ucit dite cesky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

ucit dite cesky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema
Autor Zpráva
lenka

Registrace: 11. 01. 2006

PříspěvekZaslal: čt leden 12, 2006 9:16 pm    Předmět: ucit dite cesky Odpovědět s citátem

Mam ctyrletou holcicku. Manzel je american, takze na cestinu jsem sama. Jezdime kazdy rok za rodici do Cech a tam se mala po tydnu rozmluvi ale tady mam problemy z ni cestinu dostavat. Jestli ma nekdo zkusenosti, prosim poradte.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj. Ja mam taky malou holcicku, zatim 2 letou. Manzel je ale Cech. Jediny, co ti muzu poradit, je mluvit na ni porad cesky. Jak na ni jednou zacnes mluvit anglicky i ty, uz ni tu cestinu pak v zivote nedostanes. Takze ma rada je: ty na ni jedine cesky, manzel samozrejme anglicky. Nauci se tak krasne oba 2 jazyky a nebude mit problemy se domluvit az pojede do Cech za babickama. Mluvim ze zkusenosti kamaradek.Smile Good luck. Jana.
lenka

PříspěvekZaslal: pá leden 13, 2006 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

diky Jani, je to frustrujici. Ja se snazim jen cesky ale stejne mi to pripada malo. Nevim. Uvidime. V nejhorsim pripade budu delat, jako ze ji nerozumim, dokud mi neodpovi cesky.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leni, verim, ze to neni jednoduchy. Ale podle me je to opravdu jedine reseni. Mluv jen cesky, cokoliv ti ona rekne anglicky, reaguj na to zase cesky.. Proste te to do ni tlac horem spodem.Smile I kdyz budete na hristi, mezi detma, ve skolce, proste porad.. Muzu se zeptat, kde v USA zijete? My jsem z Illinois.
lenka

PříspěvekZaslal: ne leden 15, 2006 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

My zijeme na Floride, blizko Pensacoly. Asi mate pravdu, jen cesky, vsude, at se deje co se deje. Uvidime.
Diky moc.
zuzana

Registrace: 31. 01. 2006

PříspěvekZaslal: út leden 31, 2006 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj lenko,
mam kamaradku,ktera si vzala americana a maji spolu taktez 4 letou holcicku.Kamoska take mela problemy vydolovat z ni cokoliv cesky,presne jak pises ty.Pak ale pritvrdila a mluvila jen cesky a cesky.A kdyz mala michell rekla neco v aj,kamaradka si dal delala svoji praci,ted to funguje nadherne:)
Kristyna

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Leni, verim, ze to neni jednoduchy. Ale podle me je to opravdu jedine reseni. Mluv jen cesky, cokoliv ti ona rekne anglicky, reaguj na to zase cesky.. Proste te to do ni tlac horem spodem.Smile I kdyz budete na hristi, mezi detma, ve skolce, proste porad.. Muzu se zeptat, kde v USA zijete? My jsem z Illinois.

Ja jsem taky z Illinois,a cekame holcicku,termin 5.listopadu,taky na ni budu mluvit jen cesky a manzel jen anglicky.... odkud presne jsi???
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá srpen 10, 2007 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Obe me deti mluvili jen Cesky do 5 let. Na televizi se divali v anglictine a s detma venku se domluvili anglicky. Po prvnim roce ve skole mluvili jen anglicky i kdyz i dodnes rozumi cesky,neradi mluvi. Kdyz prijedou do Cech tak se po tydnu v cestine trouch rozhoupou ,ale maji jiz anglicky prizvuk.Azpete. Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com