Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Chtel jsem po nich credit line 100$ a oni mi to zamitli!!!!!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History
Autor Zpráva
Ludvik XVI
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mp napsal:
zapomnel jsem dodat vyse a vyse mp, to potvrzuje stari, nebo dezorientaci jeste z ceska, kde jsem byl po x letech na dovolene.Nicemu v ty zemi nerozumim a asi jsem si kus ty blbosti vzal sebou do US.Vim vsak jedno, jiz nikdy vice.To uz je lepsi Rusko, tam aspon vite na cem jste.Jeste lepsi je Cuba, tam je to presne dany, super! Wink))))

No,me to tak nepripada,co tady pises.Ja jsem jel na dovolenou do ceska po 5 letech a byl jsem mile prekvapen,jak se to v cesku meni k lepsimu-zivotni uroven,zivotni prostredi,lepsi auta,vice prace(tedy,kdo chce makat si praci vzdycky najde),celkove vidim,ze situace v cesku se opravdu zlepsuje,akorat me tam dost stvali cesti ridici,kteri jsou neukazneni a arogantni.Mozna,ze jsem jeden z mala,co by to takhle napsal,protoze v cesku kazdy na neco nadava a vsechno je na p.cu.Dobry den vsem preji.
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jako s tou sklenici zpola plnou, nebo zpola prazdnou. Ono by bylo asi hodne smutne, kdyby se po tak strasne dlouhe dobe komunistickeho marastu situace ve stredoevropske zemi, navic s clenstvim v EU, pomalu "nezlepsovala".
Ale pokud clovek nebere jako meritko kvality zivota pekne auto a pouhou moznost pracovat, pak musim bohuzel konstatovat, ze v pripade CR musi byt v porovnani se zbytkem civilizovane Evropy hodne skepticky Sad
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote.
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To neni mozny Mobe ,ze jsi prezil... Very Happy

Welcome back mp Laughing
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pískle napsala:
Pro excellent..."blondate samicky".Kde si prosim te vyhrabal tento nazev? Mr. Green Laughing Razz Wink[/quote]

To Pískle:
Nevyhrabal, ale odvodil Very Happy - jednak z tvého profilu, jak jsi ho nastínila v rubrice "Představte se nám" a jednak z řádků a meziřádků tvých příspěvků.
Pro mne jsi prostě blonďatá samička - ale pozor, neber to v žádném případě jako ironii nebo dokonce jako urážku, ale jako projev mých sympatií - a kdybys nebyla vdaná - tak bych ti třeba udělal (pokud bys o to ale stála) (ne)slušný návrh Embarassed Very Happy

Zdraví Exc.Ment.Def.
mp
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 5:30 pm    Předmět: --- Odpovědět s citátem

---
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote.[/quote]
----
Jo,je to tam supr.Tatovi jsem zaplatil leky na tri mesice (9200Kc)tolik ma cely duchod,vsechno je asi 10x drazsi nez posledne, do mesta se dostane jednim narvanym spojem, zbytek zrusili a v baraku ma kosu, protoze setri.Pred lety ho premluvili na eco-topeni, ktere je ted asi 8x drazsi.Silnice tankodrom,z 5ti hospod funguji dve.Ze tri dobrych obchodu jeden.Knihovnu zrusili obekt predali nejakymu nemci.Pecovatelka stoji 4x vice.Ovsem penzi mu 4x nezvedli.Von ten zivot v malym mestecku, neni asi jako v Praze.Krom toho v zivote jsem nevidel tolik bezdomovcu pohromade jsou snad vsude.To nema cenu popisovat obycejnej zivot, obycejnech lidi.To je jedna velka bida.
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 5:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ExMeDe...vsak ja to vuubec jako urazku nebrala.Jsem se zase jednou zasmala.Nad nekterymi vyrazy se clovek musi uprimne zasmat(at zneji mozna jako urazka) a nad nekterymi by clovek zvracel.
Vim,ze mam ve svem jakoby "profilu',ze nesnasim blbe vtipy o blondynach,ale spise to slovo"samicka" me rozesmalo.
Jinak,to je nejaka nemoc ci vada,kdyz je nekdo vdany? Laughing Slusne ci neslusne navrhy beru v potaz Mr. Green Wink
Odbihame od tematu!Nerada bych dostala sprdaka od sefa Mr. Green Neutral
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 03, 2006 6:02 pm    Předmět: Re: --- Odpovědět s citátem

mp napsal:
---
Mozna to vsechno vypada jinak na dovolene a jinak v kazdodennim zivote.

