|
|
| Autor |
Zpráva |
Piskle
Registrace: 20. 01. 2005 Příspěvky: 410
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1072 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 11:08 am Předmět: |
|
|
jo, tak takovy starosti bych chtel mit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 6:30 pm Předmět: |
|
|
Czolgos...abych upresnila.Tvoje starosti me celkem nezajimaji,ale dala jsem tam ten link proto,aby jste si precetli otazky,na ktere se musi odpoved.Me totiz tyto otazky pripadaji celkem na hlavu(obcas).Jestli chce nekdo byt citizen a nebo ne me opravdu vubec nezajima.
Jestli jsi si vsiml,tak za mym prispevkem je tento ksichtik a ten snad naznacuje o co go
P.S. sorry,ze jsem se snazila.Priste se to uz nestane  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: po prosinec 12, 2005 9:40 pm Předmět: |
|
|
ehm, co znamena "pripadaji na hlavu"?
Mne pripadaji uplne normalni. Tak bych chtel znat ten rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE Tedy alespon co se tyce pohledu na serii otazek k naturalizacnimu testu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1072 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 1:36 am Předmět: |
|
|
| Piskle napsal: | Czolgos...abych upresnila.Tvoje starosti me celkem nezajimaji,ale dala jsem tam ten link proto,aby jste si precetli otazky,na ktere se musi odpoved.Me totiz tyto otazky pripadaji celkem na hlavu(obcas).Jestli chce nekdo byt citizen a nebo ne me opravdu vubec nezajima.
Jestli jsi si vsiml,tak za mym prispevkem je tento ksichtik a ten snad naznacuje o co go
Jsi to nepochopila. Tim jsem chtel rict, ze je skoda, ze takovy starosti nemam, protoze by to znamenalo, ze me ceka brzo citizenship.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 8:42 am Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | Piskle napsal: | Czolgos...abych upresnila.Tvoje starosti me celkem nezajimaji,ale dala jsem tam ten link proto,aby jste si precetli otazky,na ktere se musi odpoved.Me totiz tyto otazky pripadaji celkem na hlavu(obcas).Jestli chce nekdo byt citizen a nebo ne me opravdu vubec nezajima.
Jsi to nepochopila. Tim jsem chtel rict, ze je skoda, ze takovy starosti nemam, protoze by to znamenalo, ze me ceka brzo citizenship.  | Tak to se Ti verejne omlouvam.Ale bohuzel,obcas se tu nepochopi prispevky,protoze si to clovek vysvetli po svem nebot se tu dost casto lide napadaji...bezduvodne.
Pro scout66...k Tobe nemam zadnou odpoved.Radeji nic neodpovidam,nechci byt jednou z tech,kterym se dostane Tva ustepacne urazejici odpoved.
Have a good day 
Naposledy upravil Piskle dne út prosinec 13, 2005 8:47 am, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 8:44 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | ehm, co znamena "pripadaji na hlavu"?
Mne pripadaji uplne normalni. Tak bych chtel znat ten rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE Tedy alespon co se tyce pohledu na serii otazek k naturalizacnimu testu  |
Rozdil mezi SCOUT66 a PISKLE je takovyto.Ty jsi rodu muzskeho a ja rodu zenskeho.To je uz dost velky rozdil,nemyslis?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 8:50 am Předmět: |
|
|
| scout66 napsal: | ehm, co znamena "pripadaji na hlavu"?
No,ale je zase pravda,ze spousta lidi(nemyslim tim Cechy) vubec nevi,kdo byl prvnim prezidentem Spojenych statu.
Boha,radeji drzim pusu....oni to totiz nevedi ani samotni amici  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 1446 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 12:19 pm Předmět: Re: otazky pro citizenship |
|
|
Díky.
Problém v takových otázkách leží v tom, že se to musí odpovídat jako kdyby jsi měla 10 let. Když se podíváš na odpovědi na tom linku, tak je v nich hodně nepřesnostích. Na otázky radči neodpovídej spůsobem jako by jsi psala odpověd na písemce ve AP History nebo AP Government na High School; stačí jen pár slov. Ono to je hodně poplete, když na interview se pokousíš jim vysvětlit proč odpověď kterou očekávají není vůbec přesná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Piskle
|
Zaslal: út prosinec 13, 2005 4:40 pm Předmět: |
|
|
Pokud si dobre pamatuji,tak se tu nekdo na ty otazky ohledne citizenship ptal.Proto jsem tam mrskla link  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|