|
|
| Autor |
Zpráva |
Kubik1973 Anonymní
|
Zaslal: po září 08, 2008 1:00 pm Předmět: Jednocestná letenka |
|
|
Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat jestli nebude problem s Immigration pokud priletim do New Yorku na jednocestnou letenku,na letisti mne bude cekat strejda.Je američan.Diky za odpovedi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 214 Bydliště: CA
|
Zaslal: po září 08, 2008 1:03 pm Předmět: Re: Jednocestná letenka |
|
|
| Kubik1973 napsal: | Ahoj.
Chtěl jsem se zeptat jestli nebude problem s Immigration pokud priletim do New Yorku na jednocestnou letenku,na letisti mne bude cekat strejda.Je američan.Diky za odpovedi |
No...ma neter musela ukazat ze ma letenku vystavenou i na zpet.) V LA. Take chtel urednik videt pozvani. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bouncingczech
Registrace: 20. 07. 2007 Příspěvky: 292 Bydliště: Mission Viejo, Calif.
|
Zaslal: po září 08, 2008 2:11 pm Předmět: |
|
|
| jednocestna letenka je okamzite "red flag". Je ale uplne mozne ze se te nezeptaji jestli mas zpatecni letenku nebo ne. Zalezi to na urednikovi a jak odpovis na jeho prvni otazky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1072 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po září 08, 2008 2:38 pm Předmět: |
|
|
Do NYC se dá sehnat zpáteční letenka za docela příznivou cenu, tak přece nestojí to za ty problémy na hranicích zbytečně na sebe upozorňovat. Navíc by tě nemuseli pustit už z místa odletu do NYC. Když jsem letěl do Washigtonu, tak už se mě ve Frankfurtu ptali, jestli mám zpáteční letenku. To samý bylo Amsterdam - Seattle.
Pokud se zdržíš déle, tak není snad problém si letenku přeobjednat za příplatek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubik1973 Anonymní
|
Zaslal: út září 09, 2008 3:11 am Předmět: Jednocestná letenka |
|
|
| Děkuji za Vaše reakce. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ambra
Registrace: 09. 04. 2008 Příspěvky: 30 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: út září 09, 2008 9:33 am Předmět: letenka |
|
|
| Urcite si objednej letenku i zpet, protoze pri vstupu do US prochazis emigracnim a tam davas jak pas, tak i letenku. Pokud nemas GC nebo nejsi obcanem, zpatecni letenku budes potrebovat. Good luck. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BUCKETHEAD
Registrace: 11. 03. 2006 Příspěvky: 520 Bydliště: Orlando, FL
|
Zaslal: st září 10, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
Jednocestna letenka take muze zarucit jednocestnou letenku na zpet do CR.
Tak zadne hlouposti, a kup si ji i nazpet, vzdyt to moc velky different neni ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubik1973 Anonymní
|
Zaslal: čt září 11, 2008 4:06 am Předmět: Jednocestná letenka |
|
|
| Díky za Vaše reakce. |
|
| Návrat nahoru |