|
|
| Autor |
Zpráva |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: so únor 11, 2006 4:29 am Předmět: System Breakdown |
|
|
V cera jsme meli delsi vypadek. Kdo se pokousel navstivit nasi webovku, tak videl stranku ktera rika, ze musime kontaktovat "Billing department" mozna to vypadalo ze dluzime penize za hosting a proto nam to vypnuli. Jen chci rict ze nikomu nic nedluzime a ze tato stranka se automaticky obevi pokazde kdyz je server down. Protoze nase stranky maji vetsi a vetsi navstevnost tak jejich hosting plan (shared hosting) uz nestaci na jejich provozovani. Proto se v nejblizsi dobe bude vsechno stehovat na VPS server kde buou moznosti mnohem lepsi. Take se tim urcite vyresi pomalejsi loadovani stranek v urcitych hodinach, ktere se v posledni dobe take obevilo.
Zadny strach chicago-cz.com tu bude pro vas until the eternity. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út únor 14, 2006 12:59 pm Předmět: |
|
|
The System Breakdown trval dele nez jsem si myslel. O vikendu jsem byl mimo civilizaci a po navratu jsem zjistil, ze nase webovka nebezela 2 dny v kuse. Je to skoda...doufejme ze do budoucna nam to pojede lepe.
.gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út únor 14, 2006 2:53 pm Předmět: |
|
|
No zaplať pánbuh, že to funguje. Já osobně jsem měl obavu, jestli tohle forum No.1 nějaká banda dementních kryplů ze závisti nehackla ...
Doufám, Miro, že s tím "until the eternity" to myslíš vážně (alespoň částečně ), protože tohoto fora by bylo opravdu škoda (to není plané pochlebování, to jsou holá fakta).
Jo a Miro, prosím tě, mohl bys příště - bude-li to technicky možné - podobný eventuální výpadek v budoucnu předem avizovat? Jinak způsobíš nesčetně infarktových stavů (alespoň co se mne týká).
Zdraví ExMeD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
|
Zaslal: út únor 14, 2006 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Zatim tak dlouhotrvajici vypadek jeste nebyl, taky jsem z toho nemel dobrej pocit. To jsou nedostatky shared hostingu, kde je na jednom serveru treba 600 webovek a kdyz jedna z nich pretizi server tak je server down. Prave se dokoncilo stehovani celeho webu a dnes jsme na jednom serveru jen s mene nez 10ti webovkama. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|