|
|
| Autor |
Zpráva |
joe_chicago Anonymní
|
Zaslal: so srpen 09, 2008 7:40 am Předmět: Prodlouzeni pobytu!!! |
|
|
ahoj vsem, mel bych urgentni prosbicku a dotaz: nevite jakym zpusobem tady muzeme s pritelkyni dale zustat kdyz: povoleni k pobytu co jsme meli na 6 mesicu mame cca do zacatku zari? napadla me skola, ale tam chteji financni zaruky, pak normalni prodlouzeni ale na webu pisou ze stoji 3oo USD..... jake dalsi moznosti? nevite nekdo zdali se to prodlouzeni skutecne plati??
diky moc |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 115
|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 8:44 am Předmět: |
|
|
Nejsem si uplne jista jestli tam nejaky poplatek je ,ale urcite ne 300$ !!!Ja jsem si to prodluzovala 2X (ale to uz je 6 let zpet),nic jsem neplatila....Urcite ti nekdo poradi web stranku ,kde se dozvis vic,ja uz si to nepamatuji.... Nebo si zavolej na Ambasadu a oni ti urcite poradi... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
| Pred 6 lety to stalo $75 a jeste pred 7/07 to stalo asi $150. Prodlouzit si muzes dvakrat ale napodruhe jim tam musis napsat velmi dobrou "pohadku" aby ti to uznali. A taky nezapomen ukazat dukaz ze mas dost penez na preziti. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joe_chicago Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 10, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Klara napsal: | Nejsem si uplne jista jestli tam nejaky poplatek je ,ale urcite ne 300$ !!!Ja jsem si to prodluzovala 2X (ale to uz je 6 let zpet),nic jsem neplatila....Urcite ti nekdo poradi web stranku ,kde se dozvis vic,ja uz si to nepamatuji.... Nebo si zavolej na Ambasadu a oni ti urcite poradi... |
aha diky moc za radu, zkusim zavolat, jen jeste dotaz: na ambasadu tady nebo jakou??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Klara
Registrace: 04. 05. 2006 Příspěvky: 115
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 5:02 pm Předmět: |
|
|
| Zkus tu v NY . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 11, 2008 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Klara napsal: | | Zkus tu v NY . |
ceskou? bo americkou? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út srpen 12, 2008 3:21 am Předmět: |
|
|
| fakt myslis, ze je v NY americka ambasada? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MW
Registrace: 13. 07. 2006 Příspěvky: 200 Bydliště: CA
|
Zaslal: út srpen 12, 2008 10:33 am Předmět: Re: Prodlouzeni pobytu!!! |
|
|
| joe_chicago napsal: | ahoj vsem, mel bych urgentni prosbicku a dotaz: nevite jakym zpusobem tady muzeme s pritelkyni dale zustat kdyz: povoleni k pobytu co jsme meli na 6 mesicu mame cca do zacatku zari? napadla me skola, ale tam chteji financni zaruky, pak normalni prodlouzeni ale na webu pisou ze stoji 3oo USD..... jake dalsi moznosti? nevite nekdo zdali se to prodlouzeni skutecne plati??
diky moc |
Navic pokud tu zadost neodesles na Imigracni s dostatecnym predstihem, vubec se ji nebudou zabyvat. Najdi si na webu kdy musi byt zadost odeslana a v tomhle pripade uz je pozde docela urcite..)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joe_chicago Anonymní
|
Zaslal: út srpen 12, 2008 6:46 pm Předmět: |
|
|
| tak jen pro info po dnesnim hovoru na uscis: prodlouzeni pobytu nebo zmena viza na jine je zpoplatneno castkou 3oo dolacu. doba do kdy mi daji vedet jak s prodlouzenim je maximalne 240 dni. poplatek vratej pokud je v zadosti neco spatne vyplneno, jinak ne. do zadosti je mozne napsat na jakoukoliv dobu s tim ze mi daji stejne co uznaji za vhodne.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|