----
Jo,je to tam supr.Tatovi jsem zaplatil leky na tri mesice (9200Kc)tolik ma cely duchod,vsechno je asi 10x drazsi nez posledne, do mesta se dostane jednim narvanym spojem, zbytek zrusili a v baraku ma kosu, protoze setri.Pred lety ho premluvili na eco-topeni, ktere je ted asi 8x drazsi.Silnice tankodrom,z 5ti hospod funguji dve.Ze tri dobrych obchodu jeden.Knihovnu zrusili obekt predali nejakymu nemci.Pecovatelka stoji 4x vice.Ovsem penzi mu 4x nezvedli.Von ten zivot v malym mestecku, neni asi jako v Praze.Krom toho v zivote jsem nevidel tolik bezdomovcu pohromade jsou snad vsude.To nema cenu popisovat obycejnej zivot, obycejnech lidi.To je jedna velka bida.[/quote]
-------------------------------------------------------

To ma jeste velky duchod.Moje mamka "slouzila" skolskemu uradu jako ucitelka pres 30 let a duchod ma neco pod 6.000 Kc.
Za mou osobu mohu rici to,ze s tou bidou je to v severnich Cechach na stejno,jak tu popisuje mp.
Je pravda,ze zivot v Praze je tezce rozdilny nez v jinych mestech.V Praze se zije blaze,v jinych mestech na ho*no Confused .Tam tlucou lide spacky.Vite,co tim myslim Sad
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2006 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mob napsal:
Big_Rig napsal:
scout66 napsal:
Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes

A co teprve Mobovi dobre minene rady ... Mr. Green

What the fuck, dude Exclamation Shocked Laughing

To byl kompliment Exclamation
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so únor 04, 2006 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Mob napsal:
Big_Rig napsal:
scout66 napsal:
Skoda, ze uz si moje dobre minene rady neprectes, protoze uz neprijdes

A co teprve Mobovi dobre minene rady ... Mr. Green

What the fuck, dude Exclamation Shocked Laughing

To byl kompliment Exclamation

oooops Shocked
Big_Rig

PříspěvekZaslal: ne únor 05, 2006 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm, tohle se mi nestalo poprve. Spousta lidi mi rekla, ze moje komplimenty jsou podezrele podobne urazkam Mr. Green
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 1:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Hmmm, tohle se mi nestalo poprve. Spousta lidi mi rekla, ze moje komplimenty jsou podezrele podobne urazkam Mr. Green

blbost
tvoje vtipy a tedy i komplimenty jsou nejlepsi
ja jsem chodim jen kvuli tobe

<3
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX napsal:
Big_Rig napsal:

blbost
tvoje vtipy a tedy i komplimenty jsou nejlepsi

<3

Very Happy Bože, Big_Rigu, jak ty to s těma ženskejma umíš..., kdyby žil Casanova, tak by teď závistivě brečel v koutě... Shocked Very Happy
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="XxX]

<3[/quote]

Ja sem taky chodim jenom kvuli Tobe Embarassed ...

... a abych mohl rejpat do Scouta (kazdy musi mit nejake hobby Rolling Eyes )

... a kvuli komplimentum EMentalD - keep 'em comin', good buddy , they help to keep my blood pressure down
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: pá únor 17, 2006 4:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no vidis a pak ze cesi v americe se nemaj radi Smile
Big_Rig

PříspěvekZaslal: út únor 21, 2006 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nejsem Cech, ja jsem moravsky nacionalista
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Credit History Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 4 z 5

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com