|
|
| Autor |
Zpráva |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: út leden 31, 2006 12:23 am Předmět: mobilni operator |
|
|
Preji vsem hezky den...
mohl by mi nekdo prosim napsat odkaz na nejakeho mobilniho operatora, ktery ma predplacene karty (neco jako je u nas go, twist, oskarta), ktery ma dobre ceny a jde s nim volat a posilat SMS do cech (a samozrejme SMS a volani z cech prijimat).
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: út únor 07, 2006 8:39 am Předmět: Re: mobilni operator |
|
|
| jakudo napsal: | Preji vsem hezky den...
mohl by mi nekdo prosim napsat odkaz na nejakeho mobilniho operatora, ktery ma predplacene karty (neco jako je u nas go, twist, oskarta), ktery ma dobre ceny a jde s nim volat a posilat SMS do cech (a samozrejme SMS a volani z cech prijimat).
Diky |
v cele usa je to CINGULAR a T-MOBILE nidko jiny simkarty nepouziva. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakudo
Registrace: 28. 01. 2006 Příspěvky: 129 Bydliště: Trebic/Praha/Seoul(Jižní Korea)
|
Zaslal: út únor 07, 2006 9:11 am Předmět: |
|
|
| a ma nektery z techto operatoru predplacene sluzby nebo jen pausaly? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kukajda Anonymní
|
Zaslal: út únor 07, 2006 8:14 pm Předmět: |
|
|
Ahojda
Ja osobne mam uz 3 roky predplacenej T-Mobile, jakmile dosahnes toho ze si koupis karty za 100 dolaru, pak ti zacnou za dalsi koupenou kartu davat davat extra 50% navic minuts. A navic nemusis dobijet kazdej mesic ale je to na rok. SMS mi z Cech dochazej a i ja posilam o 106. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pepa_z_floridy
Registrace: 21. 01. 2006 Příspěvky: 79 Bydliště: tampa bay
|
Zaslal: so únor 11, 2006 3:36 am Předmět: |
|
|
| jakudo napsal: | | a ma nektery z techto operatoru predplacene sluzby nebo jen pausaly? |
kazdy operator v usa ma predplacene sluzby.pouze t-mobil a cingular pouzivaji sim-cart. virgin bezi pod siti sprint-doporucji.ve velkych mestech je to jedno.vsichni maji dobre pokryti. Ptej se v obchodakach na pre-paid.mobily uz od $40.pozor v usa se plati za prichozi hovory na mobil na druhou stranu pokud volas z pevne na mobil neplatis nic.
prisnejsi podminky nez v cr.musis provolat a nebo dokoupit dalsi kredit kolem cca 1az 3 mesice.podle velikosti kreditu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|