mobilni telefon...sluzby

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

mobilni telefon...sluzby
Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 8:10 pm    Předmět: mobilni telefon...sluzby Odpovědět s citátem

Premyslim o zmene spolecnosti ohledne mobilniho telefonu.Nechcete se tu podelit o Vase zkusenosti?
Jakou company by jste doporucili?Ja osobne mam SPRINT(dost dlouho),ale zacinaji me s*at.Mame od SPRINTU i local,internet,dishnetwork,ale co se tyce cell sluzeb...hm,kazdy mesic jsem s nimi na telefonu,protoze uctuji za neco,co jsme nikdy nepouzili Evil or Very Mad
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim Piskle,
driv kdyz jsem cestoval tak jsem na Sprint PCS nedal dopustit signal vsude ve velkych mestech. No a tady na Samote u Lesa me je Sprint na hovno, tady si ani netuknu, tak jsem presel na Verizon a spokojenost ...
Zjisti si jak je to tam u vas se signalem a podle toho nakup Wink
Piskle

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mobiku...ja na SPRINT nedala dopustit jeste pred 3 mesici,ale ted?Supervisorka(kravka..sorry),mi polozila telefon,kdyz si stale mlela svou a nechala me na HOLD,pak se laskave ozvala znova a rekla mi,zda-li mi muze pomoci jeste s necim jinym nez s mou stiznosti.Tak jsem ji rekla,ze ANO.At mi rekne jeji jmeno.No a ONA zavesila.Tak jsem volala na managment sprintu,baba byla velmi ochotna a ze mi zavolaji behem 24-48 hodin,protoze jsem rekla,ze to chci prosetrit.
No abych to zkratila.Manzel porad mele o VERIZON,ale jak rikas Ty,musim jeste zjistit pokryti.
Muzes mi "rici",zda-li mas od nich dobry plan a zda-li si mel nejake problemy ohledne uctovani nesmyslnych veci,ktere si nikdy nepouzil?
Dekuji predem pane Wink
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim Piskle Smile,
problem jsem nildy nemel, zatim, co jsem provolal to me zauctovali nikdy vic nebo min, plan...shooot tusim za $40 na 800 minut, ale muzu se mylit ...
jo vlastne jsem mel problem Laughing Vykoupal jsem nechtene mobil v pivu, rano se probudim a zjistim ze nejde zapnout. Vyndam baterii, zkousim ususit nic. Zajedu do obchodu a rikam, hey neco se tu porouchalo Very Happy On ze se podiva, prisel zpatky rika, to se neda opravit dame vam novy, rikam super kolik jsem dluzen a on ze nic, rikam Vyborny!! Preposli muj Contacts list na novy a on, to nejde. Kdyz nezapnem vas cell, tak cisla jsou ztraceny ... 200 cisel v ... Sad
Toz dobra rada na zaver, kdyz jdes chlastat nech cell v dostatecny vzdalenosti od piva Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

T-Mobil

mimojine kvuli GPRS internet pripojeni a taky si vsechna cisla prevedes na SIM card Smile
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 5:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sprint pcs jsem mel 3 roky a z toho se me 5x pokusili okrast o 20-50$... Vzdy jsem musel travit hodinu na telefonu aby mi to vratili. (nekdy jsem jim ani nevolal) A jednou mi sami zmenily plan, ktery byl velice vyhodny, protoze byl uzavren pri reklamni kampani. (plan se mi uz nepodarilo zmenit spet ani po hodinach telefonovani)... A to nejsem sam koho okradli.
Piskle

