novy clovicek v Chicago

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

novy clovicek v Chicago
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam
Autor Zpráva
AzPete

Registrace: 06. 01. 2007

PříspěvekZaslal: pá květen 08, 2009 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Big_Rig napsal:
Pete planuje prijit na to, jak se vyhnout deportaci, PD planuje lepsiho robota na totalni ovladnuti lidstva, Mira nema cas planovat ... a ja neplanuju z principu - ale Florida by nebyla od veci, i kdyz se Dane nechce jet se mnou. Spis to ale bude Texas nez Miami Laughing

Idea Idea Martine. Pete neplanuje.
Pete na to prisel uz davno,ale zda se me ze ty uz nemas moc alternativ. Wink
Jinak ja budu o vikendu vetsinou "hikovat" some local trails and some BBQ and finish all the Corona left by my Mexican friends celebrating their new found country.
Pocasi je perfect a co ja, stary coyote... Smile nepotrebuje vic. Cool
janca1
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to jsou nahodou pekne plany. ja jsem se potkala se znamymi, tak jsme trochu poklabosili u Corony o vsem a o nicem - proste klasicky vikend.I kdyz pocasi by uz konecne mohlo byt lepsi v Chicago.

tak jdu neco uvarit dobreho.zatim
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu?
janca1
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koho si presneji mel na mysli?....

quote="Big_Rig"]Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu?[/quote]
AzPete

PříspěvekZaslal: ne květen 10, 2009 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

janca1 napsal:

quote="Big_Rig"]Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu?
[/quote]
Jano. Tady on myslel tebe. On je porad klozetak. Wink Ale to je jedno myslim si ze az dostane GC he'll come out. Laughing Laughing
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po květen 11, 2009 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

janca1 napsal:

Samozrejme jsem mel na mysli Tebe - koneckoncu mas ode me standing invitatation uz vic nez rok. Jak uz jsem psal - zaregistruj se tady na foru a muzes mi poslat soukromou zpravu - nebo ja Tobe Embarassed

Aaaaaaaaaaaanebo sis to s tim poznavanim novych lidi rozmyslela?
janca1
Anonymní

PříspěvekZaslal: st květen 13, 2009 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to ne.....stale rada poznavam...toz ja se zaregistruji

Big_Rig napsal:
janca1 napsal:

Samozrejme jsem mel na mysli Tebe - koneckoncu mas ode me standing invitatation uz vic nez rok. Jak uz jsem psal - zaregistruj se tady na foru a muzes mi poslat soukromou zpravu - nebo ja Tobe Embarassed

Aaaaaaaaaaaanebo sis to s tim poznavanim novych lidi rozmyslela?
Big_Rig

PříspěvekZaslal: pá květen 15, 2009 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcera a dnes jsem zrovna v Chicagu a strasne se nudim ... pokud teda nedohanim spanek.

Mohla by's me vzit taky na hokej ... ta serie Detroitu a Chicaga bude asi predcasne finale.
janca10
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne květen 17, 2009 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim v nedeli prave v noci.Hlasim, ze jsem se chtela zaregistrovat, ale bezuspesne - nevim zda delam neco spatne.Bylo receno, ze ma prijit mail, potvrzujici registrace.Od patku na nej cekam....navic pod starym nickem mne to nepousti, protoze pry je registrovan.Tak ja tomu nerozumim...

Big_Rig napsal:
Vcera a dnes jsem zrovna v Chicagu a strasne se nudim ... pokud teda nedohanim spanek.

Mohla by's me vzit taky na hokej ... ta serie Detroitu a Chicaga bude asi predcasne finale.
AzPete

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 12:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nasrala si Martina. You know..he is sooo zarlivy. Laughing Wink a navic neumi varit a nema zadnou zodpovednost.He is just "Big". Rolling Eyes
Big_Rig

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja jsem Ti, Jani, poslal takovy romanticky mail ... a poukazku na zajezd na Bahamy v hodnote $5K. It expires soon, though, now, doesn't that just suck Crying or Very sad
koper

Registrace: 18. 03. 2008

PříspěvekZaslal: po květen 18, 2009 3:52 pm    Předmět: Oh my Odpovědět s citátem

prave jsem docetl tento thread a dekuji vsem zucastnenym, zase jsem se citil jak pred triceti lety. Uplne stejne jak tenkrat v casopise Mlady svet - Mas-li cosi na dusi, sver se tete Libusi. Nebo to bylo jinak? Ale pointa Vam dosla, doufam. Nic proti, sranda, ale gee, whata seznamka Laughing
janca10
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to jsem fakt nepochopila....

AzPete napsal:
Nasrala si Martina. You know..he is sooo zarlivy. Laughing Wink a navic neumi varit a nema zadnou zodpovednost.He is just "Big". Rolling Eyes
janca10
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kam si mi to poslal, na ktery mail - hledam a nenachazim....

Big_Rig napsal:
A ja jsem Ti, Jani, poslal takovy romanticky mail ... a poukazku na zajezd na Bahamy v hodnote $5K. It expires soon, though, now, doesn't that just suck Crying or Very sad
janca10
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 21, 2009 6:34 pm    Předmět: Re: Oh my Odpovědět s citátem

tak to je prijemne ze v Palos Hils mame noveho clovicka a dekujeme za komentar - my tady tak korespondejeme aby rec nestala a tak se muzes pripojit s necim chytrym k diskuzi

koper napsal:
prave jsem docetl tento thread a dekuji vsem zucastnenym, zase jsem se citil jak pred triceti lety. Uplne stejne jak tenkrat v casopise Mlady svet - Mas-li cosi na dusi, sver se tete Libusi. Nebo to bylo jinak? Ale pointa Vam dosla, doufam. Nic proti, sranda, ale gee, whata seznamka Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Predstavte se nam Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum - rare free community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic