Zaslání věcí z US do ČR

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Zaslání věcí z US do ČR

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
Milfie CZ
Anonymní

PříspěvekZaslal: st únor 06, 2008 6:21 pm    Předmět: Zaslání věcí z US do ČR Odpovědět s citátem

Zdravím, vím že je to na foru časté téma, nicméně i já se pokusím dotázat. Mám zájem o zaslání určitého zboží (oblečení) z netového obchodu www.yoox.com. Jelikož mam řadu zkušeností s Eastbayem, Footlockerem nebo klasickym Ebayem dokážu si v lecčem poradit, ale hledám konkrétní zboží, které za rozumné peníze poskytuje asi jen tenhle online shop. Je tam i možnost zasílání zboží přímo do ČR, ale problém je v tom, že jsou odlišné ceny.. a to tím způsobem, že co stojí 100 USD rovná se 100 Euro atd.
Pokud by zde byl někdo spolehlivý a ochotný se nějakým způsobem dohodnout, rád za případné přeposlání do ČR odpovídajícím způsobem zaplatím.
tiskarna

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2008 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj nakonec proc ne.Napis me na usa.m(zavinAC)seznam.cz Bude lepsi kdyz budeme komunikovat pres emaili...
tomas111
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 01, 2008 4:18 pm    Předmět: www.usaservis.cz Odpovědět s citátem

a nebo pres tyhle www.usaservis.cz nebo zasilkováslužba.com
Luky
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 2:55 pm    Předmět: Abercrombie Odpovědět s citátem

Ahoj strasne se mi libi obleceni od tehle znacky,googloval jsem a nejsem si jistej tema e-*S*P*A*M*.Poradite nejakej eshop na obleceni primo v usa?nemusi to byt jenom tahle znacka.diky
Big_Rig

PříspěvekZaslal: čt listopad 06, 2008 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten Miruv *S*P*A*M* filtr to reze hlava nehlava Laughing
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 12:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Ten Miruv *S*P*A*M* filtr to reze hlava nehlava Laughing

No taky nevim proc to dela *S*P*A*M* ze vseho Shocked
Napsal jsem v jednom mem prispevku slovo SPOLUPRACOVNICI a "vyskocilo" to jako S*P*A*M Confused
hsi

Registrace: 23. 01. 2005

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem zase nekam napsala PŘESPÁVAT, omlouvam se, vim ze forum ctou i deti a uz takove hnusarny psat nebudu. Laughing
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá listopad 07, 2008 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A ted uz se nikdy nedozvim, co se libi, Lukymu Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Muj zivot ztratil smysl ...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com