Anketa: Jsi v USA legalne ci nelegalne?

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Anketa: Jsi v USA legalne ci nelegalne?
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema

Jaky je vas statut v USA?
Jsem legalni permanentni resident ci obcan USA, cekatel na pristehovalecke vizum atd. a legalne zde pracuji ci podnikam
55%
 55%  [ 5 ]
Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, nepracuji na cerno
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA legalne s nekterym s nepristehovaleckych viz, ale pracuji na cerno
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, ale s prekrocenou povolenou lhutou pro pobyt a pracuji na cerno
22%
 22%  [ 2 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt pouze za turistickymi ucely
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA s platnym turistickym vizem, s jeste neprekrocenou povolenou lhutou pro pobyt, ale nelegalne pracuji
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, ale s platnym vizem a nelegalne pracuji
0%
 0%  [ 0 ]
Jsem v USA bez platneho cestovniho dokladu, bez platneho viza a nelegalne pracuji
22%
 22%  [ 2 ]
Hranice USA jsem prekrocil(a) ilegalne z nektere ze sousednich zemi
0%
 0%  [ 0 ]
Celkem hlasů : 9

Autor Zpráva
scout66

Registrace: 14. 02. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 12:31 pm    Předmět: Anketa: Jsi v USA legalne ci nelegalne? Odpovědět s citátem

Narychlo splacnuta anketa, po ktere bylo volano v jinem tematu Smile
salaska

Registrace: 27. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 12:36 pm    Předmět: to je rychlost :) Odpovědět s citátem

Jeste by se mohly udelat ankety typu, kde bydlite -Cr nebo US a treba jaky stat.. at vime, kde je nas nejvic.
Predpokladam, ze IL to vyhraje Smile
Jdu hlasovat Cool
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cool s prominutim ale nic blbsiho jsem tady za posledni dobu opravdu necetl nez tuhle anketu.....jeste tam chybi cisla SSN telefony a ty adresy. Sorry ale vseho moc skodi! Cool
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Scoute, jeste jsi tam zapomel odpoved typu "V USA nejsem, ale chci tam" takhle nemuzu hlasovat Smile

Pepino, bojis se snad, ze tenhle web monitoruje INS a ze ti po hlasovani druhy den zazvoni u dveri apartmanu s letenkou do Cech? Smile

Salaska, nejlepsi by bylo hlasovani v podobe mapy. Kde by kazdy kliknul na stat USA, kde bydli. Cim tmavsi barva statu, tim vice Cechu. Pak by to bylo hezky prehledny. Ale to je asi technicky nemozny na tomto foru.
Pepino73
Kritik

Registrace: 31. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

czolgos ne toho se zrovna nebojim Cool zkus premyslet mozna na neco taky prijdes Laughing
czolgos
Moderator

Registrace: 19. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, mozna se zjisti, ze je tu par lidi nelegalne, ale to by nebylo takovy prekvapeni, ze?
Co presne tobe na ty ankete vadi? Tvoje myslenky cist neumim. Tak je sem napis nebo mi posli zpravu Wink
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:49 pm    Předmět: :( Odpovědět s citátem

to pepino73:

Tak ja tu sedim a opravdu se snazim premyslet, ale nemuzu prijit na nic, co by melo vypovidat proti takoveto jednoduche ankete. Zvlaste, pokud probiha na zcela anonymnim internetovem foru. Tak mne prosim nakopnete, at neztracim cas Rolling Eyes
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 2:53 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

to czolgos:

no taky jsem tam chtel pridat neco jako "ostatni" nebo "jine" nebo "nejsem tam, ale chci tam" atd., ale uz se nedostanu na ty moznosti, abych je upravil, ci nejakou pridal. tak cekam na Miru. snad s tim nejak pomuze, i kdyz si prave uziva plnymi dousky domoviny Laughing
anonym

Registrace: 17. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nechapu nac je ta anketa tak zdlouhava. Podle me by stacily otazky 2 - jsi tu legalne, nelegalne? Nac to rozepisovat. Jestli ma nekdo vizum v pase, ale ma prekroceny povoleny pobyt a pracuje na cerno, je to podle nelegal stejne jako ten, co sem presel pres hranice bez jakykoliv dokladu... Confused
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam propadlou i94 ale nikdy jsem nemel viza Laughing nenasel jsem svou kategorii Rolling Eyes
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to anonym:

tak to ja si teda rozhodne nemyslim
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:22 pm    Předmět: :) Odpovědět s citátem

Cau do Atlanty.
Nevim, jak jsi to tedy dokazal, myslim bez viza obdrzet I-94, ale budiz. Uz jsem to psal jednou. Chtel jsem to doplnit, ale nedostanu se tam Sad
Atlanta-man

Registrace: 17. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

scout66 no jsem Slovak.Rek jsem ze jsem slovinec a tim padem mam bezvizovy styk.Pak nekde volali a pekne podle pasu anglicky vyspelovali ,,Slovenska republika,,.Pak mi dali vyplnit zelenou I94 dostal jsem peciatku do pasu a poprali mi stastnou cestu Rolling Eyes
stalo se jeden vecer roku 2001 v El pasu,rano spadli v NY dvojicky.
Zadnej pravnik mi neni schopen rici jestli jsem hranice prekrocil legalne Laughing
No nic budu koukat a nebudu hlasovat Embarassed
scout66

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezkej pribeh Atlantaku Laughing
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st srpen 17, 2005 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Atlanta-man napsal:
scout66 no jsem Slovak.Rek jsem ze jsem slovinec a tim padem mam bezvizovy styk.Pak nekde volali a pekne podle pasu anglicky vyspelovali ,,Slovenska republika,,.Pak mi dali vyplnit zelenou I94 dostal jsem peciatku do pasu a poprali mi stastnou cestu Rolling Eyes
stalo se jeden vecer roku 2001 v El pasu,rano spadli v NY dvojicky.
Zadnej pravnik mi neni schopen rici jestli jsem hranice prekrocil legalne Laughing
No nic budu koukat a nebudu hlasovat Embarassed

Na to nepotrebujes pravnika. Prekrocil jsi hranice tak, ze jsi se vydaval za obcana jineho statu, abych citoval Scoutika - "... to je federalni trestny cin a pudes sedet s cernochama ..."
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Volne tema Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com