U.S. zrusi,Kanada zavede.

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

U.S. zrusi,Kanada zavede.

Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá únor 29, 2008 10:57 pm    Předmět: U.S. zrusi,Kanada zavede. Odpovědět s citátem

Kdyz se na to vsechno divam tak ten cely svet se moc nelepsi. Vsechno je tak falesne a pokrytecke.

http://web.volny.cz/noviny/zesveta/clanek/~volny/IDC/83612/dssa/1/

A tady je prispevek ktery me zaujmul.
Confused
Od: Honza [Odpovědět] z 29. 2. 22:52
Také z důvěryhodného pramene - Z kanadského ministerstva přistěhovalectví.

Československá imigrace po 68 byla pro Kanadu, hned po válečné a poválečné židovské imigraci, největším přínosem v dějinách Kanady. Tedy na druhém místě! A teď nám dělají drahoty.
Z mé zkušenosti.
V roce 1999 jsem požádal o vizum, a protože jsem byl podezřelý (rozvedený otec, navíc na volné noze), byl jsem předvolán na interview. Tlustá zrzavá konzulka, která byla právě převelena z Rumunska do Prahy - naši Rómové zrovna dostali cestovatelskou náladu - mi přes 3** sklo kladla takové otázky, že jsem jí řekl, že je pro mne nedůstojné odpovídat na její otázky v místnosti, kde je dalších 15 lidí. Vizum jsem dostal, ale měl jsem chuť ji praštit.
Kdo žije z našich lidí v Kanadě dá mi za pravdu, že snáze se tam uchytí čínští a indičtí žadatelé o asyl, než že by naši lidé dostali vizum. Rasisus naruby.
Během mého pobytu v Kanadě připlula k západnímu pobřeží loď s 5000 číňany - úprchlíky. Dostali ihned zdravotní a humanitární pomoc. Jejich kanadští příbuzní ihned podali žaloby na imigrační úředníky, že se k nim prý špatně chovali.
Kanada nese všechny znaky rozvojové země, jak nás kdysi učili: vlastní průmyslovou produkci nízkou, závislost na statném sousedovi, masivní vývoz surovin.
Z odborného posouzení - setkal jsem se jen s kanadskými el/technickými výrobky, které by u nás vyrábělo leda tak Družstvo invalidů, nebo kluci v zájmových kroužcích.
Příroda, to ano, jinak nic. Ale Norsko je taky krásné.
Rumburak

Registrace: 24. 12. 2006

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 1:25 am    Předmět: Re: U.S. zrusi,Kanada zavede. Odpovědět s citátem

AzPete napsal:
Kdyz se na to vsechno divam tak ten cely svet se moc nelepsi. Vsechno je tak falesne a pokrytecke.

Confused

Československá imigrace po 68 byla pro Kanadu, hned po válečné a poválečné židovské imigraci, největším přínosem v dějinách Kanady. Tedy na druhém místě! A teď nám dělají drahoty.
Z mé zkušenosti.
V roce 1999 jsem požádal o vizum, a protože jsem byl podezřelý (rozvedený otec, navíc na volné noze), byl jsem předvolán na interview. Tlustá zrzavá konzulka, která byla právě převelena z Rumunska do Prahy - naši Rómové zrovna dostali cestovatelskou náladu - mi přes 3** sklo kladla takové otázky, že jsem jí řekl, že je pro mne nedůstojné odpovídat na její otázky v místnosti, kde je dalších 15 lidí. Vizum jsem dostal, ale měl jsem chuť ji praštit.
Kdo žije z našich lidí v Kanadě dá mi za pravdu, že snáze se tam uchytí čínští a indičtí žadatelé o asyl, než že by naši lidé dostali vizum. Rasisus naruby.
Během mého pobytu v Kanadě připlula k západnímu pobřeží loď s 5000 číňany - úprchlíky. Dostali ihned zdravotní a humanitární pomoc. Jejich kanadští příbuzní ihned podali žaloby na imigrační úředníky, že se k nim prý špatně chovali.
Kanada nese všechny znaky rozvojové země, jak nás kdysi učili: vlastní průmyslovou produkci nízkou, závislost na statném sousedovi, masivní vývoz surovin.
Z odborného posouzení - setkal jsem se jen s kanadskými el/technickými výrobky, které by u nás vyrábělo leda tak Družstvo invalidů, nebo kluci v zájmových kroužcích.

