1 rocni pas nebo pas na 10 let?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

1 rocni pas nebo pas na 10 let?

Autor Zpráva
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 4:04 pm    Předmět: 1 rocni pas nebo pas na 10 let? Odpovědět s citátem

Cau vsem.

V podstate mi bylo udeleno pristehovalecky vizum v CR (zena je americanka), ale nebyli by to americani, kdyby nemeli nejaky pochybnosti. Trosicku mi praskla folie, kterou je potazeny pas na strane kde je fotka a musim si tedy udelat pas novej. Konzul mi vsak rikal, ze mu je docela jedno jestli si udelam pas na jeden rok a nebo na 10 let. Vizum mi bude udeleno hned jak donesu pas na ambasadu, ale mame v planu odjet nejpozdeji 1. brezna. Coz je prave ten mesic, kdyz maji cesi na vydani 10ti leteho pasu. Asi dobre vite ze pas na 1 rok vam vydaji za par dni. Ale ... myslite, ze bude problem si po tom co si vezmu 1 rocni pas obnovit pas v US na ambasade (zrejme s tim budou trable ve smyslu shaneni novych potvrzeni a co ja vim co jeste, kvuli vsem tem vecim co mi daji do pasu na ambasade v CR) a nebo radeji mam pockat a nechat si udelat pas 10ti lety at mam pokoj?

Na kolik ten pas pred ziskanim green card budu potrebovat? Nestacilo by jen SSN, popripade si co mozna nejrychleji udelat ridicak v US?

Ge. Shocked
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bejt tebou, tak si udelam normalni 10-ti letej. Budes mit pak klid.Jestli jeste nemas letenku, tak neni co resit. Jestli ano, tak si ji posun.
Genius75

Registrace: 30. 10. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Bejt tebou, tak si udelam normalni 10-ti letej. Budes mit pak klid.Jestli jeste nemas letenku, tak neni co resit. Jestli ano, tak si ji posun.

OK
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po leden 30, 2006 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

..a pokud se ti zalibi zivot tady,tak ti i ten desetilety stejne propadne Wink
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 12:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ale pokud budes chtit po roce vymenit ten propadly, tak ti ho udelaji bez jakychkoliv problemu taky. ja bych si vzal ten jednorocni Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com