|
|
| Autor |
Zpráva |
vendula Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2005 7:51 am Předmět: budu se stehovat do Chicaga |
|
|
| ahoj monetalne jsem aupair v anglii ale za mesic se budu s rodinou stehovat do Chicaga,ted jsme tam byli na mesic na dovolene a pocity teda smisene,bydleli jsme v Evanston a nenasla jsem tam ani jednoho Cecha a tak mam strach abych se tam nudou nezblaznila a tak se chci zeptat na nejake kontakty v okoli,byla za to moc vdecna protoze mam fakt strach aby se mi tam libilo,chodim se rada bavit ale ani zadne kluby a tak,takze predem dekuji a mejte se americani |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Boomer Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2005 8:40 am Předmět: Evanston :o) |
|
|
| Jeee, v Evanstonu jsem pracovala. Ted tam po me dela dalsi Ceska...je jich tam spousta. Staci zajit do knihovny, do parku, k jezeru, nebo do Musea. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 05, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
cauky Vendulo,
rozhodne nemusis mit strach, co se tyce Evanstonu, myslim ze tvoje rodinu udelala nejlepsi volbu co se bydleni v Chicagu tyce. Nejen, Ev. ze je jednim z tech prestiznejsich(a tim padem i drazsich, bezpecnejsich, udrzovanejsich..)subs, ale diky northwestern university ma atmosferu studenstkeho mestecka. Spousta akci se odehrava primo na campusu (movies, koncerty, vystavy) a za studentskou cenu!, v centru mesta je pak nescetne mnoztvi restauraci, velke a kvalitni kino, par baru a hospudek (na tanec si je lepsi asi odskocit do dowtown Chica, velka a dobre vybavena knihovna (kde se porad neco deje), obchudky vseho druhu, knihkupectvi... Je skoda, ze prijizdis po lete, ale jeste porad se da delat spousta veci venku, na kazdem druhem rohu park, jezero, plaze, tenis, kolo...Ja osobne bych si v chicu vybrala pro bydeleni prave Evanston, kdybych se mohla oprostit od $$$ limitu.
Co se tyce tvych sverencu, v Americe plati VSE PRO DETI, takze verim, ze je tvoje rodina vyuzije nescetneho mnozstvi nabidek na vsemozne balety, basebally, plavani ci sermovani. Navic, kdyz se budes trochu divat kole sebe, vzdycky najdes nejakou zabavu a kdyz ne, je tady par casopisu, ktere jsou zamerene ciste na deti a kam s nimi.
A rozhodne si nedelej starosti s tim, ze tu nebudou Cesky, v tomto smeru te ceka prijemne (doufam) prekvapeni!!
Good luck, neni se ceho bat
PS. Koneckoncu o Tebe se postara tvoje rodina, takze jde vicemene o zvladnuti a preklenuti rozdilu kultur.
Jo a az budes tady, ozvi se znovu, nekam vyrazime! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: út září 06, 2005 3:37 pm Předmět: |
|
|
Dovolil bych si citivat jeden inzerat od jednoho korena ze Chicaga:
"Doma,co parba,to supr sex a tady tak akorat anca dlanovka ??? Tak nato teda nemam a z kurzu jeste nejsem !!! Tak se vy nymfomanky (jenom Cesky a Slovenky - mobydicky nepicham)uz konecne objevte !! Nenechte me vratit se do Cech jenom proto,ze mi uz tece sperma i z usi. P.S.Rovnej kolik na lusknuti"
Kdo by se v takovem meste nudil ...
Martin |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1038 Bydliště: Chicago
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út září 13, 2005 8:46 pm Předmět: Re: budu se stehovat do Chicaga |
|
|
| vendula napsal: | | ...chodim se rada bavit ale ani zadne kluby a tak,takze predem dekuji a mejte se americani |
Cecha v Chicago a okoli potkas na kazdem rohu..Cluby?Nejznamejsi asi Euro,dost to ted zije v Klasu(plno akci)Taky u 4 stehen nebyva nuda,o restauracky neni nouze.Je tu take ceskoslovenske divadlo a mnoho kapel.Jakmile se rozkoukas uvidis.Myslim ze se nudit nebudes..Good luck.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|