|
|
| Autor |
Zpráva |
american chopper
Registrace: 12. 02. 2005 Příspěvky: 267
|
Zaslal: út leden 31, 2006 7:37 pm Předmět: Jak muzika ci radio poslouchate? |
|
|
Mozna tohle tema tady je,ale jsem uz uklikan,tak jsem to zalozil..
Tak co lidi poslouchate?
Kdyz jsem to zacal,tak to dokoncim u sebe.
Kdyz jedu,mam satelita(sirius) a dost jsem propadl ted Sternovi..Drzi me to vzhuru,jelikoz nejsem az tak dobry v angline a musim to opravdu poslouchat,abych pochopil o cem se ty "hovada" bavi..obcas to prepnu na zpravy..
Pokud jde o muziku,nemam nalazeno zadny rap ci hiphop..vetsinou rock a tam jsem proste spotrebitel..nevybiram si,co pamatuju,tak jsem jednu dobu byl dost ujety na Axela a Slashe,pak na Manowar,ale ted uz jen pasivne posloucham,co zrovna hraje a nevybiram.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:04 pm Předmět: |
|
|
to american chopper:
Já myslel, že jako správnej trucker - kovboj amerických highways - posloucháš jen nashwillský country odrhovačky...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | to american chopper:
Já myslel, že jako správnej trucker - kovboj amerických highways - posloucháš jen nashwillský country odrhovačky...  |
Na ty se chystam,ale az zakoupim ten pravy klobouk..jen nevim,jestli se bude ke kombinacim Puma a Nike teplaky a adidas mikiny,hodit:-)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:24 pm Předmět: |
|
|
| american chopper napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | to american chopper:
Na ty se chystam,ale az zakoupim ten pravy klobouk..jen nevim,jestli se bude ke kombinacim Puma a Nike teplaky a adidas mikiny,hodit:-)) |
- no to máš pravdu, ale vypadalo by to zajímavě a hlavně originálně - vypadal bys jako Texasan, co si šel zaběhat do Central Parku v NYC  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:25 pm Předmět: |
|
|
1) V aute na dlouhych cestach ceske mluvene slovo v mp3, klasicka country music nebo oldies
2) V aute v Chicagu ESPN Radio(1000 AM) nebo 94,7 FM(True Oldies Channel)
3) Doma hodne ceska radia po internetu ( hlavne Radio Pohadka a Radio Humor na ABradio.cz) blues, folk, jazz a oldies |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | | american chopper napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | to american chopper:
- no to máš pravdu, ale vypadalo by to zajímavě a hlavně originálně - vypadal bys jako Texasan, co si šel zaběhat do Central Parku v NYC  |
Musim rict,ze jsem se ted hodne rozerval..fakt dobry
Pisu to a zachvaty smichu me chytaji porad..stenato se prislo podivat,co se deje:-)Hodne funny..aspon pro me,mam docela zivou predstavivost.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 974 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út leden 31, 2006 8:40 pm Předmět: |
|
|
kdyz jsem jel pres Utah tak tam meli jen 3 radiostanice vsechny fanaticky nabozensky mormoni. Strach poslouchat to vymyvani mozku. .gif) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
american chopper
|
Zaslal: út leden 31, 2006 9:05 pm Předmět: |
|
|
| miro napsal: | kdyz jsem jel pres Utah tak tam meli jen 3 radiostanice vsechny fanaticky nabozensky mormoni. Strach poslouchat to vymyvani mozku. .gif) |
Nevim jak v Utah,az tam jsem s radiem nedojel..uz Nebraska a Wyoming je hodne rezervovan,proto jsem koupil ten satelit a rozhodne nelituju.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|