Laik hleda pocitacoveho experta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Laik hleda pocitacoveho experta

Autor Zpráva
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:23 pm    Předmět: Laik hleda pocitacoveho experta Odpovědět s citátem

Potrebuji poradit - hledam nekoho kdo opravdu dobre, velmi dobre rozumi pocitacum!! Vse svedci o tom ze nekdo je napichly na muj pocitac a ze presne vi kam, komu, kdy volam (pres skype), komu pisu, co a kolik a komu platim (vse platim pres internet), co vyhledavam v pocitaci, kam jezdim atd.atd...Poradi mi, prosim, nekdo fundovane jak tomu mohu zabranit? Koupit novy pocitac? Zmenit internetovou spolecnost?

Jsem z toho uz zoufala a moc prosim o pomoc. Jsem s Chicaga a zavolam kamkoliv.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 15, 2008 10:39 pm    Předmět: Re: Laik hleda pocitacoveho experta Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
Potrebuji poradit - hledam nekoho kdo opravdu dobre, velmi dobre rozumi pocitacum!! Vse svedci o tom ze nekdo je napichly na muj pocitac a ze presne vi kam, komu, kdy volam (pres skype), komu pisu, co a kolik a komu platim (vse platim pres internet), co vyhledavam v pocitaci, kam jezdim atd.atd...Poradi mi, prosim, nekdo fundovane jak tomu mohu zabranit? Koupit novy pocitac? Zmenit internetovou spolecnost?

Jsem z toho uz zoufala a moc prosim o pomoc. Jsem s Chicaga a zavolam kamkoliv.

Stahni si vse potrebne na hard disk a pak vse z pocitace vymaz.
Zmen i e-mailovou adresu. Nemusis ji menit uplne, staci ji jen upravit. Dat treba za svou starou adresu nejake libovolne cislo.
miro
Site Admin

Registrace: 09. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporucuju koupit pocitac s windows vista.

Jinak dalsi reseni je vse smazat a nainstalovat operacni system znovu. Nema cenu pouzivat cracknutej windows, protoze se neda updateovat. Updateovani operacniho systemu je nejdulezitejsi vec. Email menit nemusis, staci zmenit heslo, zmen hesla pro vsechny tvoje internetove zalezitosti jako napr. banka, paypal, ebay, skype. Hesla musis zmenit tak aby se nedali crecknout.

napr: kat342kaXnov754aKovQ

takoveto heslo se bude dost tezce hackovat.

Dalsi vec je ta, ze na internetu nejsi nikdy uplne anonymni. Kdyz by profesionalni hacker chtel vzdycky se k tobe do pocitace naboura, ale umi to jen velice malo lidi a vtsinou si je normalni clovek ani nemuze dovolit zaplatit.

jestli mas XP tak mrkni na clanek co jsem psal asi pred 100 lety

http://www.miroweb.com/articles/windows-xp-security-tricks.php
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je taky možný, že máš v počítači program na čtení kláves. Takže pokud má někdo přístup na tvůj harddisk, tak ani nemusí znát hesla od tvých emailů, massengerů a dalších účtu a stačí si vždy přečíst log daného programu, kde se zaznamenává každé zmáčknutí klávesy.

Nejlepší je to co radí Miro, přeinstalovat si operační system. Pak jako první stáhnout jiný prohlížeč než IE, nainstalovat Zone Alarm (free) a třeba AVG nebo Avast jako antivir (taky free).

Jak jsi vůbec přišla na to, že tě někdo sleduje?
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepouzivat Wi-Fi router nebo wireless data connection. Na hardline je daleko tezsi se napichnout nez na wireless.

Koupit nejnovejsi antivir, ktery by mel vyslidit jakekoli trojan horses a firewall, ktera zabrani dalsim intrusions, s cimz by Ti meli poradit v kazdem solidnim PC shopu.

Ale jinak Miro ma pravdu - pokud Te nekdo opravdu chce hacknout a vi, co dela, tak mu v tom vicemene nijak nezabranis.

Mozna by stalo i za to, zalozit si ucet u nejake Identity Theft Protection Agency, rict jim do posledniho detailu, co se Ti deje a nechat je monitorovat 24/7 vsechny Tvoje ucty.

Jit na policajty je taky reseni - invasion of privacy je vazny zlocin, obzvlast pokud je pachany na zenach, tudiz by to donut porkers nemeli jen tak smest pod stul.
american chopper

Registrace: 12. 02. 2005

PříspěvekZaslal: út září 16, 2008 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky by me docela zajimalo,jak clovek zjisti,ze je takhle sledovan..co jsem slysel,tyhle stavy jsou zname u nekterych hulicu Wink

..ale presto doporucuji samozrejme bloknout veskere platebni karty a pozadat o nove..a sedet u postovni schranky a cekat,az dojdou.. Twisted Evil
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2008 12:43 am    Předmět: Laik hleda pocitacoveho experta Odpovědět s citátem

Moc dekuji Vam vsem kteri jste mi odpovedeli. Moc jste mi pomohli.
Vim, ze vas zajima jak jsem na to prisla. Ono to je jednoduche - proste neni mozne, aby nekdo predbihal vase myslenky. Jen vam mohu rict, ze je to jako "vymyvani mozku". A nezlobte se, ze se o tom tady nechci rozepisovat.

to Miro: Protoze jsi z Chi, dovolim si poslat ti SZ.

to: american chopper: Ten co stale smiruje v mem pocitaci, mi predevcirem doporucil web.stranku kde si mohu koupit "nejkvalitnejsi leky proti depresi." Nooo, tak ten me mozna odhadl trochu lepe nez ty Wink.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com