je sance???

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

je sance???

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses
Autor Zpráva
waculy
Anonymní

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2005 1:20 pm    Předmět: je sance??? Odpovědět s citátem

chci se zeptat jestli je nejaka sance si udelat NC ridicak,jsem tady jeste legalne jako turista,nebo je sance si ho udelat v californii?vsechny odpovedi vitam!diky moc
Mob

Registrace: 26. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 12:50 am    Předmět: Re: je sance??? Odpovědět s citátem

waculy napsal:
chci se zeptat jestli je nejaka sance si udelat NC ridicak,jsem tady jeste legalne jako turista,nebo je sance si ho udelat v californii?vsechny odpovedi vitam!diky moc

Vsechny odpovedi? OK!
Ty vole, tak to zkus, zajdi na office(BMV) a rekni jim, hele vole chci tu jezdit autem ne, a pesky to nepujde tak si chci udelat americkej ridicak, ceskej mam a ten me nechtej uznat...a uvidis co ti na to reknou, nejhorsi co se muze stat ze ti reknou ne ...
jak to rikal muj kamarad Kurvinek
TAKE IT EASY BODY! Laughing
waculy
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 8:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok,jeate ze tu jsi jinak bych se asi nic nedozvedel kuva!to zkusim bez tech woe a uvidime,diky m8!
excellentmentaldefect

Registrace: 17. 11. 2005

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2005 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To Mob: Very Happy Very Happy
Při čtení tvejch ráznejch situačních odpovědí mi smíchy praskaj plíce ve švech, jen tak dál! Very Happy Very Happy

To Kurvínek: Question Question
Kurvínku, už jsi objasnil Mobovi, co znamená ten tvůj frenetickej výkřik "TAKE IT EASY BODY!"?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

excellentmentaldefect napsal:
Při čtení tvejch ráznejch situačních odpovědí mi smíchy praskaj plíce ve švech, jen tak dál! Very Happy Very Happy

Kurvínku, už jsi objasnil Mobovi, co znamená ten tvůj frenetickej výkřik "TAKE IT EASY BODY!"?

Uz jsem to tady vysvetloval.
Kurvinek
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
excellentmentaldefect napsal:

Uz jsem to tady vysvetloval.

Zapomel jsem se zapsat.
SORRY BODY.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Drivers Licenses Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com