|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1407 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá září 19, 2008 9:41 pm Předmět: Americka mesta z nejvetsim stresem. |
|
|
..to znamena kde radsi nebydled.
America's Most Stressful Cities:
10. Philadelphia, PA
9. Providence, R.I.
8. Salt Lake City, Utah
7. Cleveland, Ohio
6. San Diego, Calif.
5. San Francisco, Calif.
4. Los Angeles, Calif.
3. Detroit, Mich.
2. New York, N.Y.
1. Chicago, Ill.
Co me prekvapilo je Salt Lake City,o tom jsem si myslel ze je v "pohode".
http://consumerist.com/5051932/americas-10-most-stressful-cities |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 704 Bydliště: u more
|
Zaslal: pá září 19, 2008 11:07 pm Předmět: Re: Americka mesta z nejvetsim stresem. |
|
|
| AzPete napsal: | ..to znamena kde radsi nebydled.
10. Philadelphia, PA
9. Providence, R.I.
8. Salt Lake City, Utah
7. Cleveland, Ohio
6. San Diego, Calif.
5. San Francisco, Calif.
4. Los Angeles, Calif.
3. Detroit, Mich.
2. New York, N.Y.
1. Chicago, Ill.
Zvlastni, nedavno jsem zase cetla, ze prave San Diego,je mesto kde kazdy chce bydlet.) A ja se nedivim.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rumburak
Registrace: 24. 12. 2006 Příspěvky: 1939 Bydliště: Canada
|
Zaslal: so září 20, 2008 10:14 am Předmět: Re: Americka mesta z nejvetsim stresem. |
|
|
| MW napsal: | | AzPete napsal: | ..to znamena kde radsi nebydled.
10. Philadelphia, PA
9. Providence, R.I.
8. Salt Lake City, Utah
7. Cleveland, Ohio
6. San Diego, Calif.
5. San Francisco, Calif.
4. Los Angeles, Calif.
3. Detroit, Mich.
2. New York, N.Y.
1. Chicago, Ill.
Zvlastni, nedavno jsem zase cetla, ze prave San Diego,je mesto kde kazdy chce bydlet.) A ja se nedivim.... |
Mozna ze by tam rad kazdy bydlel, ale jelikoz je tam draho, tak si to dovolit nemuze.
Ja bych take rad zil na Bahamach  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Buba Anonymní
|
Zaslal: so září 20, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
The 10 Worst Places to Raise a Family (from best to worst)
10 Springfield, Missouri
9 Dayton, Ohio
8 Corpus Christi, Texas
7 Flint, Michigan |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: so září 20, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
Vypada to ze Philly je na obouch listech. Neni nas Mlynek residentem? Urcite najde o Philly to nejlepsi ale muze vysvetlit nam laikum proc je Philladelphia tak dole?
Asi jak By BR rekl:"Whaat suuckks in Philllyy?..
.. a Mlynku neber si to osobne. Ja si osobne myslim ze Phoenix sucks a hodne lidi jsou tam stastni,ale neni na listu.AzP.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2556 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: ne září 21, 2008 5:20 am Předmět: |
|
|
| AzPete napsal: | Vypada to ze Philly je na obouch listech. Neni nas Mlynek residentem? Urcite najde o Philly to nejlepsi ale muze vysvetlit nam laikum proc je Philladelphia tak dole?
Asi jak By BR rekl:"Whaat suuckks in Philllyy?..
.. a Mlynku neber si to osobne. Ja si osobne myslim ze Phoenix sucks a hodne lidi jsou tam stastni,ale neni na listu.AzP.  |
Každé velké města, nebo spíš Metropolitan Statistical Areas (t.j. města a souměstí které mají svojí hospodářství s kterou dodávají výrobky a služby do národní nebo světové ekonomie, a nejsou jen předměstí jiných měst) mají dobré části a špatné části. Jsou části kde bydlí jen milionáři a jsou části které jsou velice chudé. Kdyby pro mě a ženu se našli zaměstnání v New Yorku, Chicágu, San Diega, Pheonixu, nebo Nashville, nebo v Ottawě, Madridu, Praze, Perthu, Nassau, Monte Videa, Cape Townu, nebo Seoulu, vím že bych se nemusel obávat jestli najdu nějakou dobrou část MSA, která je pěkná a kde rád budeme žít. Jsem si úplně jistý že jakékoliv by jsme si mohli udělat velice dobrý život z jakýchkoliv z těchto měst.
