|
|
| Autor |
Zpráva |
Mira Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 6:00 pm Předmět: Jak prijit k penezum |
|
|
Jak prijit k penezum?
Otazka, kterou si klade prakticky kazdy clovek.
Je spousta moznosti jak to zkusit, ale z vlasti zkusenosti mohu konstatovat, to co uz je dlouho zname, ze pot a ztrhane zada nikdy nikomu nezabezpecily dostatek financi pro zabezpeceni sebe a sve rodiny. Pro par z vas je tu moznost to zmenit.
Pokud jste podnikavi, verite si a hlavne chcete proto skutecne neco udelat a ne jenom cekat a zklamane narikat. Je tu prave pro vas moznost.
Nova, vysoce prosperujici firma hleda inteligentni lidi pro rozvoj rychle se rozsirujici site s produkty nove generace. Vse na strankach
www.S*P*A*M/mira (anglicky) a www.mira.S*P*A*M ( cesky ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Henek
Registrace: 12. 03. 2005 Příspěvky: 484 Bydliště: Cincinnati Ohio
|
Zaslal: po leden 29, 2007 7:48 pm Předmět: |
|
|
| to chces ukazat jak muzes zbohatnout TY aby na tebe jini pracovali..(mnoho stesti) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mira Anonymní
|
Zaslal: po leden 29, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Vidim, ze jsi to nepochopil. Hranici vydelku si v tomto systemu urcuje kazdy sam. Podle toho kolik snahy a usili do toho vlozis, tolik muzes ocekavat ze se ti vrati. Jako ostatne v kazdem jinem zamestnani. Bohuzel to neni vhodne pro ty co si mysli, ze se penize vydelavaji v kresle a ze zalozenyma rukama za hlavou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bakousek
Registrace: 13. 06. 2008 Příspěvky: 3
|
Zaslal: so červen 14, 2008 4:28 am Předmět: Informace o výdělku |
|
|
Lidi chci vám poze nabídnout,jako jiní již nabídli mě
se začlenit do projektu S*P*A*M. Je to obrovsky rostoucí celosvetová firma která se zabívá prodojem.
U nás to tedkom prave začína a pomalu expanduje.
Jen pomyslete na to kdybyste byly nyní jako já mezi prvními a za nejaké 2 mesíce měli pod sebou třeba 100 lidí a za 6 mesícu třeba 1000,což se dá taky očekávat.
Osobně chci říct: Ja jsem už toho vyzkoušel mnoho od herbalife až klikačky. Zkušený sitar v oblasti MLM tedkom asi ví očem mluvím.
Pro zájem a pro podrobnejsí vysvetlení pište na email:S*P*A*Mseznam.cz
S*P*A*M 795 227 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 6:27 am Předmět: |
|
|
přesně tudle otázku jsem položil svému známemu u středeční pizzy a odpověd byla, že už pět let programuje jednu myšlenku a chce jít dát na internet a tak vydělávat .neřekl mi o co de ,ale tudíš peníze jsou na netu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miro Site Admin
Registrace: 09. 01. 2005 Příspěvky: 1001 Bydliště: Chicago
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 9:30 am Předmět: |
|
|
penize jsou vsude, nemaj ale zas takovou hodnotu jak si vetsina lidi mysli .. staci se otevrit, dostat impulz a vydat se tou spravnou cestou..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 7:06 pm Předmět: |
|
|
jen sem si na to vzpoměl ..
každopádně je jedno co děláš ,ale abys v tom byl dobrej,hm? |
|