Registrace manzelstvi

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

Registrace manzelstvi

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
VVNY

Registrace: 28. 07. 2007

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 4:15 pm    Předmět: Registrace manzelstvi Odpovědět s citátem

Chci zadat na konzulatu o registraci manzelstvi na matrice v Brne. Nema nekdo nahodou preklad Apostili,County Clerk form a Marriage Certificate do CJ??? Byla bych vdecna kdyby nekdo pomohl.Dekuju!
verunka

Registrace: 26. 03. 2008

PříspěvekZaslal: po květen 19, 2008 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojky. JJ, preklad mam vseho, ale zalezi odkud jsi - stat v USA - kam patris. Nebo nevim jestli se to nezmenilo atd. Zadala jsem o to pred par mesici, vyrizeni trvalo cca myslim 2 mesice, a zrovna vcera jsme se vratili z washingtonu kde jsem zadala o novy pas. Kam ti to mam poslat?
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 1:52 pm    Předmět: registrace manzelstvi v Brne Odpovědět s citátem

ahojky,
kazda ambasada Cr v USA chce trochu jine papiry, nejlip zavolej na tu pod kterou patris, oni ti je poslou nebo najed na jejich web a potrebne formulare si vytiskni, musis pak jit osobne na ambasadu to podat a pak zase osobne vyzvednout , trva to tak 3 mesice, potrebujes jen platny pas a kopii rodneho listu
Marcibrno

Registrace: 02. 06. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 1:52 pm    Předmět: manzelstvi Odpovědět s citátem

+ vsechny doklady co te pozadaji o ve formulari jako. prelozeny oddaci list s appostile atd
VVNY

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky za rady a tipy. Ja jsem si asi 2 tydny dopisovala s pani s konzulatu,ale vubec se mi nezminila,ze i Apostila musi byt prelozena do Cj,takze mi vse poslali zpatky.No nikdy jsem si nemyslela,ze to bude takovy hassle!!!jen pro upresneni.V NY zadost muzeme poslat i postou. THanks anyways
VVNY

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 4:40 pm    Předmět: P.S. Odpovědět s citátem

P.s. V NY musime dodat originaly birth certificate i manzela!
bouncingczech

Registrace: 20. 07. 2007

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mne momentalne zajima. Mam dual citizenship, US a Ceske, manzelka je americanka. Letos jsem dostal "osvedceni o ceskem obcanstvi" a bylo mi receno ze ted si muzu pozadat o zapis do te matriky v Brne. Otazka je ...proc? Co to ma za vyhody mit me manzelstvi zapsane v CR? Ziju v US....Dekuji za jekekoliv informace...
verunka

Registrace: 26. 03. 2008

PříspěvekZaslal: st květen 21, 2008 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, tak nevim, ja zadala, abych mela novy pas s novym prijmenim, bo se mi nechce cekat par let na US pas a taky abych nemela zadne problemy pri vstupu zpet do USA, i kdyz pry staci pas s maiden name a marriage license, ale sem slysela ze ocas muzou delat problemy a prostoje. No, kazdopadne ted uz jsem vdana i v cesku, no byla bych tak jak tak, ale ja mam rada, kdyz je v tom poradek. Zadost o vyrizeni ceskeho oddaciho listu neni povinna a nemusi se tam osobne, osobne jen pri zadosti a vydani pasu. O zadnych vyhodach/nevyhodach nevim. Hm, i kdyz ted me napada, co treba deti naozene tady v USA, aby mohly mit oboji obcanstvi...nebo taky mi rikala jedna mlada pani, ze i maleho nahlasili doma v SK a jelikoz tady nebere nic, tak tam bere prispevek na dite, no i kdyz to uz je tak nejak mimo asi zakon, to bych neresila, ale to obcanstvi pro deti asi jo. Teda pokud to jde, bo pak jim bude cela evropa otevrena.
MW

Registrace: 13. 07. 2006

PříspěvekZaslal: pá květen 23, 2008 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

verunka napsal:
Hm, tak nevim, ja zadala, abych mela novy pas s novym prijmenim, bo se mi nechce cekat par let na US pas a taky abych nemela zadne problemy pri vstupu zpet do USA, i kdyz pry staci pas s maiden name a marriage license, ale sem slysela ze ocas muzou delat problemy a prostoje. No, kazdopadne ted uz jsem vdana i v cesku, no byla bych tak jak tak, ale ja mam rada, kdyz je v tom poradek. Zadost o vyrizeni ceskeho oddaciho listu neni povinna a nemusi se tam osobne, osobne jen pri zadosti a vydani pasu. O zadnych vyhodach/nevyhodach nevim. Hm, i kdyz ted me napada, co treba deti naozene tady v USA, aby mohly mit oboji obcanstvi...nebo taky mi rikala jedna mlada pani, ze i maleho nahlasili doma v SK a jelikoz tady nebere nic, tak tam bere prispevek na dite, no i kdyz to uz je tak nejak mimo asi zakon, to bych neresila, ale to obcanstvi pro deti asi jo. Teda pokud to jde, bo pak jim bude cela evropa otevrena.

JA jsem ted byla par dni v CR, take mj k vuli koupi jednoho bytu a pze mam americke jmeno a dvoji obcanstvi,musela jsem predlozit krome ceske obcanky i cesky oddaci list....takze asi aspon pro urcite aktivity je nutne predlozit ze snatek uzavreny v USA,je zapsan i v matrice v Brne. Taky pri vystaveni nove obcanky v CR chteli tento oddaci list.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com