve chystas.
Genius75

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Genius75 napsal:

Ja jsem krome pasu na stul vylozil ceskou obcanku, ceskej ridicak a ISIC kartu a rekl jsem ji, at si vybere. Doklad s adresou po me nikdo nechtel. Musis to zkouset.

No nevim jestli tvuj status je GC. Jsi psal, ze jsi Conditional Resident a na Green Card se teprve chystas.

Na JFK mi dali do pasu nejaky razitko k Imigrant Visa s tim ze je to GC a ze mam pockat 3 mesice na papirovou verzi.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se mi zda, ze to zbytecne lames pres koleno. Mas US manzelku, ta ma bankovni ucet plus spoustu dalsiho, co bys mohl do zacatku potrebovat, tak proc v klidu nevyckat SSN? Jinak teda,

- Ptal si se v bance na novy joint account spolecne s manzelkou? Banka tak dostane SSN a ty ucet na svoje jmeno. Eventuelne ze by manzelka prevedla svuj stavajici ucet na joint? (Oboji pouze v pripade, ze k uctu nebude overdraft, cc nebo jiny druh kreditu, ktery by te dal do souvisloti s jeji kreditni historii, a jen za predpokladu, ze jeji jmeno neni taky v chexsystemu.)

- Jestli mate pobliz nejakou univerzitu/college, kde je hodne zahranicnich studentu, tak si nech poradit, kterou banku/pobocku jim skola doporucuje – tam by meli byt zvykli na klienty bez SSN.

- Sveho casu na dolozeni adresy stacil dopis na tvoje jmeno. Slo o orazitkovanou obalku, takze sis mohl jen poslat neco sam sobe. Vetsinou to ale chtelo 2 foto ID, takze pas plus treba cesky ridicak. A kdyz te odpalkuje prepazkovy pracovnik, tak zadat manazera.

Dohromady ale zbytecne moc komplikaci pro nic, kdyz za par tydnu ti banky budou samy nadbihat:-)
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá březen 10, 2006 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Genius75 napsal:
american chopper napsal:

Muj status je GC.

Penize me ani tak netizi, jako spis muj potencionalni zamestnavatel mi to doporucil a stejne tak to chci z osobnich duvodu. Jiste ze muzu pockat 14 dni, a taky ze mam ted konto na jmeno moji zeny.

PS: kdyz neco nevim, tak se ptam. V CR neco takoveho jako credit system neni. Aspon o nem nevim. Chci si pronajmout byt, nebo dum a v 90% me moc nemaji radi kvuli zadnemu kreditu, tak proc se nezeptat, jak ho vybudovat. Necekam tady na odpoved, zjistuji si info sam, ale precejenom jste tady nekteri uz delsi dobu a pro me jsou to dnes a denne uplne nove situace a pravidla. Jsem tady teprve paty den.

GE. Very Happy

Ne,ja to nemyslel nejak spatne,nebo utocne..jen me to opravdu zajimalo,proc vse tak nahonem..nic vic,nic min..
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud nekdo potrebujete pomoct se zalozenim konta dejte mi vedet, muzu vam s tim pomoci. Pracuji pro Washington Mutual Bank. Je mozne zalozit konto i bez SSN.
Za vedeni konta nejsou zadne poplatky dostanete seky za darmo na dozivoti, a take je mozno odesilat penize domu bez poplatku. Jestli nekdo potrebujete pomoct ozvete se mi
Sigma-bravo(zavinAC)hotmail.com
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com