Jednocestná letenka

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Jednocestná letenka

Autor Zpráva
Kubik1973
Anonymní

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 1:00 pm    Předmět: Jednocestná letenka Odpovědět s citátem

Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat jestli nebude problem s Immigration pokud priletim do New Yorku na jednocestnou letenku,na letisti mne bude cekat strejda.Je američan.Diky za odpovedi
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 1:03 pm    Předmět: Re: Jednocestná letenka Odpovědět s citátem

Kubik1973 napsal:
Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat jestli nebude problem s Immigration pokud priletim do New Yorku na jednocestnou letenku,na letisti mne bude cekat strejda.Je američan.Diky za odpovedi

No...ma neter musela ukazat ze ma letenku vystavenou i na zpet.) V LA. Take chtel urednik videt pozvani.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jednocestna letenka je okamzite "red flag". Je ale uplne mozne ze se te nezeptaji jestli mas zpatecni letenku nebo ne. Zalezi to na urednikovi a jak odpovis na jeho prvni otazky.
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 2:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do NYC se dá sehnat zpáteční letenka za docela příznivou cenu, tak přece nestojí to za ty problémy na hranicích zbytečně na sebe upozorňovat. Navíc by tě nemuseli pustit už z místa odletu do NYC. Když jsem letěl do Washigtonu, tak už se mě ve Frankfurtu ptali, jestli mám zpáteční letenku. To samý bylo Amsterdam - Seattle.
Pokud se zdržíš déle, tak není snad problém si letenku přeobjednat za příplatek.
Kubik1973
Anonymní

PříspěvekZaslal: út září 09, 2008 3:11 am    Předmět: Jednocestná letenka Odpovědět s citátem

Děkuji za Vaše reakce.
Ambra

Registrace: 09. 04. 2008

PříspěvekZaslal: út září 09, 2008 9:33 am    Předmět: letenka Odpovědět s citátem

Urcite si objednej letenku i zpet, protoze pri vstupu do US prochazis emigracnim a tam davas jak pas, tak i letenku. Pokud nemas GC nebo nejsi obcanem, zpatecni letenku budes potrebovat. Good luck.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jednocestna letenka take muze zarucit jednocestnou letenku na zpet do CR.

Tak zadne hlouposti, a kup si ji i nazpet, vzdyt to moc velky different neni ne?
Kubik1973
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 4:06 am    Předmět: Jednocestná letenka Odpovědět s citátem

Díky za Vaše reakce.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Pomoc SOS Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com