|
|
| Autor |
Zpráva |
waculy Anonymní
|
Zaslal: st listopad 30, 2005 1:20 pm Předmět: je sance??? |
|
|
| chci se zeptat jestli je nejaka sance si udelat NC ridicak,jsem tady jeste legalne jako turista,nebo je sance si ho udelat v californii?vsechny odpovedi vitam!diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mob
Registrace: 26. 01. 2005 Příspěvky: 654 Bydliště: Na Samote u Lesa
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 12:50 am Předmět: Re: je sance??? |
|
|
| waculy napsal: | | chci se zeptat jestli je nejaka sance si udelat NC ridicak,jsem tady jeste legalne jako turista,nebo je sance si ho udelat v californii?vsechny odpovedi vitam!diky moc |
Vsechny odpovedi? OK!
Ty vole, tak to zkus, zajdi na office(BMV) a rekni jim, hele vole chci tu jezdit autem ne, a pesky to nepujde tak si chci udelat americkej ridicak, ceskej mam a ten me nechtej uznat...a uvidis co ti na to reknou, nejhorsi co se muze stat ze ti reknou ne ...
jak to rikal muj kamarad Kurvinek
TAKE IT EASY BODY!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
waculy Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 8:26 am Předmět: |
|
|
| ok,jeate ze tu jsi jinak bych se asi nic nedozvedel kuva!to zkusim bez tech woe a uvidime,diky m8! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
excellentmentaldefect
Registrace: 17. 11. 2005 Příspěvky: 334
|
Zaslal: čt prosinec 01, 2005 4:27 pm Předmět: |
|
|
To Mob:
Při čtení tvejch ráznejch situačních odpovědí mi smíchy praskaj plíce ve švech, jen tak dál!
To Kurvínek:
Kurvínku, už jsi objasnil Mobovi, co znamená ten tvůj frenetickej výkřik "TAKE IT EASY BODY!"? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:17 am Předmět: |
|
|
| excellentmentaldefect napsal: | To Mob:
Při čtení tvejch ráznejch situačních odpovědí mi smíchy praskaj plíce ve švech, jen tak dál!
To Kurvínek:
Kurvínku, už jsi objasnil Mobovi, co znamená ten tvůj frenetickej výkřik "TAKE IT EASY BODY!"? |
Uz jsem to tady vysvetloval.
TAKE IT EASY BODY!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 02, 2005 9:18 am Předmět: |
|
|
| Anonymous napsal: | | excellentmentaldefect napsal: | To Mob:
To Kurvínek:
Uz jsem to tady vysvetloval.
TAKE IT EASY BODY!  |
Zapomel jsem se zapsat.
SORRY BODY. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|