Když už jsi AzPete tak zvědavý o mé situaci, tak asi tak: ke konci našeho studia na vysoké, když má žena a já jsme zjistili že už nejsou žádné vyšší diplomy pro které pracovat, studia v kterých by jsme se mohli schovat před odpovědnosti, a když bylo jasno že už bohužel budeme muset začít být zaměstnaný, chodit do práce a vydělávat, začít rodinu, a žít jako dospělí, tak otázku kde žít a pracovat jsme odpověděli velice jednoduše.
Vytáhli jsme si mapu světa, a odškrtli jsme místa kde pro nás by byly limitované možnosti. Většina Jížní a Střední Ameriky, Afrika, většina Východní Evropa, a většina Ásie byla odškrtnutá. Prostudovali jsme si jaké jsou možnosti v Německu, Francii, Velké Británii, Irsku, Skandinávii, ČR, |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 125
|
Zaslal: ne září 21, 2008 8:42 am Předmět: |
|
|
pdplynek vazne jsi nic nenechal nahode Ani to slunicko.
Okoli Philadelphia je vazne hezky ,tez premyslime ,ze by jsme se tam jednou prestehovali.Jsme 2 hodiny od Philadelphia.
Urcite jsou casti ve meste kam bych nesla ,ale to ma preci kazdy mesto.Harrisburg na liste neni a porad se v downtown strili,prepadava ,krade... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: ne září 21, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Diky Mlynku za vysvetleni ze nezijes ve Philly. Ale porad nevim proc Philly je na obou listech kde nebydlet.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EF Anonymní
|
Zaslal: po září 22, 2008 2:10 am Předmět: |
|
|
jen pro upresneni, cesky se rika seznam, ne list. list je treba papiru nebo ze stromu
jo a nevysvetlujte mi,ze tu zijete moc dlouho na to, abyste mluvili cesky. ja ziju 15 let ve Francii a cesky umim porad. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 22, 2008 6:27 am Předmět: |
|
|
| EF napsal: | jen pro upresneni, cesky se rika seznam, ne list. list je treba papiru nebo ze stromu
jo a nevysvetlujte mi,ze tu zijete moc dlouho na to, abyste mluvili cesky. ja ziju 15 let ve Francii a cesky umim porad. |
To je dobre ze mluvis obstojne cesky
A jak ti jde frantstina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
EF Anonymní
|
Zaslal: po září 22, 2008 7:34 am Předmět: |
|
|
vyborne, proc se ptas?
ja tu studovala a ted pracuju jako advokatka, takze asi takhle mi jde francouzstina  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po září 22, 2008 10:50 am Předmět: |
|
|
| EF napsal: | jen pro upresneni, cesky se rika seznam, ne list. list je treba papiru nebo ze stromu
Toz dyz uz nemas co ineho rect enom sa rypat do toho jak lude pisu a mluviju, toz si po sobe precti co pises a mozna uvidis ze vety sa zacinaju s velikyma pismenama pak take sa nerika "jo" ani "ziju" ale ziji a podobne.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1463 Bydliště: Prague
|
Zaslal: po září 22, 2008 12:06 pm Předmět: |
|
|
| pdmlynek napsal: | | I v jakým úhlu jsou postavené dálnice aby jsme nemuseli dojíždět do práce moc proti slunku. |
A co cestou z práce? To už ti slunko nesvítí?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pdmlynek Moderator
Registrace: 16. 08. 2005 Příspěvky: 2556 Bydliště: Philadelphia area
|
Zaslal: po září 22, 2008 1:19 pm Předmět: |
|
|
| czolgos napsal: | | pdmlynek napsal: | | I v jakým úhlu jsou postavené dálnice aby jsme nemuseli dojíždět do práce moc proti slunku. |
A co cestou z práce? To už ti slunko nesvítí?  |
Bydlím na východ od pracoviště. Protože slunko vychází ráno na východě a já jedu do práce ráno na západ, tak mám slunko v zádech. Když jedu z práce domů, tak jedu na východ, a protože slunko zapadá večer na západě, tak mám slunko v zádech.
Takže a |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 564 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: po září 22, 2008 1:39 pm Předmět: |
|
|
V USA asi velice tezke si najit misto k perfektnimu ziti. Ja bych chtel krasnou prirodu, zadny snich( jen na horach) teplo a ne vlhko a beze srazek.
80 procent zenskych, zadna kriminalita, jidlo, benzin a bydleni nejnizsi, a letiste se zimnim stadionem za rohem, nemocnici s national health care, Kupu deti a ne Republikany, a na zahrade kone a tygra s grilem a pipou na Gambrinus a krasne jezero u baraku, kde bych mel beach, lod a bazen.
Bucky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|