form I-129F(fiancee viza) a I-94....problemy se soudem??

FAQFAQ   HledatHledat    RegistraceRegistrace   PřihlášeníPřihlášení

form I-129F(fiancee viza) a I-94....problemy se soudem??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding
Autor Zpráva
Verca,FL

Registrace: 03. 05. 2008

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 1:22 pm    Předmět: form I-129F(fiancee viza) a I-94....problemy se soudem?? Odpovědět s citátem

Ahoj,
s pritelem(american) se chceme brat, ale nejdriv planujeme odjet do CR a pak muj zpetny navrat do usa na fiancee viza o ktere pro me zazada a po kterem by mela nasledovat do 90-ti dnu svatba (v usa).-to je nas plan...
Jenze mam problem ..koukala jsem na formular o fiancee viza kde vyzaduji I-94 number.Ale Ja uz tu bilou karticku nemam, po par radach jsem se ji zbavila jelikoz jsem tu prekrocila datum pobytu a viza jsou uz taky propadle.Mam obavy ze toto vsechno zkomplikuje cekani v CR, ale pritel tvrdi, ze mu me nemuzou zamitnout jako jeho snoubenku a s tim i muj navrat do statu. Ted po tom vsem co tu ctu uz si tak jista nejsem. Navic tu mam zaznam u policajtu a soudu za rizeni auta na propadlej ridicak a k soudu jsem se take nedostavila. Rolling Eyes
Jaky je vas osobni nazor ci zkusenosti, poradite mi prosim?
Dekuju moc!

Naposledy upravil Verca,FL dne so květen 03, 2008 1:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wowza, pokud ses nedostavila k soudu, tak je na Tebe nejspis vydan zatykac (ano, pokud se nedostais k "mandatory trial date", tak se vydava i za male dopravni prestupky), takze navrat zpatky do US je ... um, the least of your worries, I'd say.

Jinak pritel je na velkem omylu - zamitnout mu Te jako snoubenku muzou a taky nejspis zamitnou. Za prve jsi ilegal a za druhe uz mas criminal record. O navratu do Cech bych na Tvem miste pred svatbou a obdrzenim papiru ale vubec neuvazoval - kdyz uz budete manzele, tak vas americke urady nerozdeli, ale u snoubencu je to neco jineho.

Nejdriv vyresit ten soud, pak svatbu, pak temp. resident card, pak do Cech.
Verca,FL

PříspěvekZaslal: so květen 03, 2008 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju moc za odpoved. -K tomu soudu jsem se nedostavila kvuli obavam, ze me deportuji jak zjisti, ze jsem tu nelegalne a nebo by mi dali dalsi termin soudu na dostaveni s novym ridicakem.Ale si myslim, ze nemam zadnou moznost jak ziskat znovu ridicak, tak nevim, jak bych to cele se soudem vyresila. Sad
Belzebuba

Registrace: 25. 01. 2007

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Verca,FL napsal:
Dekuju moc za odpoved. -K tomu soudu jsem se nedostavila kvuli obavam, ze me deportuji jak zjisti, ze jsem tu nelegalne a nebo by mi dali dalsi termin soudu na dostaveni s novym ridicakem.Ale si myslim, ze nemam zadnou moznost jak ziskat znovu ridicak, tak nevim, jak bych to cele se soudem vyresila. Sad

Zajdi za pravnikem. Rozhodne se do toho nepoustej sama.

Kamos mel soud kvuli DUI, nedostavil se a samo na neho vydali zatykac. Zil si v pohode, blbecek o tom nevedel, az do te doby, nez na sebe s jeho blaznivou spolubydlici zacali volat policajty. Po par vyjezdech se cajti nastvali, oba je projeli databazi, vyjel jim jeden zatykac a kamos stravil tyden ve vezeni.
BUCKETHEAD

Registrace: 11. 03. 2006

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2008 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Verco,
jak psal Big -Rig tak ne ze by te mohly zamitnout, ale oni te zamitnou.

Jelikoz jsi propasla pobyt v USA. Ja mel ten samej pripad, ja ze zenil v CR a musel jsem cekat rok a pul na vyrizeni vsech dokumentu v CR a az pak jsem se vratil do USA.
Znam pripad, ze jeden par to tak udelal, zkouseli Fiancee visa a byly jim dvakrat zamitnuta, tak se museli vzit v CR a on se pak vratil do USA.

Takze jak psal rig, soud, svatba, GC a pak CR
Verca,FL

PříspěvekZaslal: po květen 05, 2008 11:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dekuju Vam vsem za odpoved, ..uz jsem zase moudrejsi!! Wink
Verca,FL

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 11:18 am    Předmět: missed court day Odpovědět s citátem

Nevite nahodou nekdo jak to ted mam vyresit s tim soudem???...kdyz uz jsem se tam nedostavila a ten byl nekdy v listopadu minuleho roku....
Dekuju.
pdmlynek
Moderator

Registrace: 16. 08. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 2:25 pm    Předmět: Re: missed court day Odpovědět s citátem

Verca,FL napsal:
Nevite nahodou nekdo jak to ted mam vyresit s tim soudem???...kdyz uz jsem se tam nedostavila a ten byl nekdy v listopadu minuleho roku....
Dekuju.

Tobě možná hrozí vězení, možná hrozí deportování, možná hrozí že nebudeš moci žít s manželem, a Ty se chceš chovat podle rad neznámých lidí na Internetu? To myslíš vážně? Rolling Eyes

Jak psala Belzebuba, zajdi si za právníkem.
Big_Rig

Registrace: 18. 01. 2005

PříspěvekZaslal: st květen 07, 2008 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Piskle byla v podobne situaci s ridicakem pred cca rokem. Ona nastesti byla natolik chytra, ze ten soud neignorovala - za ridicak Te nikdo nedeportuje, pokud je na Tebe ovsem vydan zatykac, uz je to o necem jinem. Ale i to se da vyresit ...

Nicmene, PD ma naprostou pravdu - neztracej cas tady na foru ani nikde jinde, najdi pravnika a nasleduj jeho rad. Piskle predlozila na radu pravnika cesky ridicak, rekla, ze je tady na dovolene, soudce byl spokojeny, na nic vic se neptal a stalo ji to jenom court cost + pravnikova vyplata. Zadna deportace, zadny kriminal, nic podobneho.

Neotalej, udelej to nez bude pozde!!!
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra Chicago-cz.com -> Marriage - Wedding Časy uváděny v GMT - 6 hodin
Strana 1 z 1

Chicago-cz.com forum system
USA odkazy | Weblog o USA | Inzerce v USA | Galerie USA | Diskuse o USA

Copyright © chicago-cz.com
Webdesign a Optimalizace by Miro
Webmaster

UFOseek.com - Directory, Community and News. UFO Seek Forum  is a growing community for discussion of UFO-Paranormal, mysterious and unexplained topics.

Slovak Republic Web Directory About Slovak Republic
Czech Republic Web Directory About Czech Republic

Inzerujte Zde! Inzerujte na chicago-cz.com