|
|
| Autor |
Zpráva |
panenka Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 4:04 pm Předmět: prijmeni po svatbe v USA |
|
|
Ahoj vsem,
byla bych moc rada kdyby jste mi nekdo poradil jak vyresit sve prijmeni po svatbe. Za mesic se budeme s pritelem brat v Chicagu a nevim zda si zmenit prijmeni nebo ne. Nekdo rika ze nemuzu, protoze si musim po svatbe zmenit SSN a to nepujde protoze jsem tu nelegalne, takze si prej musim nechat sve rodnne prijmeni. A zase nekdo rika ze je to uplna hloupost, ze je lepsi si to prijmeni zmenit, ze nebudu mit zadne problemy s tim ze bych mela na SSN jine prijmeni nez na ridicaku a podobne. Tak teda nevim. Mam z toho hlavu jako balon.Taky jsem se chtela zeptat jestli budu mit v Cechach problemy s uznanim svatby . Moc dekuji za rady. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2005 3:31 pm Předmět: |
|
|
Dekuju moc. Nevim ale jestli tyhle rady nejsou dobre jenom pro ty, co si berou Americany a to ja nejsem. Slysela jsem ze kdyz jsem tu nelegalne tak mi nezmeni jmeno na ssn.
Nevis o tom neco?????Dekuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: út říjen 18, 2005 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Nevim jestli poradim ale moje manzelka si vzala po svatbe zde moje prijmeni (v oddacim liste je jen nove prijmeni) a na jednom DMV kde si akorat delala ridicak se ji ptaly jestli chce na ridicak napsat i rodne i nove prijmeni, protoze na ID kterou ukazovala mela prijmeni za svobodna. Tenkrat rekla ze chce jen nove. Ale na druhem DMV ji rekli ze na tom ridicaku musi byt i stare prijmeni. Takze tam ted ma jmeno prijmeni za svobodna a nove prijmeni. ITIN (SSN nema) ma na jmeno za svobodna (taky to uz neslo vymenit) takze kdyz je potreba tak se nad tim nikdo nepozastavuje, protoze na ridicaku figuruji obe prijemni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 5:43 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak to je super. Docela mne to stvalo ze si tu nemuzu zmenit prijmeni, uplne se na to tesim.... , tak ted uz jsem klidnejsi.
Dik moc. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
XxX
Registrace: 13. 07. 2005 Příspěvky: 907 Bydliště: Na měsíci
|
Zaslal: pá říjen 21, 2005 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Rakosnik napsal: | | Nevim jestli poradim ale moje manzelka si vzala po svatbe zde moje prijmeni (v oddacim liste je jen nove prijmeni) a na jednom DMV kde si akorat delala ridicak se ji ptaly jestli chce na ridicak napsat i rodne i nove prijmeni, protoze na ID kterou ukazovala mela prijmeni za svobodna. Tenkrat rekla ze chce jen nove. Ale na druhem DMV ji rekli ze na tom ridicaku musi byt i stare prijmeni. Takze tam ted ma jmeno prijmeni za svobodna a nove prijmeni. ITIN (SSN nema) ma na jmeno za svobodna (taky to uz neslo vymenit) takze kdyz je potreba tak se nad tim nikdo nepozastavuje, protoze na ridicaku figuruji obe prijemni. |
a kde jsi? Tady ti zmenej jmeno na ridicaku teprve az si zmenis jmeno na ssn... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rakosnik
Registrace: 03. 02. 2005 Příspěvky: 51
|
Zaslal: so říjen 22, 2005 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Bylo to pred 2 lety v North Caroline. Nikdo po ni na zmenu jmena na ridicaku SSN nechtel. Jen oddaci list. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: st říjen 26, 2005 4:51 pm Předmět: |
|
|
Aha, takze jsem zase tam kde jsem byla.
Ja jsem v Illinois, to asi nebude stejny jako v Caroline. Tu v Illinois rika kazdy neco jineho, to je hruza. Tak co myslite, zmenit nebo nezmenit?????  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 981 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt říjen 27, 2005 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Co slo pred dvema lety nejde dneska uz ani v Caroline... |
|