Ja ziju v Kanade "jen" 20 let, ale o zadostech cikanu vim svoje.
Muj kamos, ktery zije v Calgary, delal kdysi cikanum v Cechach pravnika.
Pak odesel do Kanady(zil nejdrive v Torontu), kde za nim cikani chodili a zadali jej o pomoc. V zacatcich jim pomahal, ale kdyz pak zjistil, ze i kdyz dostavaji socilku, maji zadarmo bydleni pro cele rodiny, tak stejne stale kradou. Potom mu doslo, ze vlastne do Kanady kvuli "utisku" v Cechach neprisli. Sad
Kdyz jim parkrat odmitl vice pomoci, tak si na nej "pocihali" a namlatili mu.
Proto se rozhodl odejit do Calgary, kam cikani nejezdej. Tam jim totiz nikdo socialku neda. Smile
To samy v British Columbia, za celou tu dobu jsem tu moc cikanu nepotkal.
Cikani ziji vetsinou v Torontu, kde se mistni vlada nad nima "rozplakala" jak jsou v Cechach utiskovany.
Zacala je podporovat a kdyz jich zacalo do Kanady prijizdet jako "kobylek", tak jim to zatrhla.
Cimz samozrejme nemohli prijet ani jini Cesi, kteri s cikanama nemaji nic spolecneho.
Nechci znit jako rasista, ale kdyz nekdo do Kanady prijede, budu od neho ocekavat, ze se tady usadi, bude delat a nebude Kanadu "vyzirat".
Piskle

Registrace: 20. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2008 2:58 pm    Předmět: Re: U.S. zrusi,Kanada zavede. Odpovědět s citátem

Rumburak napsal:
AzPete napsal:

Confused

Z mé zkušenosti.

Ja ziju v Kanade "jen" 20 let, ale o zadostech cikanu vim svoje.
Muj kamos, ktery zije v Calgary, delal kdysi cikanum v Cechach pravnika.
Pak odesel do Kanady(zil nejdrive v Torontu), kde za nim cikani chodili a zadali jej o pomoc. V zacatcich jim pomahal, ale kdyz pak zjistil, ze i kdyz dostavaji socilku, maji zadarmo bydleni pro cele rodiny, tak stejne stale kradou. Potom mu doslo, ze vlastne do Kanady kvuli "utisku" v Cechach neprisli. Sad
Kdyz jim parkrat odmitl vice pomoci, tak si na nej "pocihali" a namlatili mu.
Proto se rozhodl odejit do Calgary, kam cikani nejezdej. Tam jim totiz nikdo socialku neda. Smile
To samy v British Columbia, za celou tu dobu jsem tu moc cikanu nepotkal.
Cikani ziji vetsinou v Torontu, kde se mistni vlada nad nima "rozplakala" jak jsou v Cechach utiskovany.
Zacala je podporovat a kdyz jich zacalo do Kanady prijizdet jako "kobylek", tak jim to zatrhla.
Cimz samozrejme nemohli prijet ani jini Cesi, kteri s cikanama nemaji nic spolecneho.
Nechci znit jako rasista, ale kdyz nekdo do Kanady prijede, budu od neho ocekavat, ze se tady usadi, bude delat a nebude Kanadu "vyzirat".

Nechci znit jako rasista, ale kdyz nekdo do Kanady prijede, budu od neho ocekavat, ze se tady usadi, bude delat a nebude Kanadu "vyzirat
No,to je to same,jako...Evropani versus Mexikani Evil or Very Mad
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: út květen 27, 2008 2:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.upto11.net/generic_wiki.php?q=margita_bangova

Clanek o tom, jak se vede cikanum v Kanade.

A dalsi o tom, jak to vsechno zacalo.

http://olser.blog.idnes.cz/c/33773/Ty-gadzo-jak-do-tej-Kanady.html

Docela jsem se pobavil nad touhle vetou:

"Co kdybych řekl, že mě diskriminují Romové, protože nemůžu jít v klidu ve dne v Ostravě po ulici ze strachu, že mě okradou!" vybuchl jsem.
"To je naše kulturní identita!" řekl sebevědomě. "Být čorkařem se u nás dědí z generace na generaci!"
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Viza Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com