mobil

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

mobil
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet
Autor Zpráva
CZkukinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 11:37 am    Předmět: mobil Odpovědět s citátem

Lidicky, nevite nahodou, mobil ktery US spolecnosti bude fungovat v CZ pro T-Mobil? Dikes za odpovedi.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

T-mobile ti bude fungovat urcite ale je tu dalsich par spolecnosti ktere pouzivaji gsm telefony,ale msji je blokovane,coz by ti v cechach meli odblokovat na kazdem rohu za 100-250kc. jen se musis podivat pri koupi toho telefonu aby mel tri pasma 900/1800/1900. V zadnem pripade neber dual protoze ti fungovat nebude. Cool
CZkukinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73, tedy myslis, ze americky mobil od T-mobile v bude v cechach fungovat po vymene sim karty z ceskyho T-mobil?
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cool Ano bude ti fungovat bez problemu...A proc si chces dovezt telefon z usa. Question
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 8:14 pm    Předmět: Asi mam smulu Odpovědět s citátem

Mne muj telefon (Nokia 6610) od T-Mobil v Cechach po vymene SIM karty nefunguje. A nefungoval mi ani ten starsi, taky od Nokia.
Pepino73
Kritik

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 v podstate je to zvlastni ze ti nefunguval, protoze telefon NOKIA 6610 je tri-band tak ze ti ma normalne fungovat. Cool Az pojedes priste do cech zkus si pohrat trochu s nastavenim mozna ti to pujde. Cool Wink
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 8:10 pm    Předmět: jj Odpovědět s citátem

jj Pepino. bral jsem ho prave proto, ze je triband a ma v sobe modem, ale fakt nejel. myslim, ze to bude v tom nastaveni, pac po technicke strance na to pripravenej je Laughing
pepa_z_floridy

Registrace: 21. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 4:07 pm    Předmět: mobil Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
jj Pepino. bral jsem ho prave proto, ze je triband a ma v sobe modem, ale fakt nejel. myslim, ze to bude v tom nastaveni, pac po technicke strance na to pripravenej je Laughing

tak tosku techniky: GSM funguje na rucitych danych frequencich. ale protoze amici jsou machri maji jine,nez kdekoliv ve svete tzn zde v usa jsou to 800mhz(nekdy uvaseno 850mhz) a 1900mhz. v evrope a vsude jinde ve svete pouzivaji 900mhz a 1800mhz. Drive se vyrabely telefony pouze s jendou,pozdeji s dvema frequencema. Dnes je bezne 3 az 4. tzv triband a quadraband. Mobilni telefon ktery chces pouzivat na tom cim kterem kontinentu,m usi splnovat tyto podminky, jinak po technicke strance se nemuze pripojit k siti i kdyz je to GSM , tedy standart.
Mobily triband zacinaji byt bezne cim dal vice. Vetsinou je to tak ze tam kdeho koupis podporuje obe frequence , plus jednu z druheho kontinentu, coz je v dnesni dobe ustacujici.nektere jako moto Razr v3.jsou quadraband, tzn ma vsechny 4 mozne frequence.
Tak to by jsme mely po technicke strance GSM.

Dalsi hacek je v tom, ze provozovatele siti blokuji sve telefony aby se nedaly pouzivat s jinou sim kartou. tzv sim-lock (- nepletme si prosim s sim lock funkcio na sim karte - ktera slouzi k zabezpeceni udaju na sim karte!), delaji to tak, ze je Firmware( software, na kterem bezi mobil), a nebo hardware (coz je tezsi obejit) formou. Na oboji chytri lide prisly jak obejit a odblokovat. Vetsina mobilu lze odblokovat. U nekterych to neni vubec jednoduchy proces. Rozumejme riskantni.

DAlsi "vymyslenost" je network lock, s touto "vymozenosti" se vam mobil nepripoji k jine siti i kdyz mate sim kartu od provozovatele. v usa je to T-mobil a Cingular.

v CR Eurotel a T-mobil. Pokud vim Oskar (tusim ted je to Vodafone) sve mobily neblokuje.

Takze nestaci pouze ze ti nekdo rekne,ze mobil pujde v evrope. Frequence jsou dulezite. A to odblokovani samozrejme take.

