apostila rodneho listu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

apostila rodneho listu

Autor Zpráva
petred23
Anonymní

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 6:40 am    Předmět: apostila rodneho listu Odpovědět s citátem

dobry den, Laughing
chtela bych se zeptat, jestli nekdo nevite, co potrebuji vsechno za "lejstra" kdyz se chystam na ambasadu do Prahy kvuli apostile rodneho listu meho syna (8mesicu).

Jde o to ze se chceme legalne prestehovat do Nemecka za otcem ditete, ale nejdrive musime zajistit tu apostilu.

Nemate nekdo s necim takovym zkusenosti? Cool

diky za pripadne odpovedi
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so únor 10, 2007 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky Petro: sice si nejsem 100% jista, jestli tohle je pripad pro Tebe ... chapu spravne, ze Tvuj syn je Cech a nebo dual a potrebujes jeho cesky RL a na nej apostilu? Pokud ano, uz jsem psala postup - podivej se na http://www.chicago-cz.com/forum/viewpost-11815.html#11815
... je to tam napsano v nekolika prispevcich.
Zacnes tim, ze mas RL v A4 (mezinarodnim) formatu, pak jdes overit podpis matrikarky a pak na apostilu (na MZV) a pak na preklad ...
That is all folks! Wink
Snad Ti to pomuze Laughing
Alena
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 14, 2008 8:37 am    Předmět: Apostile z Cech do USA Odpovědět s citátem

Ahoj, byla jsem pro apostile=superlegalizaci svemu kamaradovi do USA. Jsou 2 typy dokumentu- prvni je vydany soudem (napr rozsudek o rozvodu) a druhý je napriklad rodny list. U prvniho musis jit pro apostile (razitko +100Kc kolek- ktery musis koupit na poste!)na ministerstvo spravedlnosti na odbor pro listiny vydane justicnimi organy, sídlí Na děkance 3, Praha2. Musis mit ORIGINAL dokumentu.Ja jsem tam nesla druhopis rozsudku o rozvodu. Tento dokument potrebuje clovek, ktery byl zenaty v CR za cecha pro to, aby mu byl uznan snatek s Americanem!Bez apostile je to jako by byl porad zenaty s ceskou Twisted Evil.Apostile jsou pak jeste pro staty Evropske unie a tam se dava kolek 30Kc.Razitko=apostile=overeni ze je dokument pravy, pak dava zenska na urade.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com