Je nejaka cesta

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Je nejaka cesta

Autor Zpráva
tomik
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 30, 2008 6:47 pm    Předmět: Je nejaka cesta Odpovědět s citátem

Ahoj, je nejaka cesta dostat se k papirum (SS), nebo k pracovnimu povoleni kdyz jsem legalne v USA na turist. viza? Slysel jsem ze by se nejak dalo. Nevite nekdo?
Diky
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 5:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyhrat GC loteri, sponzorship a svatba.
tomik
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sponzorship - dalo by se to blize specifikovat prosim?
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá říjen 31, 2008 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pres zamesnavatele, slozite a trva to nekolik roku.
tomik
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 4:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mam tady kamarada co ma zelenou kartu, zije tu uz dlouho a byl by ochoten mi pomoci, jak to probiha? to nebude hned vyreseny?
whatever
Anonymní

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekteri lide si to vsechno predstavuji jak Hurvinek valku.
Ja mam kamosek a kamosu co maji zelenou a do dneska nemam ani prd.
Tomiku...nemej mi to za zle,ale ty jses jeden z tech co vubec nevi " o co go" Rolling Eyes
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: so listopad 01, 2008 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rika se ze neexistuje pitoma otazka. Tomiku, tobe se podarilo najit vyjimku ne jednou, ale dvakrat.

Mas tri moznosti. Jsem si jisty ze nekde na tenhle strankach uz nekdo popsal ze existuje jenom 7 nebo 8 moznosti zit a pracovat dlouhodobe v US. Nekde to je a ja to nebudu pro tebe hledat protoze ja vim odpoved na tu otazku. Odpoved, ktera je tak komplikovana ze o tom existuji cele knihy a ty chces aby ti to nekdo vysvetlil v 50 slovech nebo mene. To je prvni moznost.
Druha je google . Zkus googlovat "US immigration" dostanes tisice a tisice odkazu o tom jak to pracuje.
Treti moznost, kdyz uz jsi tady, je si najit immigracniho pravnika, zaplatit mu par stovek a on ti vysvetli jake mas moznosti.
Jestli si ale predstavujes ze si nekam dojdes, zaplatis par dollaru a dostanes zelenou karticku tak se ohromne mylis.
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 02, 2008 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:

Jestli si ale predstavujes ze si nekam dojdes, zaplatis par dollaru a dostanes zelenou karticku tak se ohromne mylis.

Ale jestli prijdes a zaplatis hodne dolaru tak zelenou karticku dostanes.....SVATBA!!!!
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út listopad 11, 2008 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No koukam ze silenstvi po GC je stale stejne a cim dal vic najivnich lidi...Opavdu to neni tak jednoduche a lidi by meli zacit vic cist.Obcas semi zdaze do USA prijedou lidi a automaticky pocitaj s tim, ze se tady o ne nekdo postara a nejlepe jim vse vyridi Rolling Eyes Rad jsembyl taky za kazdou pomoc a radu, ale nejvic jsem mel radost z toho kdyz jsem si vse vyridil sam bez cizi pomoci a tim predesel tem kecum jak vam nekdo pomaha.Ale zaverem,kazdy jsme jini,za kazdou pomoc budte vdecni a HLAVNE SE SNAZTE PRO SVE STESTI UDELAT MAXIMUM ZE SVE STRANY Wink VSEM PREJI HODNE STESTI. Exclamation
mogwayCZ

Registrace: 23. 03. 2008

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2008 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pepino73 napsal:
...Obcas semi zdaze do USA prijedou lidi a automaticky pocitaj s tim, ze se tady o ne nekdo postara a nejlepe jim vse vyridi Rolling Eyes

To je tzv. Euro-syndrom. Smile V Evrope se staraji az moc...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com