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No a jsme u toho.Sam mi Miro dosvedcil,ze problemy jsou.
Ja teda obema deckam platim insurance na mobila.Drive to stalo 4 baky.Pak 5 a dneska jiz 6 mesicne.Ale je pravda,ze kdyz se porouchal,tak mi dali novy.Teda nazvat to NOVYM se neda.Je to vzdy pouzity,ktery vypada jako novy.Muj syn ma telefon a minuty SHARE s manzelovym planem a jeste za nej chteji ku*vy 20 dolaru mesicne,jakoze druhou linku.
Za 1100 minut $85 baku,plus taxy(celkove to vyleze mesicne na 114 dolaru.
Nedavno jsem zhledla v TV,co za nesmyslne taxy SPRINT uctuje zakaznikum.To jsou:
LOCAL,GOVERMENT,TAXY VASEHO MESTA,COUNTY TAXY,911 TAXY,EMERGENCY TAXY a co ja vim co jeste.
To je normalka na kriminal Laughing .
Me dvou leta smlouva jiz vyprsela,dceri vyprsi za 3 mesice,manzelovi za 8 mesicu a synovi az v roce 2007.Je pravda,ze mame mobil to mobil free a to je dulezite,ale aby me nekdo okradal a ja sedela na telefonu a dohadovala se s nimi kazdy mesic?Kdo na to ma cas a nervy!
Zkuste mi sem jeste prihodit nejake zkusenosti.Budu Vam velmi vdecna.
Jinak ostatnim co sem prispeli dekuji Wink
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam Cingular uz nekolik let. Problemu ohledne billing nula, pokryti skvele, jenom by mohli byt levnejsi

Coz takhle zkusit nekterou z lokalnich, mensich spolecnosti, pokud necestujes mimo region?
Piskle

PříspěvekZaslal: st únor 22, 2006 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rigu...mimo region necestuji.Mame tu nejake METRO PCS.Lide tuto spolecnost nazyvaji METRO pi si shit.Ma blbe pokryti signalu.
Takze dneska jsem volala na insurance od sprintu,ze ma syn rozbity telefon(poprve...ma ho 5 mesicu).Vzdy mi ho(dceri) vymenili bez problemu.Jen za 10 baku deductible a dneska mi pani zvestovala,ze mi poslou jiny(ne novy,ze) a 50 baku deductible!Sem malem padla do vrtule Shocked
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tech regionalnich spolecnosti bude urcite vic. Soused ma Cincinnati Bell, cely ten bundle - pevna, mobil, internet, TV - nestezuje si a pry mu to jeste usetri.

Co s tema telefonama delate? Mob je namaci do piva, to chapu Cool , ale co s nima delaji Tvoje deti Shocked ? Neni se co divit, ze vam zvedaji deductible ...
Piskle

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigu...muj syn dostal poprve v zivote mobil loni v kvetnu.Za 2 mesice mu vubec nefungoval.Nikdo mi nerekl proc,ale dostal novy(teda ne novy,ale asi nejaky co byl poruchovy jiz z fabriky).Ten prestal fungovat po 5 mesicich.Co s nim dela?Nic.Telefonuje.Nic vic.
A dcera?Ta mela LG shit,ktery ji menili nekolikrat az jsem je ukecala,at ji daji NOKII,kterou mam ja osobne jiz 4 roky.Je to takovy antik cell.Ale fachci super.A dceri je 20 let.Takze zadny maly harant.
A meho manzela cell?Ten ho ma 16 mesicu a vypina se mu asi tak 10x denne bezduvodne.
Co dodat?
Kdyz jsem se ptala baby z customer service,proc se manzelovi vypina a synovi sice telefon nejde,ale na display se mu objevuje searching for service a dovolat se muze akorat tak do....tak mi rekla,ze oba maji asi water damage.Tak jsem ji ujistila,ze do bazenu s telefonem manzel a syn nechodi a sprchuji se zasadne bez telefonu,tak mi mila pani rekla,ze staci,kdyz jsou SWEAT Very Happy ,hlavne tady na FL a hned muze nastat problem a oni to nazyvaji WATER DAMAGE.
Takze...zasadne nenosit cell na kalhotech za paskem,ale nosit sebou cooler a v nem cellfouna Laughing Evil or Very Mad
Asi jsem blbec.Muze mi to nekdo prelozit do radne cestiny? Laughing
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne z toho duvodu jsem odmitl dotovany telefon a radeji si koupil za cash vlastni. Potim se do nej, obzvlast kdyz v lete volam 5 hodin v kuse fotrovi, parkrat jsem ho hodil po dispatcherovi, uz z nej odpadlo par "nadbytecnych dilu", ale uz 2 roky je bez problemu. Ta investice se mi po roce vratila z toho, co jsem usetril na pojistkach.

