Internetovy obchod s oblecenim v CR, prosim o radu

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Internetovy obchod s oblecenim v CR, prosim o radu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $
Autor Zpráva
Michal Louda

Registrace: 20. 04. 2007

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 6:14 am    Předmět: Internetovy obchod s oblecenim v CR, prosim o radu Odpovědět s citátem

Ahoj lidi, obracim se na Vas s prosbickou o radu. Rozhodl jsem se v CR udelat internetovy obchod s oblecenim. Na strankach bych chtel prodavat veskere moderni veci tykajici se hip hopu, skate, basketu a proste veskereho street wear obleceni co se nosi. Jiz jsem se snazil oslovit spoustu internetovych obchodu v USA a domluvit si s nimi spolupraci. Snazil jsem se domluvit na nejakych velkoobchodnich cenach, nebo na cenach za kvantitu objednavky, ale nikdo mi zatim nehodlal ani odpovedet. Nevim v cem je problem, jestli proste o takovy obchod nemaji zajem, nebo proste jim mail spadne do *S*P*A*M* filtru.... Muzete mi nekdo prosim poradit jak jednat? Nebo vite nekdo o nejakym velkoobchodu s kvalitnima znackama jako Ecko, Fubu, RocaWear, DC Shoes, Jordan, Nike, atd. atd.? Pokud ano, napiste mi prosim bud sem, nebo na mail. Moc dekuju. Budu Vam moc vdecnej.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 7:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslal jsem Ti e-mail. Dej mi vedet jestli jsi ho dostal.
Michal Louda

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 7:27 am    Předmět: Odpoved Odpovědět s citátem

pdmlynek napsal:
Poslal jsem Ti e-mail. Dej mi vedet jestli jsi ho dostal.

Ahoj, dostal jsem tvuj mail, urcite to zkusim. Diky
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neco podobneho jsme resili pred 4 lety. Hodne stesti.
Jedine, co musis prekonat, je zajistit si legalni dostupnost techto znacek pro svoji firmu. Nikdo ti nepovoli s timto zbozim obchodovat tak, abych obesel velmi prisna pravidla pro pohyb tohoto zbozi. Vsechny tyto firmy maji podepsane smlouvy s vyhradnim zastupcem jejich firmy pro kazdou jednotlivou zemi a toho samozrejme chrani pred kymkoliv, kdo by se mu na jeho trhu snazil konkurovat. V pripade, ze je trh obchodne zajimavy, je tam dostatecna kupni sila, tak si tam tyto znacky vytvari sve vlastni zastoupeni a nepotrebuji zadneho prostrednika. V teto chvili uz neni vubec zadna legalni cesta, jak toto zbozi dostat. jedina moznost je nakoup v CR primo od konkretni firmy.
Pokud jeste najdes nejakou znacku, ktera je v CR dostatecne znama, je IN a HOT a nema v CR zastoupeni, muzes se o nej pokusit. Ale pokud nebudes mit zkusenosti, kapital, sit vlastnich obchodu nebo stalych odberatelu, nikdo se s tebou bavit nebude. V mensim mnozstvi se tyto znacky daji obchodovat, ale urcite ne v oficialnim online obchode, pokud nemas nabivaci doklady.
V CR je tato problematika ted dost aktualni a jednotlive znacky najimaji specialni agentury, ktere chrani jejich exkluzivitu na trhu. Tech moznosti, jak v CR toto zbozi nakoupit neni mnoho a da se lehce hlidat, jestli je na trhu skodna. Mohl by ses dostat do velkeho problemu a prijit v soudnich sporech o vsechno, co svym usilim pracne vydelas.
Rada podnikatelu v CR se snazi tento problem resit tim, ze vymysli vlastni znacku, zaregistruji a vyrabi sami bud doma, nebo v Cine. Potrebujes ovsem velmi schopne designery a take slusny kapital. Po nekolika letech nervu se takova znacka muze uchytit, ziskat popularitu a stat se v lokalnich podminkach velmi slusne obchodovatelnou. Zisky jsou v takovemto pripade urcite vyssi, nez pri zprostredkovani prodeje svetovych znacek.
Michal Louda

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V CR bohuzel neni zastoupeni skoro na zadnou ze znamych hip hopovych a skate znacek. Veskere obchody co jsou tu (jak internetove, tak kamenne)berou vetsinou sveho zbozi ze zahranici. Ti co na tom setri, berou veci z Polska atd., ale take to zbozi na to vypada. Ostatni berou vetsinu zbozi z USA. Nedelam si naroky, ze kdybych oslovil treba rovnou Ecko, nebo neco podobneho, ze by semnou nejaky obchod udelali. I kdyby se podle me chteli nejak domluvit, tak bych musel brat velke odbery, na ktere zatim samozrejme nemam. Proto jsem uvazoval sehnat nejaky dobry velky obchod, kde bych dostaval slevu za mnozstevni nakupy. Tzv. bych to od nejake firmy treba prekupoval. Toto obleceni je v CR velice nedostatkove, a proto jsou tu jeho ceny velice premrstene. Kdyz jsem si objednal nejake zbozi za obyc cenu z eastbaye, tak mi vetsinou vyslo i s postovnym nejmene o polovinu levneji, nez bych ho sehnal zde. Bohuzel ale nevim jake obchody oslovit. Na internetu jsem jich nekolik nasel, ale bohuzel mi nikdo zatim neodpovedel.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: ne duben 22, 2007 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Michal Louda napsal:
V CR bohuzel neni zastoupeni skoro na zadnou ze znamych hip hopovych a skate znacek.

Ale má. Vsadil bych se. Ale je to velice nepravděpodobné že by zastoupení (Sales Office, nebo Local Agent) které by mělo na starosti jen ČR. Uvědom si, že pro Američana je rozdíl mezi Moskvou, Římem a Londýnem, asi stejný jako je rozdíl mezi Hong Kongem, Šanghaiem a Pekingem pro Čecha. Zastoupení pro ČR bude možná v Paříži nebo Londýně nebo Miláně. (Když jsem pracoval v 90-tých letech pro jednu velkou britskou firmu, tak jsme svět rozdělovali na Severní Ameriku, Latinskou Ameriku, Evropu, Asii, Střední Východ/Afriku/Východní Evropu; zastoupení pro ČR tehdy bylo v Cairo, Egypt).
bakousek

Registrace: 13. 06. 2008

PříspěvekZaslal: so červen 14, 2008 4:27 am    Předmět: Informace o výdělku Odpovědět s citátem

Lidi chci vám poze nabídnout,jako jiní již nabídli mě
se začlenit do projektu S*P*A*M. Je to obrovsky rostoucí celosvetová firma která se zabívá prodojem.
U nás to tedkom prave začína a pomalu expanduje.
Jen pomyslete na to kdybyste byly nyní jako já mezi prvními a za nejaké 2 mesíce měli pod sebou třeba 100 lidí a za 6 mesícu třeba 1000,což se dá taky očekávat.

Osobně chci říct: Ja jsem už toho vyzkoušel mnoho od herbalife až klikačky. Zkušený sitar v oblasti MLM tedkom asi ví očem mluvím.

Pro zájem a pro podrobnejsí vysvetlení pište na email:S*P*A*Mseznam.cz
S*P*A*M 795 227
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Kde a jak vydelat $ Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com