Karlovarske oplatky

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Karlovarske oplatky

Autor Zpráva
Ala

Registrace: 08. 02. 2007

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:22 pm    Předmět: Karlovarske oplatky Odpovědět s citátem

Nevite prosim nekdo, jestli mohu v USA sehat Karlovarske oplatky Kolonada??Ci objednat online??
Moje tchyne je zboznuje a udelala bych ji tim velkou radost.
diky moc!
Ala
Henek

Registrace: 12. 03. 2005

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.slovczechvar.com/show_pic.php?dbt=product&id=27
Dana_MI

Registrace: 26. 12. 2006

PříspěvekZaslal: ne leden 04, 2009 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pamatuji si, ze oplatky jsme do USA 1-2x rocne vyvazeli (4 roky jsem byla export production planner v Cokoladovnach). Jestli se vyvazi i ted, nevim; po rozdeleni Cokoladoven (na Nestle a Danone) Danone fabriky dost posramotila (a hlavne omezila export na minimum). Podivam se na netu a pokud neco najdu, dam vedet.
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cech se *S*P*A*M* ceskym jmenem Jirka Knedlik vyrabi karlovarske oplatky v Sacramentu. Lyzoval jsem s nim vloni a privez jich par na ochutnavku a jsou opravdu presne jako Karlovarske. Tady je prodava jako "wine wafer"

Podivej se na

http://www.wafercookie.com/
Ala

Registrace: 08. 02. 2007

PříspěvekZaslal: po leden 05, 2009 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super!diky vsem za odpovedi.
Zkusim objednat ty z Californie. Tchyne bude mit radost..uplne je zboznuje a ja se na ne taky tesim. Laughing
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 12:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, já jsem ty Karlařské oplatky pár krát jedl, ale nechápu proč jsou lidi z oplatek tak vzrušení. Nechci oplatky napadat, jen chci porozumět o co jde. Jíst opatky jako jídlo moc nejde -- oplatky nenasytí. Jíst to jako svačinu nebo občestvení taky moc nejde -- oplatky nejsou osvěžující, ani sladké, ani slané. Jsou oplatky jen jako zákusky ke chlastu?
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No osobne ze bych ty oplatky nejak vyhledaval to taky ne ale maji pro mne takovou sentimentalni vec ze se na ne pamatuji z meho mladi kdy vyber cukrovi byl pomerne omezeny. Tyhle oplatky mne prekvapily tim ze byly sladke, ale ne moc a myslim ze mel ruzne "flavors". Byly krupave a kdyz jsem jednu zacal tak jsem ji musel dokoncit. Knedlik je ale prodava jako neco co se pridava k vinu. To jsem taky zkusil ale priznam se ze to moc neslo. K vychutnani dobreho vine neni potreba nic.
Anonymní

PříspěvekZaslal: út leden 06, 2009 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja je obcas kupuju v TJ Maxx Wink Vazne - vyrobeno v CR .Maji tam 3 druhy -cokoladovy ,vanilkovy a karamelovy. Stoji tam asi 7 $ . Jsou to takova chuchovka ke kave ;-)Klara
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: čt leden 08, 2009 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bouncingczech napsal:

K vychutnani dobreho vine neni potreba nic.

Nas profa z vinka by rekl, ze je k tomu nutna dobra spolecnost, pokud mozno nekoho, kdo vinu rozumi, protoze vino je napoj pro vsech 5 smyslu.

Ale je pravda, ze oplatky by vinu tlacil do hlavy jen american ... byt karlovarske.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Vareni Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com