Ale to je taky trochu o stesti Wink
Piskle

PříspěvekZaslal: čt únor 23, 2006 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bigu,ale vsechny telefony(prvni) jsme koupili.A ne za male penize.Syna stal kolem $200,manzela $220, dcery kolem $170.Muj pred 4 lety asi neco pres $140.
Myslis,ze bych mela kupovat za vlastni kazdych pul roku?Asi budu muset pri rozhovoru ze sprintem pritvrdit.Ja nejsem ATM bankomat rikam kazdym spolecnostem co uctuji neco,co jsme nikdy nepouzili.
Zrusim vsechno a zkusim jinou spolecnost...ku*vy jedny! Evil or Very Mad
:-)
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2006 5:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Urcite bych sel s telefony v siti GSM.Tzn.Cingular nebo T-mobile.Osobne mam Cingular ,ovsem predplaceny.Ted asi kazdy namitne,ze je to drahe...ale dobre ctete: Cingular poskytuje tzv.Go phone plany ve dvou verzich.Tu jednu za 10 centu za minutu a $ 1 za kazdy den pouziti uplne pominu,je to nevyhodne...Ale druhy,GoPhone Pick Your Plan je uz o necem jinym.Pokud si zvolis rate za $ 69.99 -mas k dispozici 650 min anytime.Volani do site Cingular uplne zdarma a samozrejme noci a vikendy.Cely kouzlo tohoto tkvi v tom,ze pokud nepouzijes svych 650 min anytime,presouvaji se ti do dalsiho mesice..ALE POZOR !!! Nejsou to ve skutecnosti minuty,ale penize.Jelikoz tvuj kredit se ti mesicne strhavanim z tve debit-credit karty obnovuje a scita,scitaji se tim padem penize,ktere mesicne platis.
Jaka je ta nejvetsi vyhoda? Vetsina mych znamych pouziva cingular,tudiz s nimi volam kdykoli zdarma a mesicne usetrim 100% pres polovinu meho planu tzn.cca $ 30-40 .Ty se mi scitaji ...Nyni jsem si po pul roce zavolal na Cingular a rekl jim,ze chci aby mi kreditovali z5 na mou debitku cca.$250 co tam mam nasetrenych.Udelali to bez problemu a ja pokracuji dal .Takze suma-sumarum...Neprichazim ani o jedinou minutu volani ani o jediny dolar,ktery neprovolam.Samozrejme to same plati,budes-li chtit ucet zrusit. Nejsi totiz vazana zadnou smlouvou ci necim podobnym.Jejich telefony v Go sade se pohybuji uz od $29.99 ( napr. Samsung C207 je vyborny telefon) a pokryti je bajecny.Nemel jsem zadny problem s platbami ani mymuctem za cely rok,co tohle pouzivam.Vrele doporucuji:-) Link : http://onlinestorez.cingular.com/cell-phone-service/gophone/index.jsp selekce GoPhone Pick Your Plan... Mejte se:)
JaJa
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 24, 2006 12:47 pm    Předmět: T-Mobile Odpovědět s citátem

Ja mam T-Mobile, vzdycky jsem mela a jsem spokojena, rovnez snad vsichni moji znami. Volani z T-Mobile na T-Mobile je zdarma. Nepamatuju si, ze bych s nimi nekdy neco reklamovala. A jejich internet (na cesty) je taky supr vec, fungujici snad kdekoliv az na Smoky Mountains. Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Tipy a navody Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com