London

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

London

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika
Autor Zpráva
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt červenec 07, 2005 2:15 pm    Předmět: London Odpovědět s citátem

Jsem zvedavej, jestli ted Amici zprisnej zase kontroli na hranicich po tom ataku v Londyne.
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 8:48 pm    Předmět: Re: London Odpovědět s citátem

czolgos napsal:
Jsem zvedavej, jestli ted Amici zprisnej zase kontroli na hranicich po tom ataku v Londyne.

Uz zprisnili vcera jsem letel z NC a sezout boty sundat opasek otevrit tasku atd.
Maxipes

Registrace: 05. 02. 2005

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 11:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj vsem.
Jen jsem chtel pridat par radek s mejma zkusenostma co se tyka tohoto tematu.
Asi jak na kterem letisti,ale ja si sundavam boty,pasek,otviram tasku atd jiz nekolik let.Neni to pravidlem,ale skoro jo.Teda ted se bavim o vnitrostatnich letech.Prijde mi ze to hodne zprisnili po 9/11 ,ale od te doby mne to prijde to porad to same.Obcas je tam vice policajtu se psama a tak podobne,ale to je asi vse.Je mozne ze na jinech letistich se to dostava do praxe az ted,ale o tom mam trosku pochybnosti.Samozrejme ze je mozne ze v NC to zprisnili az ted po tom Londonu.Take se mi stava ze nekdy musim boty zout,pasek sundat a jinde zase ne atd.Asi letiste od letiste.
Pridavam jen me zkusenosti z praxe.
Cago maxipes.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Americka politika Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com