Marihuana

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Marihuana
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Autor Zpráva
jano

Registrace: 10. 05. 2009

PříspěvekZaslal: so květen 08, 2010 9:19 am    Předmět: Marihuana Odpovědět s citátem

Cesi ziadaju legalizaciu marihuany.
http://www.lidovky.cz/tisice-lidi-volaji-po-legalizaci-konopi-seniori-dostavaji-seminka-1ct-/ln_domov.asp?c=A100508_155922_ln_domov_ter
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 09, 2010 2:44 pm    Předmět: Re: Marihuana Odpovědět s citátem

jano napsal:
Cesi ziadaju legalizaciu marihuany.
http://www.lidovky.cz/tisice-lidi-volaji-po-legalizaci-konopi-seniori-dostavaji-seminka-1ct-/ln_domov.asp?c=A100508_155922_ln_domov_ter

Ja si myslim, ze je to nesmysl.
Mozna tak jsete pouzivani marihuany pri nemocech, tak jako v Kanade:
http://www.hc-sc.gc.ca/dhp-mps/marihuana/index-eng.php
jano

Registrace: 10. 05. 2009

PříspěvekZaslal: út květen 11, 2010 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, minimalne zo zdravotnych dovodov by mariska mala byt povolena.
patmat1928

Registrace: 28. 07. 2010

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drogy nelegalizovat NIKDY.Svinstvo jako cigarety a alkohol!!!! Exclamation Exclamation
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
Drogy nelegalizovat NIKDY.Svinstvo jako cigarety a alkohol!!!! Exclamation Exclamation

Hele, nebud tak dramaticky. Very Happy
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím že jestliže doktoři se domnívají že marihuana pomůže některých z jejich pacientům, tak se mi to zdá logické aby to bylo povolené.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 29, 2010 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL.
patmat1928

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 1:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:

To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka. Wink
zuzi63

Registrace: 28. 02. 2010

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 2:30 am    Předmět: Mariuhana Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
Henek napsal:

To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka. Wink
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
Henek napsal:

Manzelova babicka ma 93 let, ma rada Bloody Mary a kouri jak sadrovy jezek.Prvni co udela kdyz vyleze z letiste, sedne na prvni lavicku a zapali si. Az pak si rentuje auto. Ma slusne zkusenosti z drivejska s marihuanou a nic ze svych neresti, ci libustek... Cool nemini omezovat. Na jare prosla ocni prohlidkou a prodlouzili ji ridicak o dalsi dva roky. Very Happy Manzel ji ukazal kdysi rtg plic s rozsahlou rakovinou u kuraka, v domneni ze se ji ten asfalt na plicich nebude libit. Vzala to jen jako fakt.
Kdejaka moravska babka ma na nocnim stolecku slivovici a po probuzeni si hned jednu ci dve dopreje a dobre dela. Cool

To jen, tak.....nic neni jen cernobile.))))
patmat1928

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MW napsal:
patmat1928 napsal:
Henek napsal:

Manzelova babicka ma 93 let, ma rada Bloody Mary a kouri jak sadrovy jezek.Prvni co udela kdyz vyleze z letiste, sedne na prvni lavicku a zapali si. Az pak si rentuje auto. Ma slusne zkusenosti z drivejska s marihuanou a nic ze svych neresti, ci libustek... Cool nemini omezovat. Na jare prosla ocni prohlidkou a prodlouzili ji ridicak o dalsi dva roky. Very Happy Manzel ji ukazal kdysi rtg plic s rozsahlou rakovinou u kuraka, v domneni ze se ji ten asfalt na plicich nebude libit. Vzala to jen jako fakt.
Kdejaka moravska babka ma na nocnim stolecku slivovici a po probuzeni si hned jednu ci dve dopreje a dobre dela. Cool

Jsem toho názoru,že do těla nemám dávat to co tam nepatří.Drogy,alkohol,cigarety tam podle mě určitě nepatřej.Ostatní lidé mají jiný názor a to plně respektuji.Navíc otec kouří,chlastá už 30 let a divim se,že ještě vůbec žije?? Confused
93 let a řídit auto??
PiPi

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:
MW napsal:
patmat1928 napsal:
Henek napsal:

Jsem toho názoru,že do těla nemám dávat to co tam nepatří.Drogy,alkohol,cigarety tam podle mě určitě nepatřej.Ostatní lidé mají jiný názor a to plně respektuji.Navíc otec kouří,chlastá už 30 let a divim se,že ještě vůbec žije?? Confused
93 let a řídit auto??

Jsi mlady a vypada to,ze mas i "neco
v hlave" Wink ,co delas jeste v Cesku,studujes,pracujes?? A nebo jen debatujes a hrajes hry na PC?? Wink Twisted Evil Laughing
patmat1928

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PiPi napsal:
patmat1928 napsal:
MW napsal:
patmat1928 napsal:
Henek napsal:

93 let a řídit auto??

Jsi mlady a vypada to,ze mas i "neco
v hlave" Wink ,co delas jeste v Cesku,studujes,pracujes?? A nebo jen debatujes a hrajes hry na PC?? Wink Twisted Evil Laughing

V Česku bydlím a jěště nějakou dobu budu.Do USA pojedu až nato budu připravený(finance,jazykové znalosti).Asi do Los Angels nebo San Francisca.Mimochodem ty bydlíš v USA?? Question
PiPi

Registrace: 03. 12. 2008

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem se prece jen "ztrefila",to ti chvalim,dobry pristup Wink
Ano ziju v USA,uz skoro 9 let,nadherna zeme,plna dobrodruzstvi a moznosti Wink Cool
Vsimla jsem si i,ze jsi si zmenil moto
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá červenec 30, 2010 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patmat1928 napsal:

V Česku bydlím a jěště nějakou dobu budu.Do USA pojedu až nato budu připravený(finance,jazykové znalosti)....

Nechci Ti radit, ale já bych to neodkládal přípravou. Co se domníváš že Ti víc pomůže: připravovat se 5 let v ČR na život v USA od roku 2015, nebo připravovat se 5 let v USA na život v USA od roku 2015? Jo, příprava v ČR je lepší než žádná, ale příprava v USA je lepší než v ČR.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Česko Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic