|
|
| Autor |
Zpráva |
leoš Anonymní
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 1:41 pm Předmět: amerika |
|
|
čau.Chtěl bych se vás zeptat.Mám vystudovanou střední školu s maturitou,je možné žít v americe a nechat se tam zaměstnat jako voják z povolání?Předem dík za odpověd.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
Registrace: 25. 01. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: 33131
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Mozne to je, ale jenom se zelenou kartou, plus musis splnovat vekovy limit, fyzicku a dalsi pozadavky. A jako cizinec nedosahnes na pozice vyhrazene pro U.S. citizens. Konkretni podminky najdes na strankach jednotlivych ozbrojenych slozek. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Maxipes
Registrace: 05. 02. 2005 Příspěvky: 138
|
Zaslal: st srpen 10, 2005 3:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Leos.
Mrkni se na tento odkaz.
http://www.goarmy.com/flindex.jsp
Pokud by ti to nepomohlo tak dej vedet.Na netu je hodne jinych odkazu,ale snad ti to pomuze.
Cago maxipes. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 3:43 am Předmět: |
|
|
| Mezy pozice vyhrazene pro US.citizens patří i námořní pěchota? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kurvinek Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 7:43 am Předmět: |
|
|
Ahoj Leosi.Mel jsem moznost si o tomto problemu hovorit s americkou vojandou,ktera primo nabira lidi(nemuzu si vzpomenout na americky nazev).Slo ji jen o to,jestli jsem tady legalne,oni uz si poradi s formalitami a dokazi Ti zaridit pracovni povoleni,bez ktereho Te neprijmou.Jakisi sponzoring.Nevim ale na jak dlouho by ses musel upsat.Ty chces opravdu do armady?Ja bych tam osobne nesel.Baco kalo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 8:13 am Předmět: |
|
|
| leoš napsal: | | Mezy pozice vyhrazene pro US.citizens patří i námořní pěchota? |
Hlasis-li se jako vojak, tak nikoli. Pokud by si ale chtel do dustojnicke pripravky, tak ano. Plus by si jeste navic musel uz byt absolvent/student VS. Proc nezacnes tim, ze si poradne prectes informace dostupne na internetovych strankach? Treba tady mas kontakty na namorni pechotu i dalsi slozky: http://www.globemaster.de/faq/career.html
"Certain non-citizens can enlist in the United States Armed Forces. To be eligible to enlist, a non-citizen must:
(1) Entered the United States on a permanent residence visa or has an Alien Registration Receipt Card (INS Form 1-551/I-551 greencard or stamped I-94), and
(2) Established a bona fide residence, and
(3) Established a home of record in the United States.
(4) The visa and/or "greencard" must have sufficient time remaining on it (expiration date) to be valid during the entire term on enlistment. While non-citizens may enlist in the U.S. Military, they are not allowed to reenlist (stay in beyond their first term of service), unless they first become U.S. Citizens." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 12:05 pm Předmět: |
|
|
| hoši.Ccete tedy řict že když se tam ožením ,nebo získám green card ,tak stačí absolvovat výcvik a vemou mě do své armády např.jako pěšáka? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 2:35 pm Předmět: |
|
|
Ja jakosto kluk ktery ma polovinu rodiny u armady a jakosto kluk americky ( Coke and Chips ) (podle toho taky trosku vypadam ) vam bych chtel rici to ze armada ( zeleny mozky ) je vopruz, ale kazdy sveho stesti strujcem a armada tady v CR a v US se neda srovnavat nevim jak natom si leosi fyzicky ale asi to tam nebude zadna prdel nevim jak to tam je platove ale jako jestli chces jit do armady kvuli povoleni k pobytu nebo proste nevim proc chces ( nejak mi v tom malym mozecku nedochazi proc armada tam a ne tady v cr berou lidi a hlavne velice slusny platebni podminky a hlavne potom duchod a pohodicka ) A jestli ses takova ´´korba´´ ale je to muj nazor trochu to pisu asi zmatene protoze jsem prave vysel 300 schodu na stepru  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Glop
Registrace: 19. 05. 2005 Příspěvky: 80
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 2:37 pm Předmět: |
|
|
jezis mel jsem si to radeji pred tim nez to odeslal precist hups S pozdravem Glop  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 1:48 am Předmět: |
|
|
| Nevíte na jak dlouho se musíš v americké armádě upsat? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kulishek Moderator
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 7:18 am Předmět: |
|
|
| 8 let v ruznych kombinacich active duty, active reserve a inactive reserve podle konkretniho programu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 864 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 7:25 am Předmět: |
|
|
| leoš napsal: | | Nevíte na jak dlouho se musíš v americké armádě upsat? |
Leosi, o co ti vlastne jde predevsim? O zelenou kartu nebo o to slouzit v americke armade?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
leoš Anonymní
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 7:52 am Předmět: |
|
|
| Jde mi o to sloužit v U.S.army ,chtěl bych do zahraniční mise např. do Iráku ale docela se bojím že tam zařvu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
czolgos Moderator
Registrace: 19. 01. 2005 Příspěvky: 864 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 9:11 am Předmět: |
|
|
| leoš napsal: | | Jde mi o to sloužit v U.S.army ,chtěl bych do zahraniční mise např. do Iráku ale docela se bojím že tam zařvu. |
A proc to nezkusis radeji v nejake mezinarodni jednotce OSN nebo NATO? Urcite by to bylo snadnejsi nez se cpat do US Army. A umis vubec slusne anglicky? Ono to neni prdel porozumet Amikum treba do vysilacky  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scout66
Registrace: 14. 02. 2005 Příspěvky: 696
|
Zaslal: pá srpen 12, 2005 9:33 am Předmět: :) |
|
|
Cau czolgos,
pokud bys znal nekoho, kdo se upsal ve francouzske Cizinecke legii, tak bys vedel, ze jazykovou otazkou se uchazec prilis zabyvat nemusi. Nauci se ve vlastnim zajmu tak rychle, ze uz brzo muze v dane reci recitovat i nejnarocnejsi poezii Pokud ne, tak se mu vycvikovy camp stava pomalu peklem
Spis mi vrta hlavou, proc chce nekdo mermomoci do zahranicni mise, kdyz ma takovy strach, ze zarve? Proc se neda radeji k nejake bezpecnostni agenture, nebo k policii, pokud na to ma vybavu a mentalitu? Tam je to riziko umrti podstatne mensi, nez v americkych ozbrojenych slozkach. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|