Co vim ja v cr odblokovavaji kolem 300-500kc. mistni manici kolem $30.

dalsi reseni je koupit telefon jiz odblokovany, ty potom stoji vic.

nebo rovnou koupit mobila v miste ,treba predplaceny.
(plati pro oba kontinenty). to doporucuju tem ,kteri pisi "dal jsem simku do mobilu a nesel"

dale nastaveni "modemu" tedy GPRS a nebo EDGE ( rozumime datovy prenos) si muze vetsina mobilu nastavit primo ze site a nebo ti to ochotne poradi ten, ktery operator, jsou to totiz penizky ktere oni od tebe samozrejme chteji.

je potreba vedet vic a nebo se zeptat nejakeho geeka, jako jsme treba ja Smile
pekny den
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 24, 2006 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepiku Laughing
Zustan u telefonu a PC na ostatni se vyser ty jeden geeku Laughing
pepa_z_floridy

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2006 11:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Pepiku Laughing
Zustan u telefonu a PC na ostatni se vyser ty jeden geeku Laughing

zajimave, ze te nikdo vcetne majitele tohodle forumu nekritizuje a nemaze hrube arogantni prizpevky. ktere absolutne nejsou k veci.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 5:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob je nas clovek a mame ho radi, ale take jsem ho uz napominal.
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: čt únor 09, 2006 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepo z Floridy,

1) tvůj článek o mobilech není špatnej
2) nevím, jak ty, ale já když jsem tuhle listoval slovníkem, tak u výrazu "ten, který vždy mluví k věci" byla Mobova fotka a ne tvoje Very Happy ...
pepa_z_floridy

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 2:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
Pepo z Floridy,

2) nevím, jak ty, ale já když jsem tuhle listoval slovníkem, tak u výrazu "ten, který vždy mluví k věci" byla Mobova fotka a ne tvoje Very Happy ...

dik. ale neslo pouze o tento pripad. jde o to, ze jsme si vsichni rovni, ale nekteri jeste rovnejsi.
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pepa_z_floridy napsal:
excellentmentaldefect napsal:
Pepo z Floridy,

dik. ale neslo pouze o tento pripad. jde o to, ze jsme si vsichni rovni, ale nekteri jeste rovnejsi.

Pepane,

já jsem chtěl svým bodem 2) pouze naznačit, že ty jakožto čerstvé hříbě z Floridy (bráno dle data registrace, počtu příspěvků, jejich nadprahové ale i podprahové hodnoty a dále soudě dle úrovně tvého způsobu komunikace) se přece nemůžeš hned tak srovnávat (a potažmo vyžadovat srovnatelný respekt) s někým takovým, jako je "starý pardál" Mob! Evil or Very Mad

Takže tvůj povzdech o rovnosti (proč ne rovnou volnosti a bratrství Very Happy ) není tak trochu na místě.
A tvoje příspěvky asi musely být hodně "mimo mísu" když ti je náš Cool Míra smazal - no nediv se, i když já sám nemám rád jakékoliv recenze, tak našemu site adminovi dost věřím a má mojí podporu , neboť tohle skvělý forum se skvělýma lidma běží díky jeho počinu.

Hele, ale aby bylo jasno, já v žádném případě proti tobě nic nemám, i když někdy působíš tak trochu "odrzle" - ba naopak i přes tento tvůj nedostatek (teď odbourávám ze svých následujících slov jakýkoliv sarkasmus), si myslím , že sis prožil svoje, žes možná dostal od života "pěkně přes koule" (otázkou zůstává kdo nedostal při své cestě za svou vizí, snem, cílem...), což by někoho jiného třeba pořádně odrovnalo- ale ty funguješ dál. A v mých očích máš jakožto Pepa _z_Floridy daleko víc respektu než třeba nějakej Pepa_z_Vysočiny, kterej byl tak možná nejdál v Pelhřimově.

Takže, mohu-li poradit, uvolni se a buď víc cool Cool , zdraví ExMeD
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 10, 2006 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ementald, Smile
Dekuji za zastani az prijedes do Ohio dej vedet dame pivko.
Ad Pepik ja si myslim ze by pres ty koule mel dostat alespon by si to srovnal z jedne hlav Laughing
Proc hledas chybu porad nekde jinde a nikdy nezacnes u sebe Pepiku Wink
So long
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pocitace, Elektronika, Internet Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com