otazky pro citizenship

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

otazky pro citizenship

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta
Autor Zpráva
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne prosinec 11, 2005 10:23 pm    Předmět: otazky pro citizenship Odpovědět s citátem

Kdyby se naaahodnou nekdo pripravoval na citizenship,tady jsou otazky,na ktere by jste meli spravne odpovedet Razz
http://www.immigration.com/citizenship/citizeninterviewq.html
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo, tak takovy starosti bych chtel mit Laughing
Piskle

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Czolgos...abych upresnila.Tvoje starosti me celkem nezajimaji,ale dala jsem tam ten link proto,aby jste si precetli otazky,na ktere se musi odpoved.Me totiz tyto otazky pripadaji celkem na hlavu(obcas).Jestli chce nekdo byt citizen a nebo ne me opravdu vubec nezajima.
Jestli jsi si vsiml,tak za mym prispevkem je tento ksichtik Razz a ten snad naznacuje o co go Wink
P.S. sorry,ze jsem se snazila.Priste se to uz nestane Laughing
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2005 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ehm, co znamena "pripadaji na hlavu"?
Mne pripadaji uplne normalni. Tak bych chtel znat ten rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE Question Tedy alespon co se tyce pohledu na serii otazek k naturalizacnimu testu Wink
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 1:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Czolgos...abych upresnila.Tvoje starosti me celkem nezajimaji,ale dala jsem tam ten link proto,aby jste si precetli otazky,na ktere se musi odpoved.Me totiz tyto otazky pripadaji celkem na hlavu(obcas).Jestli chce nekdo byt citizen a nebo ne me opravdu vubec nezajima.
Jestli jsi si vsiml,tak za mym prispevkem je tento ksichtik Razz a ten snad naznacuje o co go Wink

Jsi to nepochopila. Tim jsem chtel rict, ze je skoda, ze takovy starosti nemam, protoze by to znamenalo, ze me ceka brzo citizenship. Wink Laughing
Piskle

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Piskle napsal:

Jsi to nepochopila. Tim jsem chtel rict, ze je skoda, ze takovy starosti nemam, protoze by to znamenalo, ze me ceka brzo citizenship. Wink Laughing
Tak to se Ti verejne omlouvam.Ale bohuzel,obcas se tu nepochopi prispevky,protoze si to clovek vysvetli po svem nebot se tu dost casto lide napadaji...bezduvodne.
Pro scout66...k Tobe nemam zadnou odpoved.Radeji nic neodpovidam,nechci byt jednou z tech,kterym se dostane Tva ustepacne urazejici odpoved.
Have a good day Wink

Naposledy upravil Piskle dne út prosinec 13, 2005 8:47 am, celkově upraveno 1 krát
Piskle

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:
Mne pripadaji uplne normalni. Tak bych chtel znat ten rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE Question Tedy alespon co se tyce pohledu na serii otazek k naturalizacnimu testu Wink

Rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE je takovyto.Ty jsi rodu muzskeho a ja rodu zenskeho.To je uz dost velky rozdil,nemyslis? Razz Wink
Piskle

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 8:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 napsal:

No,ale je zase pravda,ze spousta lidi(nemyslim tim Cechy) vubec nevi,kdo byl prvnim prezidentem Spojenych statu.
Boha,radeji drzim pusu....oni to totiz nevedi ani samotni amici Confused
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 12:19 pm    Předmět: Re: otazky pro citizenship Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
Kdyby se naaahodnou nekdo pripravoval na citizenship,tady jsou otazky,na ktere by jste meli spravne odpovedet Razz
http://www.immigration.com/citizenship/citizeninterviewq.html

Díky.
Problém v takových otázkách leží v tom, že se to musí odpovídat jako kdyby jsi měla 10 let. Když se podíváš na odpovědi na tom linku, tak je v nich hodně nepřesnostích. Na otázky radči neodpovídej spůsobem jako by jsi psala odpověd na písemce ve AP History nebo AP Government na High School; stačí jen pár slov. Ono to je hodně poplete, když na interview se pokousíš jim vysvětlit proč odpověď kterou očekávají není vůbec přesná.
Piskle

PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud si dobre pamatuji,tak se tu nekdo na ty otazky ohledne citizenship ptal.Proto jsem tam mrskla link Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Zelena karta Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com