|
|
| Autor |
Zpráva |
Mischell7
Registrace: 05. 01. 2009 Příspěvky: 4
|
Zaslal: po leden 05, 2009 8:44 am Předmět: Práce v USA |
|
|
Ahoj lidi chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nemá páru o tom přes kterou agenturu se dá dobře získat práce v USA(legal. s povolením)???? Chtěla bych do Montany na nějaký ranč nejsem zlatokopka jen bych ráda vyzkoušela na nějaký čásek jiný život. Díky lidi za odpověď.míša  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
svryba
Registrace: 01. 12. 2008 Příspěvky: 3 Bydliště: Jihlava/Olomouc
|
Zaslal: po leden 05, 2009 1:50 pm Předmět: Re: Práce v USA |
|
|
| Mischell7 napsal: | Ahoj lidi chtěla bych se zeptat jestli někdo z Vás nemá páru o tom přes kterou agenturu se dá dobře získat práce v USA(legal. s povolením)???? Chtěla bych do Montany na nějaký ranč nejsem zlatokopka jen bych ráda vyzkoušela na nějaký čásek jiný život. Díky lidi za odpověď.míša  |
Nazdarek! Koukam, ze resime stejny problem... Nevim, jak jsi daleko ty, ale ja jsme zjistil ohledne legalni prace pro nestudenta u tuzemske agentury: "...v soucasne dobe neni temer mozne ziskat pracovni viza H2B...," a trochu blize ke zdroji tohle: "We have
filled all available positions for the upcoming H-2B season...". Tajne a asi trochu naivne doufam, ze tou "upcoming season" opravdu mysli leto 09... Ma nekdo jine informace? ;o) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 1072 Bydliště: Praha
|
Zaslal: po leden 05, 2009 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Studentagency nabízí program Práce na farmách v USA. Tak se zkus zeptat tam. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mischell7
|
Zaslal: út leden 06, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
Já jsem ještě v zárodcích a rozhodování navíc jet sama do USA taky není moc dobrej nápad, takže řeším ještě tohle dilema.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mischell7
|
Zaslal: út leden 06, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
| Co se týká studentagency tak mají napsáno že studenty se zaměřením na zemědělství atd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1044 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 8:18 am Předmět: |
|
|
| Mischell7 napsal: | Já jsem ještě v zárodcích a rozhodování navíc jet sama do USA taky není moc dobrej nápad, takže řeším ještě tohle dilema.  |
Prijet sama ---> najit nekoho (bohateho) po prijezdu ---> dilema vyreseno. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|