DL v Texasu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PÅ™ihlášeníPÅ™ihlášení

DL v Texasu

odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
HankaV

Registrace: 17. 11. 2008

PříspÄ›vekZaslal: pá únor 13, 2009 11:55 am    PÅ™edmÄ›t: DL v Texasu OdpovÄ›dÄ›t s citátem

Cauky vsem, jen chci dat info o ridicaku v Texasu - potrebujete k tomu jen SSC a nejaky doklad od imigracniho, ze jste tu legalne - v mem pripade to byla SSC a Employment card tod vse. Zadny dokumenty o dolozeni meho bydliste apod. po me nechteli.
Jsem zatim po pisemnem testu ale k jizdam si mam pry prinest jen pojisteni od auta a mezinarodni ridicak - protoze tam prijedu sama nasim autem. Takze nepredpokladam, ze po me budou chtit neco vic.
Treba se toto info bude nekomu hodit. Me osobne to prijemne prekvapilo Laughing
Tak se mejte.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspÄ›vekZaslal: pá únor 13, 2009 10:25 pm    PÅ™edmÄ›t: Re: DL v Texasu OdpovÄ›dÄ›t s citátem

HankaV napsal:
Cauky vsem, jen chci dat info o ridicaku v Texasu - potrebujete k tomu jen SSC a nejaky doklad od imigracniho, ze jste tu legalne - v mem pripade to byla SSC a Employment card tod vse. Zadny dokumenty o dolozeni meho bydliste apod. po me nechteli.
Jsem zatim po pisemnem testu ale k jizdam si mam pry prinest jen pojisteni od auta a mezinarodni ridicak - protoze tam prijedu sama nasim autem. Takze nepredpokladam, ze po me budou chtit neco vic.
Tak se mejte.

Hani, v tvem pripade si mela vse, co je treba k DL, PROBLEM JE ze nemale procento lidi nema zadny doklad jez dosvedcuje legalni status, ba ani tu SSC....A TAK CESTU K RIDICAKU UZAVRENU, teoreticky..
HankaV

Registrace: 17. 11. 2008

PříspÄ›vekZaslal: so únor 14, 2009 10:06 am    PÅ™edmÄ›t: Re: DL v Texasu OdpovÄ›dÄ›t s citátem

MW napsal:
HankaV napsal:
Tak se mejte.

Hani, v tvem pripade si mela vse, co je treba k DL, PROBLEM JE ze nemale procento lidi nema zadny doklad jez dosvedcuje legalni status, ba ani tu SSC....A TAK CESTU K RIDICAKU UZAVRENU, teoreticky..

Jo to asi urcite jo, ja to myslela spis pro lidi, co by mohli mit potiz s proof of residence, co ja bych mela kdyby to po me nekdo chtel. Na moje jmeno nechodi zadna posta, protoze me nechteli pridat k manzelovym bills prave protoze jsem nemela SSC ano Texas DL - takze by to byl zacarovany kruh. A proof bych nemohla mit ani od manzela, protoze on je v Iraku. tak jsem to myslela takhle.
Ja byla vazne rada, ze to po me nechteli, protoze predstava, jak presvedcuju banku, kde mame ucet nebo internet company nebo electrice company, aby pridali me jmeno na nase bills byla docela vtipna. V mem pripade, bych byla v zacarovanem kruhu a bylo by jen na urednicich, jestli by mi pomohli a nebo ne. Takhle to vubec resit nemusim a jsem za to moc rada.
Zobrazit příspÄ›vky z pÅ™edchozích:   
odeslat nové téma   OdpovÄ›dÄ›t na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses ÄŒasy uvádÄ›ny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic