|
|
| Autor |
Zpráva |
jano
Registrace: 10. 05. 2009 Příspěvky: 141 Bydliště: kusok od Indianapolis
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 2124 Bydliště: Kanada (ostrov Vancouver)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jano
Registrace: 10. 05. 2009 Příspěvky: 141 Bydliště: kusok od Indianapolis
|
Zaslal: út květen 11, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Ano, minimalne zo zdravotnych dovodov by mariska mala byt povolena. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
Registrace: 28. 07. 2010 Příspěvky: 113 Bydliště: Praha
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
Drogy nelegalizovat NIKDY.Svinstvo jako cigarety a alkohol!!!!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 745 Bydliště: u more
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 2:03 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | Drogy nelegalizovat NIKDY.Svinstvo jako cigarety a alkohol!!!!  |
Hele, nebud tak dramaticky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2650 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Já myslím že jestliže doktoři se domnívají že marihuana pomůže některých z jejich pacientům, tak se mi to zdá logické aby to bylo povolené. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 983 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 8:57 pm Předmět: |
|
|
| NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 1:03 am Předmět: |
|
|
| Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zuzi63
Registrace: 28. 02. 2010 Příspěvky: 388 Bydliště: Passau,BRD
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 2:30 am Předmět: Mariuhana |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka.  |  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 745 Bydliště: u more
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:46 am Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
To se mi nějak nezdá.Alkohol nepiju ani kapku a je mi dobře.Nemyslím si,že alkohol je přítel člověka.  |
Manzelova babicka ma 93 let, ma rada Bloody Mary a kouri jak sadrovy jezek.Prvni co udela kdyz vyleze z letiste, sedne na prvni lavicku a zapali si. Az pak si rentuje auto. Ma slusne zkusenosti z drivejska s marihuanou a nic ze svych neresti, ci libustek... nemini omezovat. Na jare prosla ocni prohlidkou a prodlouzili ji ridicak o dalsi dva roky. Manzel ji ukazal kdysi rtg plic s rozsahlou rakovinou u kuraka, v domneni ze se ji ten asfalt na plicich nebude libit. Vzala to jen jako fakt.
Kdejaka moravska babka ma na nocnim stolecku slivovici a po probuzeni si hned jednu ci dve dopreje a dobre dela.
To jen, tak.....nic neni jen cernobile.)))) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
| MW napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
Manzelova babicka ma 93 let, ma rada Bloody Mary a kouri jak sadrovy jezek.Prvni co udela kdyz vyleze z letiste, sedne na prvni lavicku a zapali si. Az pak si rentuje auto. Ma slusne zkusenosti z drivejska s marihuanou a nic ze svych neresti, ci libustek... nemini omezovat. Na jare prosla ocni prohlidkou a prodlouzili ji ridicak o dalsi dva roky. Manzel ji ukazal kdysi rtg plic s rozsahlou rakovinou u kuraka, v domneni ze se ji ten asfalt na plicich nebude libit. Vzala to jen jako fakt.
Kdejaka moravska babka ma na nocnim stolecku slivovici a po probuzeni si hned jednu ci dve dopreje a dobre dela.
Jsem toho názoru,že do těla nemám dávat to co tam nepatří.Drogy,alkohol,cigarety tam podle mě určitě nepatřej.Ostatní lidé mají jiný názor a to plně respektuji.Navíc otec kouří,chlastá už 30 let a divim se,že ještě vůbec žije??
93 let a řídit auto?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 411
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: | | MW napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
Jsem toho názoru,že do těla nemám dávat to co tam nepatří.Drogy,alkohol,cigarety tam podle mě určitě nepatřej.Ostatní lidé mají jiný názor a to plně respektuji.Navíc otec kouří,chlastá už 30 let a divim se,že ještě vůbec žije??
93 let a řídit auto?? |
Jsi mlady a vypada to,ze mas i "neco
v hlave" ,co delas jeste v Cesku,studujes,pracujes?? A nebo jen debatujes a hrajes hry na PC??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
patmat1928
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 2:33 pm Předmět: |
|
|
| PiPi napsal: | | patmat1928 napsal: | | MW napsal: | | patmat1928 napsal: | | Henek napsal: | | NEJLEPSI PRITEL CKOVEKA ? ALKOHOL. |
93 let a řídit auto?? |
Jsi mlady a vypada to,ze mas i "neco
v hlave" ,co delas jeste v Cesku,studujes,pracujes?? A nebo jen debatujes a hrajes hry na PC??  |
V Česku bydlím a jěště nějakou dobu budu.Do USA pojedu až nato budu připravený(finance,jazykové znalosti).Asi do Los Angels nebo San Francisca.Mimochodem ty bydlíš v USA??  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PiPi
Registrace: 03. 12. 2008 Příspěvky: 411
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 3:10 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem se prece jen "ztrefila",to ti chvalim,dobry pristup
Ano ziju v USA,uz skoro 9 let,nadherna zeme,plna dobrodruzstvi a moznosti
Vsimla jsem si i,ze jsi si zmenil moto  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2650 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
| patmat1928 napsal: |
V Česku bydlím a jěště nějakou dobu budu.Do USA pojedu až nato budu připravený(finance,jazykové znalosti).... |
Nechci Ti radit, ale já bych to neodkládal přípravou. Co se domníváš že Ti víc pomůže: připravovat se 5 let v ČR na život v USA od roku 2015, nebo připravovat se 5 let v USA na život v USA od roku 2015? Jo, příprava v ČR je lepší než žádná, ale příprava v USA je lepší než v ČR. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|