Fiance visa

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Fiance visa

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 2:40 am    Předmět: Fiance visa Odpovědět s citátem

Nekde jsem cetl, ze vydani snoubeneckeho viza muze trvat az 6 mesicu. Nevite, jestli je nejaka lhuta, do kdy musim odejet do USA po obdrzeni fiance visa? Musi se clovek co zada dostavit nekam osobne nebo se to da vyridit pres postu a internet?
Jde mi o to, ze potrebuju mit vizum pristi cerven. Pritelkyne ale odjizdi v rijnu do Francie a vrati se domu az v cervnu. Tak jsme mysleli, ze zazadame o vizum uz ted v lete. Jenze nevime, jestli by to vizum do cervna nepropadlo. A ja drive do USA odjet nemuzu, protoze je tam lhuta, ze do 90 dnu po vstupu na snoubenecke vizum, se musim ozenit.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 5:20 am    Předmět: Fiance Visa Odpovědět s citátem

Doba na zpracovani zadosti o fiance visa udajne nema zadny oficialni casovy limit (30-120 dni anebo take podstatne dele), vizum je pak platne max. 6 mesicu od data vydani a svatba musi byt do 90 dnu od vstupu do USA.

No a na ambasadu k interview nutno naklusat se vsemi dokumenty predepsanymi pro imigracni vizum, takze zadne lazo plazo po internetu:-)
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 6:24 am    Předmět: Re: Fiance Visa Odpovědět s citátem

kulishek napsal:
No a na ambasadu k interview nutno naklusat se vsemi dokumenty predepsanymi pro imigracni vizum, takze zadne lazo plazo po internetu:-)

Myslis na ambasadu v Praze? To me netrapi. Na to cas budu mit.
Tim vyrizovanim po internetu jsem mel na mysli podani zadosti na prislusny urad v USA. To prave musi udelat moje pritelkyne. Tak me zajimalo, jestli i ona se musi nekam osobne dostavovat.
kulishek
Moderator

Registrace: 25. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 07, 2005 12:38 pm    Předmět: Fiance Visa Odpovědět s citátem

Pritelkyne tusim akorat posle zkompletovanou petici do prislusneho service centra. Navod je v peticnim formulari.

http://uscis.gov/graphics/formsfee/forms/files/I-129F.pdf
czolgos
Moderator

PříspěvekZaslal: čt červenec 14, 2005 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Našel jsem stránku, kde jsou info o fiance visa z pohledu pravniku specializujicich se pouze na K visa.
http://www.fianceevisas.com/fiancee-visa.html
Sice nektere pasaze budou nadsazena, aby trochu postrasili lidi a zlakali je k sobe, ale jinak to maji docela dobre popsane.
Racik
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 26, 2005 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze skusenosti, byl jsem na US Embassy v Praze a zadal jsem o immigration visa a prede mnou byla zenska ktera zadala o fiance visa, a pani za oknem povida ze je to velice tezke dostat fiance visa. Ale byla tam jeste mlada slecna ktera od sveho budouciho mela papiry vyrizene uz US uradu a dostala na miste viza K1 . Ale mela na vsech dokumentech approved. Podotykam APPROVED.Toz ,tak by to melo byt. Jinak kdo chce jen mit potvrzeni od sve budouci a na ambasade zadat! Je tak 100 procentni ze vam viza zamitnou.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com