zelena karta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

zelena karta

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
jan
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 1:42 pm    Předmět: zelena karta Odpovědět s citátem

Manželka sa v Usa so mnou rozviedla zosobašila s občanom USa. Na Slovensku ale rozvedena nie je. Možem požiadať o zelenu kartu.Kde a ako?

Ďakujem
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli myslis pres manzelku, tak to by bylo az potom az ona dostane US obcanstvi pres jejiho noveho US manzela. Otazka je jestli ho dostane protoze ji nemusi uznat novy USA snatek kdyz neni rozvedena s predchoziho.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Jestli myslis pres manzelku, tak to by bylo az potom az ona dostane US obcanstvi pres jejiho noveho US manzela. Otazka je jestli ho dostane protoze ji nemusi uznat novy USA snatek kdyz neni rozvedena s predchoziho.

Nez ja jsem se ozenil, tak se me na Citi Hall ptali, zda-li jsem byl predtim zenat a jestli jo, jestli jsem rozveden.
Rekl jsem ze jsem rozveden a oni me rekli, ze at prisaham na bibli. Dali my bibli a musel jsem na ni sahnout a prisahat.
Pritom v boha neverim. To jsem jim ale nerekl, protoze by me zrejme povazovali za "podivina" Wink
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli tomu rozumim spravne, ty si chces pozadat o zelenou kartu pres ex-manzelku, ktera je ted vdana za nekoho jineho. To nepujde z jednoho duleziteho duvodu a to je protoze to uz neni tvoje manzelka a i kdyby byla tak by to taky neslo protoze neni obcanem US. Pravda je ze kdyz se s tebou nerozvedla, bude mit i ona potize dostat zelenou kartu protoze imigrak chce videt dukaz ze se rozvedla. Nevadi kde, muj prvni rozvod byl ve Skotsku a to jim stacilo. Jedinou moznost pro tebe je pockat az ona dostane obcanstvi, to muze klidne trvat 5 let i kdyz jenom potrebuje tri, pak se muze rozvest a vzit si teba a ty si muzes zazadat. Za deset let by jsi mohl byt obcanem US. Sorry, ale jiny napad nemam.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: út červenec 31, 2007 9:58 pm    Předmět: Re: zelena karta Odpovědět s citátem

jan napsal:
Manželka sa v Usa so mnou rozviedla zosobašila s občanom USa. Na Slovensku ale rozvedena nie je. Možem požiadať o zelenu kartu.Kde a ako?

Ďakujem

Jak to myslis ze se s tebou rozvedla, ale pritom na Slovensku rozvedena neni? Asi jsem to nepobrala, ale co ja vim chteji videt jak na marriage office, tak pozdeji na imigracnim divorce certifikat vystaveny patricnym soudem......overeny, v anglictine a s apostilou.....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com