Bob Rejda, Nichola Arway, Michal letec

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Bob Rejda, Nichola Arway, Michal letec

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri
Autor Zpráva
Eric

Registrace: 14. 06. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 9:07 am    Předmět: Bob Rejda, Nichola Arway, Michal letec Odpovědět s citátem

Ja sem Radek, chtel sem se zeptat neznate nekdo tohoto kluka. Zil v Chicagu, asi 15 let, predtim v stejnym meste v cechach jako ja. Chtel sem vedet neco o jeho minulosti v americe. Mel sem zato, ze je mu tam dobre, pred par lety jsem byl rok na Floride, tehda sem mu volal, a byl ochotnej i kdyz jsem s nim nebyl nejlepsi kamos a od ty doby, co se prestehoval ke svym tete nebo babicce to nevim, do Chicago sem ho nevidel. Dost sem byl vykulenej, kdyz sem si na googlu precetl, co presechno vyved a jak nakonec skoncil. Tak diky, moje email www.erikcartman99(zavinAC)googlemail.com

Jo pak by me zajimalo, jestli nekdo nezna nejakyho Michala, v roce 2001 bydlel v Deerfield beach,FL dneska je mu kolem 35let, hodne se zajimal o druhou svetovou valku, mel nekolik kozenej leteckej bud, shanel veskery informace o americkych letcich, s nekolika byl v pisemnem kontaktu.

Jo pak Nikolas Arway a jeho zena Anna, delal sem u neho asi 3 mesice nebo tak na Floride na K-martu, teda myslim, ze to byl K-mart, tehda mel takovyho tmavyho forda. Rad bych vedel jak se jim vede, sice me nastval, s poslednim placenim, ale nakonec se vse vyresilo a krytyho seka jsem doma bezproblemu zkesoval. Ocenuji, ze to nebyl zadnej srac, ze i presto ze byl muj sef tak on i jeho zena pracovali jako jini.

Taky si vzpominam na par Eva a Josef Josefikovi, na ty nezvpominam moc rad, ze zacatku to bylo ok, ale jak sem jednou rekl, ze supervisor se musi poslouchat bylo zle. Bohuzel to uz jsem si na sebe vzal barak, takze mi nezaplatili najem, a z dalsich veci, do kterych sem dal penize se uz nic nevidel. Byli to zvlastni lidi, ale vlastne se od ostatnich nelegalu nijak nelisili proste sed nic vic. Jenze v jejich veku nevim uz je to 7 let, tehda ji mohlo bejt neco kolem 40 a jemu neco neco vic. Takze dneska jim tahne na 50 jestli se z toho nezblaznili. Ti dva panove, co sem u nich delal nejakej Jirka a Zdenda myslim, sice platili jak se patri, ale kdyz me pak jeden z nich ten Jirka nechtel, tak se semnou vubec nebavil, proste ze dne na den uz te nepotrebuju a konec. Jeste, ze ten druhej Zdenek nebyl takova kurva a dal me nejaky cisla na jiny contractory. Ale, stejne bez auta uprostred niceho a nikoho to nezajima. Ale zvladnul sem to, sice to bylo dobrodruzstvi jako blazen. Cechum, kde jsem mel nejaky veci,"taky nelegalove z Walmartu" to bylo uplne jedno,kde prespim, kdyz jsem pozde vecer dorazil. Tak sem se nane vysral, protoze sem mel zato, ze to bude stejna vonuce jako ten par, u ustlal sem si na beronu za domem. Jen si rikam, jestli ty nelegalove, v podstate vydany na milost contractorum jeste stale rikaji tak tohle je amerika, myslim, ze hrdy umyvac podlah se muze rovnat popelari v cechach a i ten polelar uz ma mozna na vrh. A lide, co tam ztratili nejlepsi leta dneska nemaj nic, pac s tim dolarem si muzou leda vytrit. Co jeste slo, byli sadrose na Floride, za 100 denne, tak to uslo, prijemny pocasi, vsechno v poklidu, vecer pokecat v jakuze, solidni penize, relativne. Kdyz je cloveku 20 nema potrebu hleda nic lepsiho, ale nejaky Walmarty shit na to.

Tak sem se trochu rozepsal, pokdu nekod o tech lidech vite, tak nejde vedet
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Dluznici a podvodnici, spameri Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com