jak dal?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

jak dal?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
XxX

Registrace: 13. 07. 2005

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 2:00 pm    Předmět: jak dal? Odpovědět s citátem

kdyz teda uz jsem se vdala, musim s nim zit cely dva roky nebo muzem kazdy bydlet zvlast?? (ja vim ze se to nema, ale co).

Jak to po ty dva roky probiha??

A kdy se pak muzu rozvest ??

Diky Cool
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 5:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz jsem se tesil, ze spolu s tim svym pink-punk rockerem budete mit krasne, potetovane deti s ruzovym mohawkem a uz se chces rozvadet ... Kam se vytratila romantika, laska az za hrob? Crying or Very sad
XxX

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ja uz jsem se tesil, ze spolu s tim svym pink-punk rockerem budete mit krasne, potetovane deti s ruzovym mohawkem a uz se chces rozvadet ... Kam se vytratila romantika, laska az za hrob? Crying or Very sad

xxx

Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 2:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

xxx kolik ze je ti roku? Rolling Eyes Cool
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:

Rozumem na 13
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino to ma hezky latinsky napsane jako svoje motto, ale popravde receno, provdat se za punkovou hvezdu ... kdo z nas to necekal Sad ?
Hlavu vzhuru Wink , hlavne dostat aspon tu temporary card. Kamosovy se stalo neco podobneho, jestli ne horsiho, pred par lety a je tu vesele dal. Zarputile se odmital se starou rozvest, vybehal si tu temp. card a behem tech nasledujicich tri let se ozenil znova. Dneska je z nej hrdy US citizen. Kdyz Ti bude smutno, tak brnkni, nebo jeste lip prijed do OH - ozerem se Mobem a pujdem na hokej.
Go Jackets!
BTW. SICK WEBPAGE Mr. Green !

Martin
XxX

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Henek napsal:
Pepino73 napsal:

Rozumem na 13

hele ty idiote, kdyz nemas co rict nerikej nic...mne stacej svy problemy, tak se hod do klidu a prestan se svyma debilnima komentarema, nejsem na ne zvedava!!
Pokazdy kdyz neco napisu tak k tomu musis mit milion poznamek, nechapu proc se o me tak zajimas, protoze ja o tebe nestojim, a ani jednou jsem na tvuj komentar neodepsala protoze te mam absolutne v pazi, ale uz mi zacinas vadit, takze laskave me zacni ignorovat...nemam o tvoje debilni komentare zajem, nech si je pro svou starou

Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:57 pm, celkově upraveno 1 krát
XxX

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Pepino to ma hezky latinsky napsane jako svoje motto, ale popravde receno, provdat se za punkovou hvezdu ... kdo z nas to necekal Sad ?
Hlavu vzhuru Wink , hlavne dostat aspon tu temporary card. Kamosovy se stalo neco podobneho, jestli ne horsiho, pred par lety a je tu vesele dal. Zarputile se odmital se starou rozvest, vybehal si tu temp. card a behem tech nasledujicich tri let se ozenil znova. Dneska je z nej hrdy US citizen. Kdyz Ti bude smutno, tak brnkni, nebo jeste lip prijed do OH - ozerem se Mobem a pujdem na hokej.
Go Jackets!

Martin

Dik Marti Smile

Naposledy upravil XxX dne pá říjen 21, 2005 1:55 pm, celkově upraveno 1 krát
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Go Jackets!

Martin

Bigu no jo tak to v zivote chodi nekdy je lepe nekdy hur... Cool
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to neni zase tak zle Cool Amerika je o novych zacatcich. Mne se taky za poslednich sest mesicu udalo neuveritelne mnozstvi shyte, jak v osobnim tak profesionalnim zivote, az jsem jednou strcil hlavu do trouby a pustil plyn ... jesteze mam elektrickou.
Ted jsem si navic precetl Scoutikuv prispevek o te pul melounove pojistce a vypada to, ze si radsi pujdu hrat s plynem jinam ... Twisted Evil
Ten Tvuj manzel ... je pojistitelny, topite doma plynem?
XxX

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Tak to neni zase tak zle Cool Amerika je o novych zacatcich. Mne se taky za poslednich sest mesicu udalo neuveritelne mnozstvi shyte, jak v osobnim tak profesionalnim zivote, az jsem jednou strcil hlavu do trouby a pustil plyn ... jesteze mam elektrickou.
Ted jsem si navic precetl Scoutikuv prispevek o te pul melounove pojistce a vypada to, ze si radsi pujdu hrat s plynem jinam ... Twisted Evil
Ten Tvuj manzel ... je pojistitelny, topite doma plynem?

Tak zatim jsme se nejak srovnali, ale jinak mam manzela, ale jen papirove Sad No co, uvidime jak to bude dal Smile Zivot jde dal...
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XxX..vis co se rika??
"Kvuli jednomu kviti,slunce nesviti".
XxX

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 4:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle napsal:
XxX..vis co se rika??
"Kvuli jednomu kviti,slunce nesviti".
ja vim, dik
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2005 1:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Go Jackets!

Martin

Dej vedet kdy budes v Columbus ja tam ted budu jezdit docela pravidelne for next 5-6 weeks ...
btw, chystam se ted v Nov. Na zapas USA-Canada. Jdes??
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud mas na mysli ten stejny zapas co ja, tak to je zensky hokej a i kdyz Jackets nam momentalne delaji ostudu po cele lize, tak bych prece jen radsi videl je prohravat, nez koukal na zensky hokej ... sorry feministky, ale v nekterych sportech zenske prece jen nemaji co delat.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com