|
|
| Autor |
Zpráva |
tomik Anonymní
|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 6:47 pm Předmět: Je nejaka cesta |
|
|
Ahoj, je nejaka cesta dostat se k papirum (SS), nebo k pracovnimu povoleni kdyz jsem legalne v USA na turist. viza? Slysel jsem ze by se nejak dalo. Nevite nekdo?
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 5:53 am Předmět: |
|
|
| Vyhrat GC loteri, sponzorship a svatba. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomik Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
| sponzorship - dalo by se to blize specifikovat prosim? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 31, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
| pres zamesnavatele, slozite a trva to nekolik roku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tomik Anonymní
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 4:17 am Předmět: |
|
|
| mam tady kamarada co ma zelenou kartu, zije tu uz dlouho a byl by ochoten mi pomoci, jak to probiha? to nebude hned vyreseny? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
whatever Anonymní
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
Nekteri lide si to vsechno predstavuji jak Hurvinek valku.
Ja mam kamosek a kamosu co maji zelenou a do dneska nemam ani prd.
Tomiku...nemej mi to za zle,ale ty jses jeden z tech co vubec nevi " o co go"  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 292 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: so listopad 01, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
Rika se ze neexistuje pitoma otazka. Tomiku, tobe se podarilo najit vyjimku ne jednou, ale dvakrat.
Mas tri moznosti. Jsem si jisty ze nekde na tenhle strankach uz nekdo popsal ze existuje jenom 7 nebo 8 moznosti zit a pracovat dlouhodobe v US. Nekde to je a ja to nebudu pro tebe hledat protoze ja vim odpoved na tu otazku. Odpoved, ktera je tak komplikovana ze o tom existuji cele knihy a ty chces aby ti to nekdo vysvetlil v 50 slovech nebo mene. To je prvni moznost.
Druha je google . Zkus googlovat "US immigration" dostanes tisice a tisice odkazu o tom jak to pracuje.
Treti moznost, kdyz uz jsi tady, je si najit immigracniho pravnika, zaplatit mu par stovek a on ti vysvetli jake mas moznosti.
Jestli si ale predstavujes ze si nekam dojdes, zaplatis par dollaru a dostanes zelenou karticku tak se ohromne mylis. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne listopad 02, 2008 6:32 am Předmět: |
|
|
| bouncingczech napsal: |
Jestli si ale predstavujes ze si nekam dojdes, zaplatis par dollaru a dostanes zelenou karticku tak se ohromne mylis. |
Ale jestli prijdes a zaplatis hodne dolaru tak zelenou karticku dostanes.....SVATBA!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pepino73 Kritik
Registrace: 31. 01. 2005 Příspěvky: 270 Bydliště: Tennessee
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 4:08 pm Předmět: |
|
|
No koukam ze silenstvi po GC je stale stejne a cim dal vic najivnich lidi...Opavdu to neni tak jednoduche a lidi by meli zacit vic cist.Obcas semi zdaze do USA prijedou lidi a automaticky pocitaj s tim, ze se tady o ne nekdo postara a nejlepe jim vse vyridi Rad jsembyl taky za kazdou pomoc a radu, ale nejvic jsem mel radost z toho kdyz jsem si vse vyridil sam bez cizi pomoci a tim predesel tem kecum jak vam nekdo pomaha.Ale zaverem,kazdy jsme jini,za kazdou pomoc budte vdecni a HLAVNE SE SNAZTE PRO SVE STESTI UDELAT MAXIMUM ZE SVE STRANY VSEM PREJI HODNE STESTI.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mogwayCZ
Registrace: 23. 03. 2008 Příspěvky: 25 Bydliště: Havirov
|
Zaslal: út prosinec 23, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
| Pepino73 napsal: | ...Obcas semi zdaze do USA prijedou lidi a automaticky pocitaj s tim, ze se tady o ne nekdo postara a nejlepe jim vse vyridi |
To je tzv. Euro-syndrom. V Evrope se staraji az moc... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|