|
|
| Autor |
Zpráva |
jan Anonymní
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 1:42 pm Předmět: zelena karta |
|
|
Manželka sa v Usa so mnou rozviedla zosobašila s občanom USa. Na Slovensku ale rozvedena nie je. Možem požiadať o zelenu kartu.Kde a ako?
Ďakujem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Jestli myslis pres manzelku, tak to by bylo az potom az ona dostane US obcanstvi pres jejiho noveho US manzela. Otazka je jestli ho dostane protoze ji nemusi uznat novy USA snatek kdyz neni rozvedena s predchoziho. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 2:54 pm Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | Jestli myslis pres manzelku, tak to by bylo az potom az ona dostane US obcanstvi pres jejiho noveho US manzela. Otazka je jestli ho dostane protoze ji nemusi uznat novy USA snatek kdyz neni rozvedena s predchoziho. |
Nez ja jsem se ozenil, tak se me na Citi Hall ptali, zda-li jsem byl predtim zenat a jestli jo, jestli jsem rozveden.
Rekl jsem ze jsem rozveden a oni me rekli, ze at prisaham na bibli. Dali my bibli a musel jsem na ni sahnout a prisahat.
Pritom v boha neverim. To jsem jim ale nerekl, protoze by me zrejme povazovali za "podivina"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 292 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 4:34 pm Předmět: |
|
|
| Jestli tomu rozumim spravne, ty si chces pozadat o zelenou kartu pres ex-manzelku, ktera je ted vdana za nekoho jineho. To nepujde z jednoho duleziteho duvodu a to je protoze to uz neni tvoje manzelka a i kdyby byla tak by to taky neslo protoze neni obcanem US. Pravda je ze kdyz se s tebou nerozvedla, bude mit i ona potize dostat zelenou kartu protoze imigrak chce videt dukaz ze se rozvedla. Nevadi kde, muj prvni rozvod byl ve Skotsku a to jim stacilo. Jedinou moznost pro tebe je pockat az ona dostane obcanstvi, to muze klidne trvat 5 let i kdyz jenom potrebuje tri, pak se muze rozvest a vzit si teba a ty si muzes zazadat. Za deset let by jsi mohl byt obcanem US. Sorry, ale jiny napad nemam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 214 Bydliště: CA
|
Zaslal: út červenec 31, 2007 9:58 pm Předmět: Re: zelena karta |
|
|
| jan napsal: | Manželka sa v Usa so mnou rozviedla zosobašila s občanom USa. Na Slovensku ale rozvedena nie je. Možem požiadať o zelenu kartu.Kde a ako?
Ďakujem |
Jak to myslis ze se s tebou rozvedla, ale pritom na Slovensku rozvedena neni? Asi jsem to nepobrala, ale co ja vim chteji videt jak na marriage office, tak pozdeji na imigracnim divorce certifikat vystaveny patricnym soudem......overeny, v anglictine a s apostilou..... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|