|
|
| Autor |
Zpráva |
AzPete
Registrace: 06. 01. 2007 Příspěvky: 1407 Bydliště: Arizona
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 1:02 am Předmět: |
|
|
| Big_Rig napsal: | Pete planuje prijit na to, jak se vyhnout deportaci, PD planuje lepsiho robota na totalni ovladnuti lidstva, Mira nema cas planovat ... a ja neplanuju z principu - ale Florida by nebyla od veci, i kdyz se Dane nechce jet se mnou. Spis to ale bude Texas nez Miami  |
Martine. Pete neplanuje.
Pete na to prisel uz davno,ale zda se me ze ty uz nemas moc alternativ.
Jinak ja budu o vikendu vetsinou "hikovat" some local trails and some BBQ and finish all the Corona left by my Mexican friends celebrating their new found country.
Pocasi je perfect a co ja, stary coyote... nepotrebuje vic.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca1 Anonymní
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
tak to jsou nahodou pekne plany. ja jsem se potkala se znamymi, tak jsme trochu poklabosili u Corony o vsem a o nicem - proste klasicky vikend.I kdyz pocasi by uz konecne mohlo byt lepsi v Chicago.
tak jdu neco uvarit dobreho.zatim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
Registrace: 18. 01. 2005 Příspěvky: 1965 Bydliště: Dayton/Cinci
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca1 Anonymní
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 10:33 pm Předmět: |
|
|
koho si presneji mel na mysli?....
quote="Big_Rig"]Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu?[/quote] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: ne květen 10, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
| janca1 napsal: | koho si presneji mel na mysli?....
quote="Big_Rig"]Ne,ze bych chtel rejpat (who am I kiddin' - chci rejpat), ale ... kdy teda udelame nejaky klasicky vikend spolu? | [/quote]
Jano. Tady on myslel tebe. On je porad klozetak. Ale to je jedno myslim si ze az dostane GC he'll come out.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po květen 11, 2009 12:42 pm Předmět: |
|
|
| janca1 napsal: | koho si presneji mel na mysli?....
|
Samozrejme jsem mel na mysli Tebe - koneckoncu mas ode me standing invitatation uz vic nez rok. Jak uz jsem psal - zaregistruj se tady na foru a muzes mi poslat soukromou zpravu - nebo ja Tobe
Aaaaaaaaaaaanebo sis to s tim poznavanim novych lidi rozmyslela? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca1 Anonymní
|
Zaslal: st květen 13, 2009 10:54 pm Předmět: |
|
|
no to ne.....stale rada poznavam...toz ja se zaregistruji
| Big_Rig napsal: | | janca1 napsal: | koho si presneji mel na mysli?....
|
Samozrejme jsem mel na mysli Tebe - koneckoncu mas ode me standing invitatation uz vic nez rok. Jak uz jsem psal - zaregistruj se tady na foru a muzes mi poslat soukromou zpravu - nebo ja Tobe
Aaaaaaaaaaaanebo sis to s tim poznavanim novych lidi rozmyslela? |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: pá květen 15, 2009 7:28 am Předmět: |
|
|
Vcera a dnes jsem zrovna v Chicagu a strasne se nudim ... pokud teda nedohanim spanek.
Mohla by's me vzit taky na hokej ... ta serie Detroitu a Chicaga bude asi predcasne finale. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca10 Anonymní
|
Zaslal: ne květen 17, 2009 10:35 pm Předmět: |
|
|
Zdravim v nedeli prave v noci.Hlasim, ze jsem se chtela zaregistrovat, ale bezuspesne - nevim zda delam neco spatne.Bylo receno, ze ma prijit mail, potvrzujici registrace.Od patku na nej cekam....navic pod starym nickem mne to nepousti, protoze pry je registrovan.Tak ja tomu nerozumim...
| Big_Rig napsal: | Vcera a dnes jsem zrovna v Chicagu a strasne se nudim ... pokud teda nedohanim spanek.
Mohla by's me vzit taky na hokej ... ta serie Detroitu a Chicaga bude asi predcasne finale. |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
AzPete
|
Zaslal: po květen 18, 2009 12:16 am Předmět: |
|
|
Nasrala si Martina. You know..he is sooo zarlivy. a navic neumi varit a nema zadnou zodpovednost.He is just "Big".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Big_Rig
|
Zaslal: po květen 18, 2009 7:50 am Předmět: |
|
|
A ja jsem Ti, Jani, poslal takovy romanticky mail ... a poukazku na zajezd na Bahamy v hodnote $5K. It expires soon, though, now, doesn't that just suck  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
koper
Registrace: 18. 03. 2008 Příspěvky: 53 Bydliště: Palos Hills
|
Zaslal: po květen 18, 2009 3:52 pm Předmět: Oh my |
|
|
prave jsem docetl tento thread a dekuji vsem zucastnenym, zase jsem se citil jak pred triceti lety. Uplne stejne jak tenkrat v casopise Mlady svet - Mas-li cosi na dusi, sver se tete Libusi. Nebo to bylo jinak? Ale pointa Vam dosla, doufam. Nic proti, sranda, ale gee, whata seznamka  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca10 Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:31 pm Předmět: |
|
|
to jsem fakt nepochopila....
| AzPete napsal: | Nasrala si Martina. You know..he is sooo zarlivy. a navic neumi varit a nema zadnou zodpovednost.He is just "Big".  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca10 Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
a kam si mi to poslal, na ktery mail - hledam a nenachazim....
| Big_Rig napsal: | A ja jsem Ti, Jani, poslal takovy romanticky mail ... a poukazku na zajezd na Bahamy v hodnote $5K. It expires soon, though, now, doesn't that just suck  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
janca10 Anonymní
|
Zaslal: čt květen 21, 2009 6:34 pm Předmět: Re: Oh my |
|
|
tak to je prijemne ze v Palos Hils mame noveho clovicka a dekujeme za komentar - my tady tak korespondejeme aby rec nestala a tak se muzes pripojit s necim chytrym k diskuzi
| koper napsal: | prave jsem docetl tento thread a dekuji vsem zucastnenym, zase jsem se citil jak pred triceti lety. Uplne stejne jak tenkrat v casopise Mlady svet - Mas-li cosi na dusi, sver se tete Libusi. Nebo to bylo jinak? Ale pointa Vam dosla, doufam. Nic proti, sranda, ale gee, whata seznamka  |
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|